Idei de cadouri pentru cununia civila.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Katrina
Scris: Monday, December 27, 2010 7:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
marivic wrote:
Katrina,ai putea sa-mi spui la ce pret este la tine un asemenea tablou?Eu imi doresc de cativa ani,dar nu am gasit,....uff

Marivic,la mine in oras,un tablou de marimea unei coli A4 este intre 18 si 22 lei in functie de model.

Quote:
Eu nu as pune asa ceva in casa ! si nu as oferi asa ,,tablou''nimanui .
Sunt atatea lucruri frumoase ,cu adevarat deosebite pe care le poti oferi unor tineri casatoriti.Eu m-as simti jignita sa primesc asa ceva.

Oana nici eu nu sunt un fan al acestor tablouri ,nici nu am luat pentru casa,dar afara sunt foarte apreciate .Cum am mai spus,sotul meu a dus in Germania cateva ,ca mici atentii,celor la care a fostsi le-au placut in mod deosebit.

Pana la urma am luat un aranjament asemanator cu cel din a doua poza postata mai sus, dar din lipsa de timp l-am ambalat direct in magazin si nu vi l-am mai putut arata.
I-a placut tare mult si acum cand i-a trimis matusa mea ,pachet i-a mai luat trei pe care sa le faca cadou de craciun unor prieteni spanioli carora le-a placut tare mult.

Kali,daca cuplul de miri iti e apropiat ii poti intreba direct ce au nevoie si daca merg si alti cunoscuti te poti sfatui si cu ei sa nu va treziti ca luati aproape toti acelasi lucru(Eu am primit printre altele, de exemplu 3 fiare de calcat si doua storcatoare de fructe .In general doi tineri casatoriti au nevoie de toate,depinde de bugetul pe care il poti aloca .O alta idee:un set de tacamuri de buna calitate .
kali
Scris: Tuesday, December 28, 2010 10:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ei, e putin mai complicat in cazul asta pentru ca ei nu mai sunt foarte tineri si nici nu au lipsuri prin casa. De nevoi nici atat.
Bineinteles ca am intrebat ce si-ar dori, insa cred ca va imaginati raspunsul: nimic...
Asa ca ma gandesc sa ma orientez spre ceva de uz personal (gen ceasuri sau bijuterii)... vad eu...
bereea
Scris: Tuesday, December 28, 2010 12:09 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
In Italia exista un obicei foarte bun: cand doi se casatoresc isi aleg un magazin de unde doresc sa li se faca cadourile, anunta pe toata lumea si invitatii cumpara de acolo dupa o lista special creata ca sa nu se faca cadou de doua ori acelasi lucru.Astfel se dau cadouri dupa gustul mirilor - ca doar ei au ales magazinul .
marivic
Scris: Tuesday, December 28, 2010 12:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am aflat si noi zilele acestea ca fata noastra,vrea sa se marite sigurdupa Paste.Si ca sa fie tot tacamul va face si cununia si nunta in aceeasi zi.hainoroc alcool Initial,zisese ca face doar cununia civila apoi s-a razgandit,...ma gandesc ce le-am putea lua noi,ca parinti,...avand in vedere ca nu stiu unde vor sta,...ca nu vor sa sea cu socri,la noi nu au unde,...asa ca nu stiu nici ce cadou adecvat sa le luam?banghead banghead banghead
oanamaria
Scris: Tuesday, December 28, 2010 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Ca parinti cel mai bine ar fi sa dati o suma de bani sa-si cumpere ei ce au nevoie.Eu asa am primit de la ai mei si ne-am luat o canapea ,un birou si ce am mai avut nevoie.
marivic
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:10 PM
Nivel

Mersi,Oana,....dar oricum le dadeam bani la masa de nunta,...eu ma refeream pt.cununia civilaras
raly
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
marivic wrote:
Am aflat si noi zilele acestea ca fata noastra,vrea sa se marite sigurdupa Paste.Si ca sa fie tot tacamul va face si cununia si nunta in aceeasi zi.hainoroc alcool Initial,zisese ca face doar cununia civila apoi s-a razgandit,...ma gandesc ce le-am putea lua noi,ca parinti,...avand in vedere ca nu stiu unde vor sta,...ca nu vor sa sea cu socri,la noi nu au unde,...asa ca nu stiu nici ce cadou adecvat sa le luam?banghead banghead banghead

