Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Hai sa vedem ce idei de cadouri pentru femei aveti, pe categorii de varsta:
- <30 ani - intre 30 si 35 ani - intre 35 si 40 ani - intre 40 si 50 ani - intre 50 si 60 ani - >60 ani |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nu aveti deloc idei???
Voua ce cadou v-ar place sa primiti? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Hihihi Mi-ar place o masinuta...am pus ochii pe una si suntem in tratative Sa vedem ce iese.
Nu-mi plac bijuteriile,ma streseaza sa le port doar din curtoazie ca mi-au fost daruite |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Hmm...mie mi-ar place sa primesc un abonament la sala de fitnes,cu masaj si sauna incluse(dar cu bebelina in burtica sare din schema..), sau un epilator, lumanari parfumate(din alea mari cu bucatele de fructe sau petale in interior), spumant sau saruri de baie ,un joc gen monopoly( nu radeti, ca mie imi plac mult jocurile astea de grup, si cum avem prieteni la fel de copilarosi..). Pentru mama (care are peste 50 de ani) ma orientez la o crema mai scumpa anti-rid sau lifting si la un parfum. ea a primit de la colegele de servici o astfel de crema si a fost super incantata (mai ales ca ea nu se incumeta sa dea asa de multi bani pe o crema).tot pentru ea ,m-as gandi sa-i platesc o sedinta de masaj, si o "vizita" la coafor. Daca este o persoana care nu imi este prea apropiata (si nu-i cunosc gusturile sau dorintele) ma orientez la chestii gen seturi de pahare (acum sunt ff multe modele elegante, deosebite), o vaza deosebita, o veioza...nu cumpar parfumuri, creme etc pt ca risc sa dau gres si sa nu-i placa (la fel si cu bijuteriile). Pentru bunica mea as alege o geanta( ceva mai sobru, in culori inchise si cat mai simpla), sau un material din care sa-si faca ea la croitoreasa un costumas (asta i-am si luat anul asta cand a implinit 70 de ani si a fost ff incantata. si-a facut un costumas superb pe care il poarta la fiecare eveniment important. culoarea am nimerit-o pt ca m-am uitat in prealabil in hainutele ei si am sesizat ce culori ii plac).I-am mai cumparat si o crema de maini (ca saracuta munceste asa de mult ca seara are manutele aspre), parfumuri. Am mai oferit si lenjerii de pat, flori in ghivece (sunt unele asa de frumoase..). |
|
| Chiar ca te pricepi.Care-i crema cu pricina pentru riduri,poate ne lipim si noi de ea |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Sunt f multe creme de genul asta.Ea a primit una de la l'Oreal..sincer nu stiu care exact.Am inteles ca si cele de la Nivea sunt bune.Daca mergi intr-un magazin de specialitate e imposibil sa nu gasesti ceva ce-ti trebuie(ex Sensiblue). Acum,ma scuzi .....da tu la ce ai nevoie de crema anti-rid??? ca mie mi se pare ca esti tanara si "proaspata"la fel ca si celelalte fete de pe forum..mai lasa sa treaca vreo 20 de ani pana la crema anti-rid. |
|
| A..., pai sunt tanara si proaspata si frumoasa si devreme acasa dar eu nu prea aveam incredere in cremele antirid si ma gandeam ...hop, una care intr-adevar si-a facut efectul.Poate in viitor ma cremuiesc si eu .I-am trimis L'Oreal de zi si de noapte cumnata-mii astept sa vad ce zice.Uite acum mi-a picat fisa...da la noi in Ro.nu se gaseste L'Oreal antirid? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mai dau si eu cand si cand cu crema antirid ... dar cu una naturala, din plante si coenzima Q10, care si-a facut efectul, ma rog... cat a avut de refacut |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| L'Oreal antirid se gaseste si in Ro, dar nu se compara calitativ cu cele din afara.Desi poarta aceeasi denumire, calitatea este net inferioara.Eu am testat L'orealul ca si demakiant, fdt, ruj si crema de oki.Toate cele luate din tara nu au fost de aceeasi calitate precum cele luate din afara.Plus ca L'orealul nu este o firma extraordinara, daca privesti cu atentie compozitia cremelor.Un exemplu:rujul luat din tara daca mananc ceva uleios, se duce imediat, cel luat din afara, desi este din aceeasi gama, tine toata ziua, indif.ce mananci.Rujul l-am luat intai din afara, mi-a placut, apoi l-am cautat identic si la fel in tara, unde, odata gasit, am ramas neplacut surprinsa de diferenta de calitate.
