Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Monday, December 18, 2006 11:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
stele_pe_cer wrote:

La ce fel de balansoare va referiti?Din cele cu un singur loc, stil vanata, calut, elefant?Eu ma uitam la ele si imi spuneam ca Matei deja nu mai este de ele, ca alea sunt pt.copilasi mai micutzi, pana intr-un an jumate!Desi unele din ele au atasate , de "rezerva" si roti, ca sa ii scoti talpa de balansoar si sa se faca de mers cu roti...

Din cele cu un loc, asa cum ai vazut si tu. Probabile pentru copii mai maruti, ca la 3 ani stie ce inseamna si se poate balansa singur
leut
Scris: Monday, December 18, 2006 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Noi deja am cumparat cadourile de Craciun, pentru Alex si pentru prietenii ei.
Pentru Alex am luat o piscina cu 100 bile colorate...de-abia astept sa vad ce figura o sa faca, avand in vedere ca e inebunita dupa bile...
Am mai cumparat un bb care zice mama, tata, papa, rade si plange...pentru o fetita de aproape un anisor, o masinuta teleghidata pentru un baietel si un joc...cu multe chestii de prin jungla adunatehohot pentru un alt baietel. Mai avem de cumparat cateva cadouri dar nu e timpul pierdut.
De Quelle ati auzit? Facusem comanda pentru Alex dar cica nu mai merge prin net sau telefonic ci doar sa trimiti comanda prin posta si dureaza cam trei saptamani. Au un catalog foarte frumusel cu tot felul de jucarii.
sic
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
leut wrote:

De Quelle ati auzit? Facusem comanda pentru Alex dar cica nu mai merge prin net sau telefonic ci doar sa trimiti comanda prin posta si dureaza cam trei saptamani. Au un catalog foarte frumusel cu tot felul de jucarii.
sic

Am auzit, am fost fasicnta, DAAAR...mamicile care au comandat prin parcsic spun ca produsele au o calitate indoielnica si comanda vine cam in 2 luni.Una din ele a fost multymita, comandand un bebe, iar restul care au comandat haine de dama si/sau copii, nu au fost multumite del.Eu voiam sa ii iau lui Matei un costum de ski, tare fain, gluga mi-a placut super mult si pantalonul-salopeta, dar daca imi vine pste 2 luni, in martie unde sa il poartecyclops ?Prefer sa cumpar numai dupa ce am pus eu mana pe produs, sa vad din ce e facut, sa vad culoarea originala...Eu nu mai am incredere in ei...

As comanda insa kestiute de casa, dar sincera sa fiu, le gasesc mai ietine in magazine, decat in revista.
kali
Scris: Monday, December 18, 2006 12:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu stiu ca-s neseriosi... s-a discutat si la inceputul topicului, parca.
Eu am facut comanda de catalog acum vreo 2 luni si inca nu a venituff
leut
Scris: Monday, December 18, 2006 12:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Stele..ai dreptate cu produsele pe care "poti sa le pipai". Ma refeream la jucarii...mi se pareau accesibile la pret si unele erau chiar de firme renumite. Oricum, timpul pana cand iti vine comanda e foarte mare, asa incat tot magazinul din oras ramane solutia buna!sic
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 12:55 PM
Nivel

danab wrote:

Din cele cu un loc, asa cum ai vazut si tu. Probabile pentru copii mai maruti, ca la 3 ani stie ce inseamna si se poate balansa singur

Eu as zice ca la 3 ani (dupa parerea mea kira si la 2ani) e cam tarziu sa mai savureze cu palcere leganatul.Matei are doar 1 an si 9 luni si sunt cam sigura ca nu i-ar palcea leganatul in sine.O prietena a mea are un calut tare fain, din lemn.Matei a fost curios sa vada cum e pe calut, s-a leganat putin, dar tot la jucariile "terestre" s-a dus.

IN skimb pe la 2 ani jumate e posibil sa ii placa doar cu roti.Zic pe la 2 ani jumate, pt ca acum nu ajunge cu piciorele jos, iar jucariile astea daca le pui rotile, trebuie sa ajungi cu picioarele jos (asta daca mama/bunica nu prefera sa traga dupa ea ditamai copilul si ditamai calutul - parca si vad tabloulnervi).
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 1:03 PM
Nivel

leut wrote:
Stele..ai dreptate cu produsele pe care "poti sa le pipai". Ma refeream la jucarii...mi se pareau accesibile la pret si unele erau chiar de firme renumite. Oricum, timpul pana cand iti vine comanda e foarte mare, asa incat tot magazinul din oras ramane solutia buna!sic

Eu am vazut ca si jucari doar 2 pentru Matei si...imi cam suradea sa le comand, caci, asa cum ai observat si tu, preturile intr-adevar sunt accesibile.Dar...parca tot probate sunt mai ...atragatoare!

