Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ira_tgr
Scris: Wednesday, December 20, 2006 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
danab wrote:
Noi mergem la "vanatoare de cadouri" in weekend.
Jucariile de la Tomy imi plac, are si Miru steluta muzicala (am vazut ca a primit si Sonia de ziua ei). Adoarme foarte repede pe muzica ei.

Adriana, pe unde e magazinul cu premeragtorul de 240 ron? Daca nu gasesc ceva frumos in Iasi, poate ii luam unul si Mirunei.

da, noi am primit o steluta de d'aia de la Tomy, e foarte utila as zice sic

AdrianaC - multumesc pt. sfat, dar pana la urma i-am luat tot un centru d'asta de activitate dar de la VTech, k mi-a placut mai mult pupici

taki
Scris: Friday, December 22, 2006 1:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Sasha a primit un calut-balansoar. Este pentru 1-3 ani, trebuie sa mai crestem putin, dar Bunului i-a placut asa de mult incat nu a putut rezista.ras

Roxanel
Scris: Friday, December 22, 2006 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
taki wrote:
Sasha a primit un calut-balansoar. Este pentru 1-3 ani, trebuie sa mai crestem putin, dar Bunului i-a placut asa de mult incat nu a putut rezista.ras

E super calutul si calareata.pupici Visul meuuuu sa am unul.plans Dar pentru mine nu pentru fiica-mea ras
taki
Scris: Friday, December 22, 2006 1:48 PM
Nivel

Roxanel wrote:

E super calutul si calareata.pupici

Maria & Mario
Scris: Friday, December 22, 2006 5:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Mei mei, se citeste incantarea pe chipul ei. Sa il calaresti cu mare drag , Sashalici ! cool
stele_pe_cer
Scris: Friday, December 22, 2006 11:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Caluti in genul asta am vazut kiar astazi la Sala Dalles.Aveau si reni si cerbi si caluti, toti superbi.Si Matei tragea la unul, dar deja ii cumparasem inca o masinutza si tot cu maketa!Asa faina jucarioara...masinutza este cu baterie si alearga pe maketa, ocoleste obstacole, se invarteste in cerc...ni s-a parut super.Plus ca Matei mai ca nu mai voia sa plece de langa cea expusa ca demo!

Am mai cumparat un joc de golfuff ...nu stiu care se va jucacu el mai repede, noi sau Matei!Abia astept sa il deskidyes !
taki
Scris: Saturday, December 23, 2006 12:52 AM
Nivel

Maria & mami wrote:
Mei mei, se citeste incantarea pe chipul ei. Sa il calaresti cu mare drag , Sashalici ! cool

Multumim frumos!pupici
AdrianaC
Scris: Saturday, December 23, 2006 12:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Spor la calarit, Sasha !

Poate ajungi si tu ca Alice sa colectionezi toti calutii pe care ii vezi si sa iti doresti si unul viu pe deasupra ras , sa il vezi atunci pe Bunu ce se da peste cap.

Bravo Bunu pentru cadou ! E foarte frumos ! Sunt sigura ca o sa il calareasca si dupa 3 ani, Alice si acum mai incaleca pe calutul ei.
taki
Scris: Thursday, November 29, 2007 2:12 AM
Nivel

Asa e, Sasha il calareste si acum! firstprize
taki
Scris: Thursday, November 29, 2007 2:13 AM
Nivel

Anul acesta, Mosul Taki o sa treaca pe la copii doar cu hainute si incaltaminte!santa
taki
Scris: Friday, December 28, 2007 1:40 PM
Nivel

Sasha a primit un calut-balansoar -Little tikes, o masinuta cu telecomanda- Chicco, un set format din pantaloni, bluza si gecuta, un avion cu diverse activitati, desenul de pe perete -cadou de la unchiul Alin, dulciuri multe si multa dragoste!angel love

Multumim mosilor din Familia noastra!craciun santa
ira_tgr
Scris: Friday, December 28, 2007 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
anul asta mosul a fost foarte darnic (sau o fi fost Sonik prea cuminte)... prin urmare a primit muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte cadouri

multumim mosilor Nasa si Nasul, prietenelor mele Katy, Elena, Marta si Monica, unchiul Vali, bunicilor din Moldova si Italia, si lui tata Aurelian angel craciun santa pupici

taki
Scris: Friday, December 28, 2007 3:48 PM
Nivel

ira_tgr wrote:
anul asta mosul a fost foarte darnic (sau o fi fost Sonik prea cuminte)... prin urmare a primit muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte cadouri

Sa se bucure de toate cadourile!craciun santa
S.ELENA
Scris: Friday, December 28, 2007 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Bravo Capsunica draga; Mosul a stiut ca tu ai fost pui foarte cuminte si a actionat in consecinta!!!!!pupici pupici dance pupici pupici
delfinasa
Scris: Monday, December 31, 2007 5:49 AM
Nivel

Si delfinasa mea a fost cuminte sic si a primit o multime de cadouri: de la mami si tati un fotoliu de tv, un cuptor cu microunde cu accesorii, un set Dora vesta+blugi+bluza (imi pare rau ca n-am gasit sanie, dar nici zapada nu avem deloc); un set Mr. Potato, o papusica care canta si un pulover de la nasici; un set caciulita si fular de la niste prieteni si o punguta cu cioco; 2 filme cu desene de la vecinii nostrii; cadourile de la prietenele noastre dragi; cadourile de la zanele Shachar si Eden...si mai are de primit de la niste prieteni care-s in Africa acum, dar n-o uita in nici un an, de la bunii din Ro love1 ...a vazut o parte din cadouri prin webcam, dar ajung mai tarziu flowers...Multumim mult, Mosilor pupicilove1!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.