Idei de cadouri pentru femei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Tuesday, June 10, 2008 9:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Am si eu o prietena buna care implineste 23 de anisori si n-am nici cea mai mica ideea ce as putea sa-i fac cadou. Cosmetice are o tona, planta i-am cumparat si anul trecut, obiectele de decoratiuni interioare ii plac la nebunie dar nu mai are loc in casa de cate are, bijuterii iarasi are o gramada...

Sunt in mare dilema...Fiindca sapt asta are si festivitatea de absolvire ma gandeam sa-i fac o poza si sa o imprim pe o pernitza sa o aiba amintire si sa scriu "Felicitari pt absolvire!" sau ceva de genul asta...Oare e aiurea? Sau sa las absolvirea la o parte si tot legat de pernitza sa fie imprimat un tort si sa scrie "La multi ani????"

Nu e prea putin? Sau ce altceva i-as mai putea lua???

N-am nici o idee.....pliiiiiizzzzzzz helppppppp!!!!!
dya
Scris: Tuesday, June 10, 2008 12:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Ideea cu pernitza este buna zic eu...iar legat de mesaj mai bine sa fie unul pentru ziua ei decit pentru absolvire.angel
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 10, 2008 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
cadourile care vin din inima nu cred ca au vreun pret.

eu nu as scrie nici un mesaj legat de absolvire, daca il faci cu ocazia zilei de nastere. imi place la nebunie ideea cadourilor personalizate, pernitza e o nebunie, poate si o carte, daca ii place lectura, in functie de preferinte, o cana, nu stiu scratch
bulinutza
Scris: Tuesday, June 10, 2008 12:33 PM
Nivel

Deci ideea cu pernitza va place...
Bine...

Ce ziceti sa-i fac pernitza cu LA MULTI ANI si sa iau si o rama in care sa pun o poza de la absolvire si sa personalizez si rama cu o placutza cu data si anul...???

Sau sa abandonez cu totul ideea de absolvire...ideea e ca amandoua evenimentele sunt relativ deodata...de aia tot vroiam sa le combin...Iar acum cateva zile am fost cu ea intr-un magazin si am vazut o rama care i-a placut extrem de mult si nu avea bani la ea...
Hmmm....
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, June 10, 2008 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
mai bine editezi fotografia si lasi rama asa cum e ea.
dya
Scris: Tuesday, June 10, 2008 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
mariuta wrote:
mai bine editezi fotografia si lasi rama asa cum e ea.

Aceasi parere am si eu.thumleft
bulinutza
Scris: Tuesday, June 10, 2008 1:49 PM
Nivel

ok, fetelor, multumesc!pupici
macincaandrada
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna! Vad ca nu se mai discuta pe aici.... totusi poate ma ajuta cineva...
Trebuie sa ii fac un cadou unei colege de la birou pentru asa am inteles ca se cam obisnuieste pe aici.... dar sunt noua... nu am reusit sa fac decat cunostiinta cu ea, are >40 ani, si eu am abia 25....deci nici tare apropiate nu suntem....
Vad ca toata lumea o resprecta pe aici, desi nu e sefa in nici un fel...si nu vreau sa dau gres...
La nevoie, cam tuturor prietenilor le.am facut un portret de pe site/ul editat ... Dar ea e doar cunostiinta.... Credeti ca merge un portret, sau e prea personal?

Cu florile, ghiveci sau buchet este deja exclus... nu ii plac... Nici nu vreau sa cheltui mai mult de 1 milion...Deci nici bijuterii, creme scumpe,genti...etc.

MULTUMESC!!pupici
macincaandrada
Scris: Sunday, July 31, 2011 3:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
aaa.... UITASEM....are o obsesie pentru pisici... Aveti vre-o idee in privinta asta?
bulibuli
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
e o situatie cam bizara, abia va cunoasteti si sa fii nevoita sa ii iei cadou ca asa se obisnuieste... eu as astepta pe la anul cand vom fi cat de cat prietene... parerea mea.. plus ca, fiind colega de serviciu ar fi poate mai potrivit sa pui bani impreuna cu alti colegi sa luati ceva, asa sa-i dai tu singura un cadou e prea personal si prea devreme zic eu...

noi la serviciu asa facem, punem bani si luam ceva, si nu pt absolut orice coleg ci doar asa in grupuri restranse, create pe afinitati.. numai daca una din colege imi e si prietena foarte apropiata ii iau eu separat de ceilalti un cadou mai deosebit..
roxinthya
Scris: Sunday, July 31, 2011 4:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
si la noi se procedeaza la fel
toata lumea pune bani si se cumpara ceva
iar referitor la situatia ta si suma mi se pare marealcool
Anelise
Scris: Sunday, July 31, 2011 6:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mie imi miroase a reclama si atat! Poate gresesc! sorry
oanamaria
Scris: Sunday, July 31, 2011 7:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Anelise wrote:
Mie imi miroase a reclama si atat! Poate gresesc! sorry

Si mie la fel!Vrea sa-i ia ceva ,dar in concluzie nu vrea sa-i ia nimic.hohot hohot
bulibuli
Scris: Sunday, July 31, 2011 7:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
aa eu nici nu am observat saitul.. sic
adema_adema
Scris: Monday, July 16, 2012 8:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/16/2012
taki wrote:
Pericole pe care le poate intalni EL cand iti alege TIE cadoul

1. Un articol de lenjerie intima

Este cadoul perfect pentru iubita lui sexy, gandeste el! Dar oare in entuziasmul lui stie ce masura porti? O masura prea mare ar insemna un dezastru de dimensiunile scufundarii Titanicului ("Nu imi vine sa cred ca ma crezi atat de grasa!"), iar una prea mica va provoca dezamagire si neincredere in fortele proprii ale ei ("Asa de grasa sunt incat nu imi vine cadoul tau!..."). In ambele cazuri seara va fi aprope distrusa, iar momentul ratat.

....

Daca ai o prietena care ramane distrusa ca nu i-ai nimerit tu marimea la chiloti, las-o si cauta-ti alta, din cel putin 3 motive:
1. e suficient de complexata incat sa-ti faca tie viata un calvar;
2. e suficient de proasta si de lipsita de umor incat sa nu gaseasca o gluma buna/inteligenta de facut pe seama "esecului" tau;
3. e suficient de slaba de caracter ca sa vrei s-o iei vreodata de nevasta, in caz ca te bate gandul de insuratoare.
Intr-un cuvant, nu-mi mai irosi timpul si banii pe ea ca nu's fara limite....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.