Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| danab wrote:Noi mergem la "vanatoare de cadouri" in weekend. Jucariile de la Tomy imi plac, are si Miru steluta muzicala (am vazut ca a primit si Sonia de ziua ei). Adoarme foarte repede pe muzica ei.
Adriana, pe unde e magazinul cu premeragtorul de 240 ron? Daca nu gasesc ceva frumos in Iasi, poate ii luam unul si Mirunei.
da, noi am primit o steluta de d'aia de la Tomy, e foarte utila as zice
AdrianaC - multumesc pt. sfat, dar pana la urma i-am luat tot un centru d'asta de activitate dar de la VTech, k mi-a placut mai mult
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha a primit un calut-balansoar. Este pentru 1-3 ani, trebuie sa mai crestem putin, dar Bunului i-a placut asa de mult incat nu a putut rezista.

|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| taki wrote:Sasha a primit un calut-balansoar. Este pentru 1-3 ani, trebuie sa mai crestem putin, dar Bunului i-a placut asa de mult incat nu a putut rezista.
E super calutul si calareata. Visul meuuuu sa am unul. Dar pentru mine nu pentru fiica-mea |
|

| Roxanel wrote:E super calutul si calareata.

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mei mei, se citeste incantarea pe chipul ei. Sa il calaresti cu mare drag , Sashalici ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Caluti in genul asta am vazut kiar astazi la Sala Dalles.Aveau si reni si cerbi si caluti, toti superbi.Si Matei tragea la unul, dar deja ii cumparasem inca o masinutza si tot cu maketa!Asa faina jucarioara...masinutza este cu baterie si alearga pe maketa, ocoleste obstacole, se invarteste in cerc...ni s-a parut super.Plus ca Matei mai ca nu mai voia sa plece de langa cea expusa ca demo!
Am mai cumparat un joc de golf ...nu stiu care se va jucacu el mai repede, noi sau Matei!Abia astept sa il deskid ! |
|

| Maria & mami wrote:Mei mei, se citeste incantarea pe chipul ei. Sa il calaresti cu mare drag , Sashalici !
Multumim frumos! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17858
| Spor la calarit, Sasha !
Poate ajungi si tu ca Alice sa colectionezi toti calutii pe care ii vezi si sa iti doresti si unul viu pe deasupra , sa il vezi atunci pe Bunu ce se da peste cap.
Bravo Bunu pentru cadou ! E foarte frumos ! Sunt sigura ca o sa il calareasca si dupa 3 ani, Alice si acum mai incaleca pe calutul ei. |
|

| Asa e, Sasha il calareste si acum! |
|

| Anul acesta, Mosul Taki o sa treaca pe la copii doar cu hainute si incaltaminte! |
|

| Sasha a primit un calut-balansoar -Little tikes, o masinuta cu telecomanda- Chicco, un set format din pantaloni, bluza si gecuta, un avion cu diverse activitati, desenul de pe perete -cadou de la unchiul Alin, dulciuri multe si multa dragoste!
Multumim mosilor din Familia noastra! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| anul asta mosul a fost foarte darnic (sau o fi fost Sonik prea cuminte)... prin urmare a primit muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte cadouri
multumim mosilor Nasa si Nasul, prietenelor mele Katy, Elena, Marta si Monica, unchiul Vali, bunicilor din Moldova si Italia, si lui tata Aurelian

|
|

| ira_tgr wrote:anul asta mosul a fost foarte darnic (sau o fi fost Sonik prea cuminte)... prin urmare a primit muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte cadouri
Sa se bucure de toate cadourile! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Bravo Capsunica draga; Mosul a stiut ca tu ai fost pui foarte cuminte si a actionat in consecinta!!!!! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si delfinasa mea a fost cuminte si a primit o multime de cadouri: de la mami si tati un fotoliu de tv, un cuptor cu microunde cu accesorii, un set Dora vesta+blugi+bluza (imi pare rau ca n-am gasit sanie, dar nici zapada nu avem deloc); un set Mr. Potato, o papusica care canta si un pulover de la nasici; un set caciulita si fular de la niste prieteni si o punguta cu cioco; 2 filme cu desene de la vecinii nostrii; cadourile de la prietenele noastre dragi; cadourile de la zanele Shachar si Eden...si mai are de primit de la niste prieteni care-s in Africa acum, dar n-o uita in nici un an, de la bunii din Ro ...a vazut o parte din cadouri prin webcam, dar ajung mai tarziu ...Multumim mult, Mosilor  ! |
|
|