Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| S-ar putea sa aprecieze obiectele de artizanat, tablourile, ceva personalizat. Eu m-am bucurat foarte mult cand am primit de la fratele si cumnata mea cadou de ziua mea acum 2 ani farfurii si prosopele artizanale pe care le am expuse in bucatarie, impreuna cu o butelcuta de tuica din lemn si niste tablouase artizanale pictate pe lemn care au atasate si niste ulcioare mici din ceramica. Mi-a placut de asemenea un set de fata de masa cu servetele asortate primit cadou de la o verisoara. Urmatoarea data cand ma voi duce in Romania, ma voi opri la niste galerii de arta sa-mi iau cateva tablouase pe panza in ulei. La noi aici tablourile de calitate sunt foarte scumpe si mai dai tot cam atat pe rama . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Delfinasa, multumesc de ideea cu fata de masa,chiar am vazut ceva si mi-a placut ,testez terenul si vad . azi m-am mai gandit la un tablou din piele. Cam asa arata cele care se gasesc la noi. Katrina attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Al doilea e mortal nu am mai vazut asa pana acum,celelate 3 mi se par prea clasice am vazut pe la multi prin casa! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am si eu un tablouas din asta cu flori din piele de la mama mea si-mi place foarte mult , iar aici chiar nu am vazut nicaieri. Este deosebit si de efect, dar ia intereseaza-te daca in Spania e popular, ca uite Anabella zice ca-n Italia e si poate prietena ta are deja. Fluturas si Ely poate te ajuta aici, ca ele-s in Spania. |
|

| Delfinasa ma refeream ca in Ro am vazut pe la multi prin casa aici nu si uite ca mi-ati dat o idee de cadou pentru o italianca |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Anabella, cumanta mea din italia are
katrina, vezi ca la magazinele de artizanat ai sa gasesti seturi de fata de masa brodate, foarte frumoase, si sigur va fi apreciat cadoul. Poti cauta un album de fotografii elegant, o rama foto eleganta. |
|

| Cumnata e italianca sau romanca?poate la luat din Ro,ma refeream ca la cine am mers pe aici nu am vazut dar totul e posibil important e ca idee e buna |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu zic ca trebuie sa tineti cont si de gusturile celor care le faceti , mie una nu mi-ar placea sa primesc nici tablouri, nici fete de masa sau prosoape . eu prefer sa primesc bani ca stiu eu ce am nevoie sa imi cumpar. dar na eu mi-am spus doar parerea , stiu ca nu gandesc toti ca mine. |
|

| Ii voi da si bani ca face si nunta dar i-as fi luat si ceva care sa-i aminteasca cu placere de noi,ea deja ne-a avertizat cu privire la cadouri cum am amitit mai sus ,de asta mi-e mai greu sa aleg.
Anabella ,intr-adevar in Romania intalnesti astfel de tablouri in majoritatea caselor insa in afara nu stiu.Spre exemplu sotul meu a dus asa ceva in Germania si au fost super impresionati, de asta m-am gandit la ele.
Magazine de artizanat...la Vaslui au disparut.
Daca mai aveti cumva vreo parere va astept cu drag sa mi-o impartasiti. |
|

| Ma repet al doilea e tare frumos si are un stil mai aparte acuma faci cum doresti! sa ne anunti ce ai decis |
|

| Cu siguranta va arat, acum depinde ce voi gasi sambata cand merg la cumparaturi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Katrina,ai putea sa-mi spui la ce pret este la tine un asemenea tablou?Eu imi doresc de cativa ani,dar nu am gasit,.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu as pune asa ceva in casa ! si nu as oferi asa ,,tablou''nimanui . Sunt atatea lucruri frumoase ,cu adevarat deosebite pe care le poti oferi unor tineri casatoriti.Eu m-as simti jignita sa primesc asa ceva.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Eu nu as pune asa ceva in casa !  si nu as oferi asa ,,tablou''nimanui . Sunt atatea lucruri frumoase ,cu adevarat deosebite pe care le poti oferi unor tineri casatoriti.Eu m-as simti jignita sa primesc asa ceva.
Jignita? De ce? E drept ca nu e nici pe gustul meu, insa as aprecia gestul. Poate ii place celui care daruieste, asa ca nu l-as face sa se simta prost fiind ofensata As fi diplomata in reactie, insa nu l-as pune in casa. Poate dai alte exemple de cadouri... Eu chiar sunt in pana de idei si trebuie sa-mi gasesc inspiratia cat de curand. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| M-as simti jicnita in sinea mea credeam ca s-a subanteles asta. Nu i-as strica placerea omului .Oricum cine ma cunoaste nu mi-ar oferi asa ,,cadou''. Si ca sa fim on-toppic eu as lua de exemplu electrocasnice -un storcator de fructe ,un robot de bucatarie ,o masina de facut paine etc.,dar inainte as incerca sa aflu ce au nevoie . Pe noi la cununie apropiatii ne-au intrebat ce ne dorim si ne-au luat exact ce ne trebuia. |
|
|