Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2012 Mesaje: 22
| Salutari!
Eu sunt de parere ca in cazul femeilor accesoriile, bijuteriile, cremele, tot ce ajuta la aspectul unei femei sunt binevenite. |
|
Inregistrat: 7/4/2013 Mesaje: 1
| Pentru orice categorie de varsta va recomand "Cadoul Mov". Este vorba de un pachet ce contine servicii de infrumusetare. Doamnele care primesc acest cadou pot alege singure daca vor sa se tunda, sa se vopseasca, sa mearga la masaj sau la cosmetica. Catalogul contine peste 150 de pachete. Cardurile ce permit accesul gratuit catre aceste servicii sunt valabile 1 an. Asadar domnilor acest cadou va garanteaza satisfactia beneficiarului. Pretul este mai mult decat rezonabil, avand in vedere ca centrele partenere fac parte din categoria centrelor premium. Se comanda usor online. Ajunge acasa in maxim 48 de ore. |
|
Inregistrat: 12/4/2013 Mesaje: 1
| Mesaj editat de moderator de la Cadoul Mov este un cadou pentru femei de toate varstele si il recomand din toata inima.
Eu am primit acest cadou de la prietena mea cea mai buna, suntem colege de birou, dar ne cunoastem de cand eram in clasa intai, cand, eram colege de banca. Am urmat acelasi liceu, aceeasi facultate si desi nu am lucrat dintotdeauna impreuna, viata ne-a adus aproape din nou. Este o femeie extraordinara! Ma cunoaste foarte bine si stie ce imi place si ce nu. In fiecare an de ziua mea incearca si reuseste, de cele mai multe ori, sa ma surprinda cu un cadou pe gustul meu. Asta ma face sa o iubesc mai mult de fiecare data!
Detalii despre cadou gasiti aici: Mesaj editat de moderator
Am ajuns pe forum pentru ca este randul meu sa o surprind I-as fi facut acelasi cadou dar nu stiu cat de surprinsa ar putea fi. Off as fi vrut sa fiu mai inspirata. Am timp pana vineri sa mai rasfoiesc paginile cu recomandari si sa ma decid. |
|
Inregistrat: 12/9/2013 Mesaje: 1
| Un cadou handmade ar fi frumos. editat de moderator |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru gravide bine inteles cadoul prefect sunt niste haine de gravide pana la urma , nu ? |
|
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 1
| Buna dragelor Va rog sa ma ajutati cu un sfat. De unde va luati haine de gravide? Sora mea care este insarcinata a luat niste haine dragute de la Best Mum. Dar zice ea ca au preturile cam mari. Ce am mai vazut pe alte siteuri nu par foarte dragute, adica par clasice. Noi suntem genul care preferam lucruri de calitate chiar daca uneori sunt mai scumpe. Aveti idee de magazine care au si haine de gravide? Dar nu H&M sau Zara, ca acolo au croieli super tampite:) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| Am si eu o rugaminte!Mergem in vizita la o doamna singura(sotul i-a murit acum doi ani) pe care eu nu o plac deloc pentru ca si-a dat unicul ei fiu in adoptie,chiar daca ei aveau cu ce il creste(chiar prea aveau) si pentru multe alte defectiuni de caracter (sau incom pati bilitati intre noi,ca sa nu fiu rea si sa o judec). Politetea ma obliga sa ma port politicos;ajutati-ma voi cu idei de cadou,ca daca ar fi dupa mine....
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca-ti este atat de antipatica nu inteleg pentru ce mergi in vizita... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Asta ma gandeam si eu... insa, considerand ca altfel nu se poate, conteaza si ocazia pentru care mergi in vizita. |
|
| Ca vrea sotul,de-aia merg in vizita;el habar n-are ce gandesc si nici eu nu vreau sa il otravesc cu judecatile mele.Femeia face parte din rudele lui foarte indepartate prin alianta.Indepartate,dar este ruda cu el.E,deci, familia lui si nu vreau sa deranjez relatiile dintre ei asa ca voi fi de momaie si eu pe acolo pina trece valul(vizita,pardon ).Cred ca trebuia sa va spun din prima despre ce e vorba!
Please,idee de cadou?Ca din partea mea "nimic" ar fi foarte bun,dar imi stric imaginea si relatia cu sotul! |
|
| Ocazia, da' ocazia!?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca e o simpla vizita fara nici o ocazie speciala du niste prajituri. |
|
| Kali,vorba lui bereea,e o "simpla vizita".
Prajituri?E o idee,doar ca trebuie sa imi fac si eu pofta intai,ca lesin pe drum de miros,altfel! Cand am auzit de prajituri,am si vazut un carton de amandine zemuinde!!! |
|
| Flori. |
|
| Am fost in vizita!I-am dus garoafe rosii si amandine! Toata lumea e multumita si eu intreaga! Multumesc si voua pentru sfaturi! |
|
|