Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Maria & Mario wrote:Si eu sunt in pana de idei ! Ca nu vor ceva anume, vor ..... de toate ! hi,hi...ca si ai mei.a venit o reclama(o carte,nu revista cum vine de obicei) de la un magazin de jucarii si nicicum nu se puteau hotari la ceva.de toate vroiau.sunt tare haiosi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pentru cei mici: iepurasul Jojo+ Winnie care spune povesti+ un fel de aspirator- aruncator de bile pe roti+ microfon Lazy Town (ca are Alexia si e mare bataie pe el)+ niste animalute behaitoare care fac zgomot cand le agiti.
Pentru cei mari: papusa Maria care spune nu-stiu-cate 90 de fraze (mie nu-mi place papusa aia, insa Alexia tare si-o doreste)... cerc hula hoop Barbie cu muzica si luminite (scump de tot, insa...), printesa Barbie, microfon Hanna Montana (e fan microfoane...)+ animalute din alea mici cu ochi milogi pentru colectie+ Mighty Beanz (asta pentru amandoi, ca e isterie cu ele)+ nu-stiu-ce ou cu dragon (din ala care nu-l are)+ Gormiti din seria 3+ alti Bakugani pe langa cei 100 din posesie (set de 5)+ lansator rosu (mai are galben) de masini Gormiti+ Flacara Vie cu tot cu dragonul lui pe post de mijloc de transport.
Astea deja le-am cumparat. Alexia isi mai doreste chitara Hanna si o papusa Nancy, iar Eric binoclu cu infrarosu din seria cu jucarii pentru spioni. Le vor avea si pe alea. ... Si ne mai plangem ca au prea multe jucarii... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Wow, Kali, deja puteti sa deschideti magazin...
Pentru Ioan am cumparat deja cadouri, mai am doar pentru ziua lui: pt cand vin din maternitate, ca din partea fratiorului sau, un laptop cu jocuri educative, litere, cifre, poezioare; pt Mos Nicolae o parcare si un puzzle; pentru Mos Craciun o masina mai marisoara cu telecomanda (si as vrea sa mai dau o tura la Hamley's, dar sa vad daca reusesc).
Pentru ziua lui, tati vrea sa ii cumpere o masina "de teren", electrica, cu acceleratie si frana, dar care are si telecomanda pentru parinti , sa se plimbe cu ea prin gradina. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Oana , eu deja sunt 95% in ceata . Niic nu am auzit de ele ! Si nici Maria :018: ! Iar Vladutzu inca nu vorbest . inca ! Asa ca ...... am scapat ! Oficial !
Tare bogat Mosul ! Felicitari ! Sa se bucure piticii de toate ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cu toate ca se apropie la voi Craciunul la noi este Hanuka si binenteles este sarbatoarea copiilor asa ca sarbatorim si noi cu cadouri plus ca indata este ziua lui Eden si binenteles alti bani alta distractie. De hanuka inca nu ne-am hotarat (nu noi )ci Eden ,si ea ca Alexia o trage cu microfoanele Oana cred ca si Alexia vorbeste mult asa ca Eden si vrea sa fie auzita de tot cartierul dar are cel mai tare microfon posibil si pentru discoteca cu lumini de laser care se imprastie peste tot asa ca m-am scapat de asta fiindca nu mai are ce cere in legatura cu microfoanele.In schimb vrea de la toti membri familiei o noua colectie aparuta a lui Bratz 10 papusi noi ,asa ca va dati seama noi suntem acuma cu papusile cu toate hainele posibile si pe mine deja ma doare capul cand ma gandesc.La Oshry imi este mai usor el o trage cu mingea ! Spor la cumparaturi si asteptam si poze !Ce fericire pe piticii! |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| Darius vrea masinuta "rosie" cu telecomanda, i-a desenat deja lui mosu' si am trimis scrisoare. Anastasia nici nu stie ce vrea Sper sa nu se sperie cand il va vedea Mos Nicolae aduce doar dulciuri si fructe la noi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Voi ati scapat usor.fiica-mea vrea 5 surioare... |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| bereea wrote:Voi ati scapat usor.fiica-mea vrea 5 surioare...
Ce scumpica |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Voi ati scapat usor.fiica-mea vrea 5 surioare... Ale uite cu m-ai facut sa rad la 12 noaptea |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| bereea wrote:Voi ati scapat usor.fiica-mea vrea 5 surioare...
numai 5? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ale sa se ia de mana cu Tudor care mereu imi deseneaza la gradinita familia cu 11 membri!!!! Si la noi Mos Nicolae aduce doar dulciuri, iar de Mos Craciun... mai vedem! Pana una-alta, a primit colectie de masini cu telecomanda de ziua lui, colectia de masinute si escavatoare de la Bob the Builder, un laptop multifunctional de la Noriel, un lego cu Thomas (dar pe asta l-am facut eu cu Ovi), asa ca ... pe lista pentru Mos nu au ramas foarte multe. Deocamdata le-am cumparat pijamalute noi pentru seara de Craciun. Ale lui Tudor sunt negre cu verde fosforescent, pentru ca sunt cu Shrek, iar ale Ioanei sunt roz si sunt cu Fifi. Tot pentru Tudor am cumparat jocul de carti de la Zana Norilor. Nu e mult, nu e scump, dar de-abia astept sa jucam impreuna sub bradut! In rest... mi-a placut ideea Adrianei cu Zero Gravity Laser car. Dar mai vedem! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fii-mea i-a scris scrisoarea Mosului, a pus-o pe frigider sa nu uite s-o bage la mailbox zilele astea, ca n-am avut timbru sa lipeasca pe plic . Lista nici nu e mare, 3 mari si late vrea : un Brave heart bear, o vrea inapoi pe broscuta ei testoasa Turty care-a muscat-o de deget si un catel, dar real, nu de plush . Ea nu vrea multe jucarii, vrea doar astea 3 si promite ca se face mai cuminte . Pe unde-o scoate camasa Mosu' anu' asta, nu stiu zau, ca numai la vietati nu se gandeste sa bage-n sac . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eden deja si-a primit cadourile de hanuka dar fiindca nu-i fraiera si deodata se considera ca este romanca la vazut pe mos craciun la Pro tv si vrea si cadouri de Mos Craciun .Asa ca trebuie sa ma gandesc din nou la ceva.Acuma de Hanuka a primit un bebe mare cu baitza cu tot ,cu halat de baie cu dus de unde curge apa ca in realitate ,doua perechi de pantofi balerini,pijama si trei perechi de pantaloni strech,Oshry a primit un autobuz cu telecomanda!Orcum avem lista inca deschisa,sarbatoarea asta are 8 zile asa ca in fiecare zi ei vor primi cadouri!
Bereea,ce am mai ras dar ca sa fiu serioasa o inteleg perfect ,ce poti sa-i faci!
Delfineasa,si la tine la fel pana vine fratiorul trebuie sa vina macar un cutzu ceva nu ar fi rau sa stii sa vezi ce raspunzatoare se va face ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| A mea nu stie inca ce vrea, ca o tot intreaba lumea si ea inca nu da raspuns. Trebuie sa o pun sa-mi deseneze sau sa scrie cum stie ea o listuta.
Mihaela, un catel nu ar fi chiar greu pentru mos, mai ales daca e ajutat si mai ales daca e si mic si cu fundita rosie ca in "Doamna si vagabontul" - ce bucurie ar fii pe Karina Votam si noi pentru catel! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel, tu ai ras, dar fiica-mea e foarte serioasa.Acum cum rezolv eu situatia?Aaa, si nu vrea 5 pe rand ci toate odata. |
|
|