Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc! Asteptam reactia lor, dupa ce vor deschide cadoul! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Miri, scuze, acum am intrat si eu pe acest subiect (am fost in concediu) si am vazut ce ai cumparat cadou...Superb! Sa le stapaneasca sanatosi! Ma bucur din suflet ca ti-am dat o idee de cadou, si mai mult ma bucur ca ai gasit asa ceva in Ro!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mona, multumesc inca o data! |
|

Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fetelor, am nevoie de un pic de ajutor, va rog...Cam ce cadouri si-ar dori sa primeasca un cuplu tanar casatorit din Romania de la rudele apropiate din strainatate? |
|

Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| In primul rand cred ca prezenta conteaza cel mai mult, iar in al doilea rand cred ca orice cadou este bine primit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfinasa wrote: Fetelor, am nevoie de un pic de ajutor, va rog...Cam ce cadouri si-ar dori sa primeasca un cuplu tanar casatorit din Romania de la rudele apropiate din strainatate? MIha, daca sunteti mai apropiati ai putea sa ii intrebi ce si-ar dori mai mult dintr-o anumita lista (facuta din ceea ce tu poti sa oferi). Eu n-am mai fost de mult la o cununie civila, dar la a mea am primit asa: 3 seturi de oale de inox, vreo 3 seturi de farfurii, o cafetiera, un tablou, un aparat pt sandwich(nu mai stiu acum cum ii spune), de la sora mea din strainatate am primit un aparat numit Raclette(daca am inteles bine e ceva specific frantuzesc)-- nu l-am folosit dect de vreo 2 ori ca e pe curent. Asa, am mai primit lenjerie de pat, tigai de tefon si nu mai stiu. Sper sa iti fi dat ceva idei. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mihael depinde de cat de apropiati sunt si cat doresti sa investesti... daca merita ransport + vama (mai ales la produsele electronice) poate gasesti pe un site romanesc de incredere eu m-am gandit la un aparat multifunctional de bucatarie (cu mixer, cu blender etc) un fel de robot, astfel le faci o surpriza mare si le iei ceva ce poate nu isi vor permite ca proaspeti casatoriti |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Electrocasnice? Domo vinde online si sunt seriosi din cate stiu. |
|
| Multumesc pentru raspunsuri ...cadoul va fi pentru o verisoara, despre care tocmai am aflat c-a avut cununia...varianta cumpararii cadoului din tara e buna, o sa ma uit si pe niste siteuri romanesti cu obiecte de casa, electrocasnice sa vad daca ne convin...in acelasi timp ma gandesc ca poate le-ar placea mai mult ceva de aici mai deosebit, ceva ce se gaseste greu sau nu se gaseste in tara. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| O parere ...pai depinde foarte mult si de situatia financiara a lor. Daca sunt la casa lor de ceva timp aia inseamna ca au strictul necesar si atunci ma gindesc ca cel mai bine le-ar prinde niste bani sa-si cumpere ei ce vor. Iar daca stau sa ma gindesc mai bine indiferent de situatia lor cel mai bine ar prinde banii ca sa-si ia ce doresc ei si ce le place. Oricum intodeauna mi sa parut extrem de greu alesul unui cadou si mai ales unul pentru tineri casatoriti , pentru ca stiu ca toata lumea ar lua cadouri gen cratite si electrocasnice , lenjerii de pat si atunci ma gindesc ca daca o sa iau la fel cu altcineva si o sa fie in dublu exemplar ...de aia eu zic ca este mai bine cash. |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Si eu gandesc ca Dya... Mai ales ca a si fost cununia, deci nu urmeaza... Ei stiu ce pot face cu banii, ce-si doresc sau ce le trebuie... Sau, mai poti proceda cum a spus Mihaela (MNiko) sa ii lasi sa aleaga dintr-o lista facuta pe masura bugetului vostru... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Delfinasa: nu poti afla(direct sau indirect) ce-si doreste(bineinteles ca in f-tie de bugetul tau)? Eu asa procedez, intreb direct sau incerc sa aflu de la alta persoana. Prefer sa stric surpriza(nu mai este surpriza cand stiu ce vor primi) dar sa foloseasca cu placere.
|
|
| Bani o sa le trimitem la nunta, pe care-o vor avea in iunie...de-aia m-as indrepta mai mult catre un cadou acum...ei stau de ceva timp impreuna, parca in chirie, nu stiu cate au putut sa-si ia, ce-au mai primit...
Ce ziceti de un bed ensemble in genul astuia? http://www.bedbathandbeyond.com/stylepage.asp?order_num=-1&RN=31&RNT=0&IPP=8 Mie-mi plac foarte mult, pe-aici astea se poarta, au mai multe piese asortate (lenjerie completa cu cearsaf cu elastic, comforter-pilota, fusta de pat-se pune sub saltea si acopera partea de jos a patului, unele au incluse si 2-3 pernute decorative, fete de perna suplimentare, perdele/draperii pentru 1-2 geamuri) si pretul variaza in functie de cate piese are, firma, material... |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Fetelor am si eu nevoie de un sfat. Peste o saptamana si un pic are nunta o verisoara a mea si trebuie sa-i iau un cadou insa nu am nici o idee. Verisoara mea sta in Spania(acolo are tot ce-i trebuie) vine pentru nunta si pleaca repede inapoi, deci nu-i pot lua ceva greu sau voluminos pentru ca avand si copil mic merg cu avionul si nu pot avea bagaje prea multe si grele. Deja ne-a avertizat sa nu-i luam cine stie ce lenjerii, vesela , oale ,aparate electrocasnice.Ceva i-as lua totusi sa aiba amintire ,dar ce anume nu stiu. Initial m-am gandit la o icoana de lemn si bine am facut ca nu am luat-o pentru ca si mama ei si o alta matusa au luat icoane. Ce ziceti? Cum sa procedez?
|
|
|