|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ma bucur daca iti place ideea mea! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Anabella, cumnata e tot romanca, dar si-a amenajat apartamentul cu multe lucruri din Romania, ca asa i-a placut ei. La noi nu se mai poarta tablouri pe pereti pt ca suntem (eu, cel putin) satuli de tablourile si carpetele din copilarie (rapirea din serai, tigrul, fata aia semi-nuda cu un ulcior la apa, ...etc).
Oana, daca ei au de toate, cate un ceas la fiecare, un fel de set (aceeasi firma dar modele m/f) ar fii interesant. Bijuteriile sunt mai greu de ales pentru amandoi, mai ales daca mirele nu poarta (ca majoritatea barbatilor). Noi am primit de la nasi o icoana frumoasa.
Marivic, felicitari si casa de piatra copiilor! ce soacra tanara esti! cel mai bine sa vorbesti cu ei, sa aleaga ei, ca sa nu te trezesti ca si cuscrii fac acelasi cadou Soacra mea ne-a luat uns et de tacamuri "aurite" si un set de tavi tot "aurite". Tacamurile s-au patat la vreo luna (nu le folosisem), iar pe tavi au tot aparut puncte de rugina. S-a suparat cand i-am spus ca sunt de calitate proasta, si ca trebuia sa ne intrebe ce vrem sau ce sa ia. Mergeam noi cu ea si poate scapa si mai ieftin si cu un cadou util si rezistent.
Ai mei ne-au dat masina de spalat, frigider si aragaz, ca le-au luat din timp, dar asta e stilul lor. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| danab wrote:Anabella, cumnata e tot romanca, dar si-a amenajat apartamentul cu multe lucruri din Romania, ca asa i-a placut ei. La noi nu se mai poarta tablouri pe pereti pt ca suntem (eu, cel putin) satuli de tablourile si carpetele din copilarie (rapirea din serai, tigrul, fata aia semi-nuda cu un ulcior la apa, ...etc). Oana, daca ei au de toate, cate un ceas la fiecare, un fel de set (aceeasi firma dar modele m/f) ar fii interesant. Bijuteriile sunt mai greu de ales pentru amandoi, mai ales daca mirele nu poarta (ca majoritatea barbatilor). Noi am primit de la nasi o icoana frumoasa. Marivic, felicitari si casa de piatra copiilor! ce soacra tanara esti!  cel mai bine sa vorbesti cu ei, sa aleaga ei, ca sa nu te trezesti ca si cuscrii fac acelasi cadou Soacra mea ne-a luat uns et de tacamuri "aurite" si un set de tavi tot "aurite". Tacamurile s-au patat la vreo luna (nu le folosisem), iar pe tavi au tot aparut puncte de rugina. S-a suparat cand i-am spus ca sunt de calitate proasta, si ca trebuia sa ne intrebe ce vrem sau ce sa ia. Mergeam noi cu ea si poate scapa si mai ieftin si cu un cadou util si rezistent. Ai mei ne-au dat masina de spalat, frigider si aragaz, ca le-au luat din timp, dar asta e stilul lor. Multumesc de urari danab da,asa este,ai dreptate,....dar de la partea adversa nu prea sunt sperante de cadouri,cahhhhh,.... nu-mi plac si nu au nici cine stie ce gusturi |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Uau, Marivic! Felicitari si casa de piatra viitorilor miri! |

| TeosOf wrote:Uau, Marivic!  Felicitari si casa de piatra viitorilor miri! Multumesc Teo,....s-ar putea sa te numeri printre invitati,..... depinde de cat ne vom intinde cu nunta,.... |
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Marivic |

| TeosOf wrote:Marivic
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu am fost doar la nunti care au avut si cununia civila si cea religioasa si petrecerea de dupa in aceeasi zi,asa a fost si la casatoria mea...nici n-am banuit ca in alte zone se procedeaza altfel...
Marivic,felicitari si casa de piatra mirilor! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Marivic casa de piatra mirilor : si tie spor la" alergatura" |

| MELA,CRY,multumim,asa sa dea Dumnezeu |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 1
| Pana acum cele mai apreciate idei de care am auzit sunt fie bilete la spectacole/concerte, fie excursii, fie ceva cadouri personalizate. :) __________________________________
|
|
|