Idei de cadouri pentru femei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
psi_mg
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2012
Salutari!

Eu sunt de parere ca in cazul femeilor accesoriile, bijuteriile, cremele, tot ce ajuta la aspectul unei femei sunt binevenite.
Claudiu
Scris: Thursday, July 4, 2013 2:12 AM
Nivel

Inregistrat: 7/4/2013
Pentru orice categorie de varsta va recomand "Cadoul Mov".
Este vorba de un pachet ce contine servicii de infrumusetare.
Doamnele care primesc acest cadou pot alege singure daca vor sa se tunda, sa se vopseasca, sa mearga la masaj sau la cosmetica. Catalogul contine peste 150 de pachete. Cardurile ce permit accesul gratuit catre aceste servicii sunt valabile 1 an. Asadar domnilor acest cadou va garanteaza satisfactia beneficiarului.
Pretul este mai mult decat rezonabil, avand in vedere ca centrele partenere fac parte din categoria centrelor premium. Se comanda usor online. Ajunge acasa in maxim 48 de ore.
ValcuGabriela22
Scris: Wednesday, December 4, 2013 3:07 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2013
Mesaj editat de moderator de la Cadoul Mov este un cadou pentru femei de toate varstele si il recomand din toata inima.

Eu am primit acest cadou de la prietena mea cea mai buna, suntem colege de birou, dar ne cunoastem de cand eram in clasa intai, cand, eram colege de banca. Am urmat acelasi liceu, aceeasi facultate si desi nu am lucrat dintotdeauna impreuna, viata ne-a adus aproape din nou.
Este o femeie extraordinara! Ma cunoaste foarte bine si stie ce imi place si ce nu. In fiecare an de ziua mea incearca si reuseste, de cele mai multe ori, sa ma surprinda cu un cadou pe gustul meu. Asta ma face sa o iubesc mai mult de fiecare data!

Detalii despre cadou gasiti aici: Mesaj editat de moderator

Am ajuns pe forum pentru ca este randul meu sa o surprind I-as fi facut acelasi cadou dar nu stiu cat de surprinsa ar putea fi. Off as fi vrut sa fiu mai inspirata. Am timp pana vineri sa mai rasfoiesc paginile cu recomandari si sa ma decid.
symo_chirila
Scris: Monday, December 9, 2013 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2013
Un cadou handmade ar fi frumos.
editat de moderator
Belamikids
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Pentru gravide bine inteles cadoul prefect sunt niste haine de gravide pana la urma , nu ?
raluca_andrada
Scris: Friday, February 20, 2015 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
Buna dragelor Va rog sa ma ajutati cu un sfat. De unde va luati haine de gravide? Sora mea care este insarcinata a luat niste haine dragute de la Best Mum. Dar zice ea ca au preturile cam mari. Ce am mai vazut pe alte siteuri nu par foarte dragute, adica par clasice. Noi suntem genul care preferam lucruri de calitate chiar daca uneori sunt mai scumpe. Aveti idee de magazine care au si haine de gravide? Dar nu H&M sau Zara, ca acolo au croieli super tampite:)
Josefina
Scris: Thursday, March 5, 2015 12:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
Am si eu o rugaminte!Mergem in vizita la o doamna singura(sotul i-a murit acum doi ani) pe care eu nu o plac deloc pentru ca si-a dat unicul ei fiu in adoptie,chiar daca ei aveau cu ce il creste(chiar prea aveau) si pentru multe alte defectiuni de caracter (sau incom pati bilitati intre noi,ca sa nu fiu rea si sa o judec).
Politetea ma obliga sa ma port politicos;ajutati-ma voi cu idei de cadou,ca daca ar fi dupa mine....Crazy
bereea
Scris: Thursday, March 5, 2015 12:36 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca-ti este atat de antipatica nu inteleg pentru ce mergi in vizita...
kali
Scris: Thursday, March 5, 2015 12:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asta ma gandeam si eu... insa, considerand ca altfel nu se poate, conteaza si ocazia pentru care mergi in vizita.
Josefina
Scris: Thursday, March 5, 2015 1:51 PM
Nivel

Ca vrea sotul,de-aia merg in vizita;el habar n-are ce gandesc si nici eu nu vreau sa il otravesc cu judecatile mele.Femeia face parte din rudele lui foarte indepartate prin alianta.Indepartate,dar este ruda cu el.E,deci, familia lui si nu vreau sa deranjez relatiile dintre ei asa ca voi fi de momaie si eu pe acolo pina trece valul(vizita,pardonClap ).Cred ca trebuia sa va spun din prima despre ce e vorba!

Please,idee de cadou?Ca din partea mea "nimic" ar fi foarte bun,dar imi stric imaginea si relatia cu sotul!
kali
Scris: Thursday, March 5, 2015 2:03 PM
Nivel

Ocazia, da' ocazia!?
bereea
Scris: Thursday, March 5, 2015 2:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca e o simpla vizita fara nici o ocazie speciala du niste prajituri.
Josefina
Scris: Thursday, March 5, 2015 2:32 PM
Nivel

Kali,vorba lui bereea,e o "simpla vizita".

Prajituri?E o idee,doar ca trebuie sa imi fac si eu pofta intai,ca lesin pe drum de miros,altfel!hohot hohot hohot
Cand am auzit de prajituri,am si vazut un carton de amandine zemuinde!!!dance dance dance
kali
Scris: Thursday, March 5, 2015 2:49 PM
Nivel

Flori.
Josefina
Scris: Friday, March 6, 2015 2:19 AM
Nivel

Am fost in vizita!I-am dus garoafe rosii si amandine!
Toata lumea e multumita si eu intreaga!
Multumesc si voua pentru sfaturi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.