Un apartamentras ras ras
Ana
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bereea wrote:
In Italia exista un obicei foarte bun: cand doi se casatoresc isi aleg un magazin de unde doresc sa li se faca cadourile, anunta pe toata lumea si invitatii cumpara de acolo dupa o lista special creata ca sa nu se faca cadou de doua ori acelasi lucru.Astfel se dau cadouri dupa gustul mirilor - ca doar ei au ales magazinul .
foarte bun obiceiul,asa e si cand nasti,e o idee tare buna!

Marivic poi vezi unde o sa stea si atunci sigur vei sti ce le vor trebui.
bereea
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:25 PM
Nivel

Eu stiam ca daca fac cununia civila si nunta in aceeasi zi, la cununia civila nu se dau cadouri, dar nici masa nu se face
oanamaria
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:31 PM
Nivel

bereea wrote:
Eu stiam ca daca fac cununia civila si nunta in aceeasi zi, la cununia civila nu se dau cadouri, dar nici masa nu se face

Asa stiam si eu!Nici nu e timp de masa ca de obicei se merge imediat la rastaurant dupa cununie.
Noi am facut cununia inainte si nunta dupa vreo 8luni.
bereea
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:45 PM
Nivel

oanamaria wrote:

Noi am facut cununia inainte si nunta dupa vreo 8luni.

curiozitate:cand serbati aniversarea casniciei:in ziua cununiei civile sau a nuntii religioase?
oanamaria
Scris: Tuesday, December 28, 2010 1:47 PM
Nivel

In ziua cununiei civile !
marivic
Scris: Tuesday, December 28, 2010 2:08 PM
Nivel

raly wrote:

Un apartamentras ras ras

Ai innebunit?De unde?hohot hohot hohot Tu ma bagi in falimenthohot hohot
In alta ordine de idei,stiu ca nu vor primi cadouri ,pt.ca oamenii se vor gandi ca vor da darul la masa de nunta,eu vroiam sa le luam ceva,ca sa aiba amintire macar de la parinti(nu stiu si nici nu ma intereseaza ce vor face ai lui,eu vb din punctul meu de vedere).
Brandusa si eu am facut cununia civila in aprilie si nunta in iunie.Si serbez odata ziua de cununie si odata ziua de nunta sic
Anabella,o sa iau in consideratie si ideea ta,...multumesc multhearts
mirela74chris
Scris: Tuesday, December 28, 2010 3:21 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Marivic,in primul rand felicitari.Vei fi o soacra tanara.Sa fie intr-un ceas bun.Si daca le dati bani sa isi cumpere ce vor isi vor aduce aminte cu siguranta ca este din partea voastra.ce isi iau ei sigur le va fi util si pe placul lor.Sau le puteti face cadou bilete pentru saptamana de miere undeva intr-un loc special.(daca va permiteti)

Bereea noi sarbatorim si cununia civila si pe cea religioasa,gasim motive sa sarbatorim cat mai mult!ras pupici
marivic
Scris: Tuesday, December 28, 2010 5:07 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Marivic,in primul rand felicitari.Vei fi o soacra tanara.Sa fie intr-un ceas bun.Si daca le dati bani sa isi cumpere ce vor isi vor aduce aminte cu siguranta ca este din partea voastra.ce isi iau ei sigur le va fi util si pe placul lor.Sau le puteti face cadou bilete pentru saptamana de miere undeva intr-un loc special.(daca va permiteti)

Bereea noi sarbatorim si cununia civila si pe cea religioasa,gasim motive sa sarbatorim cat mai mult!ras pupici

Wauuu,MIRELA,thankyou thankyou thankyou ce idee mi-ai dat,....dance dance dance SUPERcool cool cool ,.....mi-ai dat ideea cu biletele pt.saptamana de miere,...topai topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.