Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am nevoie de ajutorul vostru! Simbata sunt invitata la cununia civila a unei foste colege de servici(dar prietena, in continuare) Problema e ca nu face nunta, doar o masa intre prieteni si nu stiu ce cadou sa-i cumpar.... Ar mai fi de mentionat ca ea va pleca inapoi in Irlanda, unde lucreaza de un an iar cadoul ar trebui sa fie "adaptat"bagajelor pe care are voie sa le ia cu ea,,in avion! Help!
Si mii de multumiri! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Un set frumos de bijuuri (cercei, pandandiv si colier/lantisor, inel), dar este cam costisitor.
Un album cu Romanica noastra draga...
O colectie de carti dragi ei (de ex.colectia de lux-Poezii eminesciene).
Daca mai imi vine ceva in minte, mai scriu (ceva usor zici tu...de transportat pana in irlanda.. )... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Un tablou micut si finutz, o icoana, o colectie de cd-uri de muzica romaneasca (populara sau nu), un set de cd-uri cu colinde, ca deh! sarbatorile nu-s departe, un album de poze in care sa isi puna pozele de la nunta (un album mai special),,, |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mie mi-ar place sa primesc cadou colindele lui Hrusca ma ia plansul numai cand ma gandesc la ele, le aud in minte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote:Mie mi-ar place sa primesc cadou colindele lui Hrusca  ma ia plansul numai cand ma gandesc la ele, le aud in minte
Poate ti le aduce Mosul cadou |
|

| Multumesc de idei! Daca mai aveti, mai astept! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| am postat de 2 ori |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ceva sexi ptr mireasa de care sa se bucure mirele? |
|

| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| O ora de masaj sau o manichiura-pedichiura platita de tine, bine-nteles, dar facuta cadou. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Miri, eu cred ca trebuie un cadou...pentru amandoi, fiind cununie civila...nu este ca o zi de nastere... Sa ma gandesc la cateva exemple: - un set facut de tine, frumos impachetat, sau cumparat deja facut cu: 2 halate de baie (monogramate), ceva chiclazui pt baie/jacuzzi/sauna, ulei de corp, aromoterapie etc. - un set mai deosebit de pat - o sculptura deosebita din lemn (noi am primit niste maini in rugaciune sculptate in lemn, superbe) - o statueta frumoasa cu doi tineri imbratisati - o colectie de CD cu muzica de dragoste - un cos de picnic pt doi - o cina romantica la un restaurant renumit

Petrecere frumoasa, Miri! |
|

| Multumesc pentru raspuns,Taki! Multumesc pentru idei, Mona! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt in pana de idei ceva de n-am mai pomenit! Bun topic, asa ma mai inspir si eu. Spor la gasit cadoul perfect! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Miri wrote:Multumesc pentru raspuns,Taki!
 |
|

| Am umblat o dupa-masa intreaga sa gasim halate frumoase, calduroase si acelasi model, pentru mirii nostri!Degeaba!Miine incepem iar cautarile! Initial, ne hotarisem sa le cumparam un aparat foto digital, dar testins "piata"am aflat ca au deja unul... |
|
|