Cremele antirid se folosesc in genreal dupa varsta de 27-29 de ani, dar pot fi folosite cu succes si inainte varsta asta.Dupa cum spune si denumirea, "anti" insemana "inainte"...deci, degeaba te dai cu o crema antirid cand deja ai riduri, caci ridurile odata formate, nu se estompeaza decat in putine cazuri, iar de eliminat in totalitate, nici gand.De aceea se recomanda ca crema antirid sa fie folosita INAINTE de varsta aparitiei primelor riduri, pt.ca, odata folosita cu regularitae, sa confere pielii substantele hranitoare astfel incat pielea sa fie ferma cat mai mult timp cu putinta.
Cele mai santatoase creme sunt cele cat mai naturale (se gasesc din belsug, numaic a nu li se face reclama) si cele dermato-cosmetice, caci sunt destinate special fiecarui tip de ten, si trateaza atat cosmetic, cat si dermatologic.
Apa, alimentatia si tutunul au un cuvant mare de spus asupra tenului.
Asta off-topic si, ca sa revin on-topic, mie mi-ar placea ca acum, indif.de varsta sa primesc flori, excursii pe undeva atat in tara cat si in afara sau un card nelimitat cu care sa imi cumpar haine, haine si iar haine.Astea ar fi cadourile mult ravnite de mine si pana in 30 de ani, si peste 60 de ani ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| AdrianaC wrote:Hai sa vedem ce idei de cadouri pentru femei aveti, pe categorii de varsta:
- <30 ani - intre 30 si 35 ani - intre 35 si 40 ani - intre 40 si 50 ani - intre 50 si 60 ani - >60 ani
Pai sa vedem: 1. Pana in 30 de ani Bijuterii, parfumuri, farduri, carti, telefon mobil, lenjerie sexy
2. Intre 30 si 35 ani Bijuterii, parfumuri, farduri, weekend special, aparat foto, ochelari de soare
3. Intre 35 si 40 ani Bijuterii, parfurmuri, cosmetice, geanta, planta apartament
4. Intre 40 si 50 ani Bijuterii, parfumuri, cosmetice, geanta, excursie speciala
5. Intre 50 si 60 ani Bijuterii, parfumuri, cosmetice, geanta, abonament cosmetice, fitness
6. Dupa 60 ani Bijuterii, parfumuri, cosmetice, geanta, abonament cosmetice
Si bineinteles, flori.
Nu am eu multe idei, dar si alea pe care le am sunt FIXE |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu, care intru in categoria de varsta 30 - 35 ani, prefer parfumurile si bijuteriile (doar aur galben, tare mi-s modesta) si, poate vi se pare ciudat, nu prefer flori de niciun fel, pentru ca nu imi plac. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu tot la categoria >30 intru si-mi plac si parfumurile si bijuteriile si mi-ar placea si un week-end special sau o excursie speciala de care beneficiaza cele >40. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| In afara de bijuterii, haina de blana, masina care-mi place si creme si parfumuri , mie-mi place sa primesc si-o rama foto frumoasa cu o poza cu noi, cu prieteni, un film bun pe dvd, un obiect personalizat gen cutie de bijuterii sau o cana cu poza mea intr-o postura haioasa, un port-carti de vizita elegant, un set frumos de pixuri/stilouri, chiar si accesorii gen curele, genti, portofele, esarfe, clame de par mai deosebite...pana la urma orice cadou este bine primit, fie ca se incadreaza sau nu in preferintele noastre, iar daca nu ne place, exista vorba aia "dar din dar se face rai" |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu sunt pretentioasa. Primesc orice, numai sa stiu ca nu a uitat o aniversare, ziua mea de nastere sau lucruri pe care le mai sarbatorim |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pai sa vedem: 1. Pana in 30 de ani Carti, obiecte de design interior, albume de fotografii mai speciale, bijuterii, parfumuri
2. In rest Carti, obiecte de design interior, obiecte utile in casa, accesorii vestimentare
Eu cred ca de la o varsta accepti mai greu cadourile nepotrivite tie (de genul parfumuri, bijuterii) si se face loc pentru cele utile in casa, tie ca gospodina.
|
|
|