Noi acum ii alegem jucariile impreuna cu el (cu Matei), exceptie facand masinile, ca ci ii palce toate deopotriva.Daca avem dubii ca o jucarie nu i-ar putea place, i-o dam in mana, cu acordul vanzatoarei, ne-o incearca, ne pune baterii si vedem reactia.Daca e doar curios si atat, o lasa in cateva secunde.Daca e inebunit, nu o mai lasa idn mana pana acasa.Uneori se agata si de lucruri toatl nepotrivite (in market) si atunci i le las in mana pana cand mergem la casa, iar la casa ii dau o masinutza de-a lui.Asa nu luam tzeapa cu jucariile, ca stim ca ceea ce ii cumparam este ales de el.

Am observat ca Matei apreciaza mult mai mult jucariile simple, decat cele complexe, cum sunt cele cu lumini si toate cele.Poate pt.ca din cele complexe a tot avutuff ...Citeam ca jucariile simple stimuleaza imaginatia copiilor, pe cand cele frumos colorate, cu tot felul de functii ii ofera totul de-a gata copilului iar acesta nu mai are oportunitatea de a-si dezvolta imaginatia, de aceea se si plictiseste foarte usor.Cica sunt de preferat jucariile din materiale de diferite texturi, din lemn bine slefuit, nelacuit de preferat, cat mai simple si cu cat mai putine aplicatii.Culoarea, care de multe ori ne ia noua, parintilor okii, nu ii tenteaza atat de mult pe copii, cat textura materialului (fin, cu asperitati, demontabil, cu incrustatii neutre)...
Alina
Scris: Monday, December 18, 2006 1:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Asa este, comanda Quelle ajunge foarte greu.
Si eu ochisem cate ceva.
Stele, stiu salopeta, e super.
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 1:16 PM
Nivel

Alina wrote:
Asa este, comanda Quelle ajunge foarte greu.
Si eu ochisem cate ceva.
Stele, stiu salopeta, e super.

Cea cu portocaliu, bleumarin si un vede curdyes .De fapt nu stiu ce mi-a placut mai mult:combinatia de culori sau...produsul in sine.Dar, oricum, pt.munte avem deja 2 salopte, iar cea din revista la iarna bucuresteana nu se preteazasic .
delfinasa
Scris: Monday, December 18, 2006 2:57 PM
Nivel

Apropo de balansat, noi avem un calut in genul celui din poza, dar fara roti si fii-mea tot timpul se da pe el, ii place foarte mult...si tricla are spatarul ala de impins pe care-l pot pune sub ea si fixa astfel incat ea sa se balanseze si e superrr...pentru Craciun i-am luat un joc de constructie pt bbi +1, un costumas si sa vad ce alta jucarie ii mai face cu ochiul...aaa, si are un costumas de craciunita luat de mine asta vara de la reduceri cu 2,5$ras thumright.
Vesna
Scris: Monday, December 18, 2006 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Am inceput si noi cumparaturile de Craciun pt pitici. Lui Razvan i-am luat deocamdata carticele, si din cele acordeon, si din cele cu foi cartonate, niste body-uri, o pijamaluta, o geaca groasa. Ieri a primit de la nasii nostri un joc foarte frumos de construit si un trening. yes

Am mai luat si pentru alti piticuti cadouase, dar inca nu-s complete, mai cautam zilele astea.
kali
Scris: Monday, December 18, 2006 3:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
delfinasa wrote:
...si tricla are spatarul ala de impins pe care-l pot pune sub ea si fixa astfel incat ea sa se balanseze si e superrr...

Uite ca am uitat ca si trici Alexiei are ceva de genul asta. Dupa ce se trezeste facem probayes
Laura&Alfonso
Scris: Monday, December 18, 2006 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
si aici se gaseste Quelle... calitatea produselor lasa de dorit...eu una nunono mai cumpar nimica de la einono
oana_nicole
Scris: Wednesday, December 20, 2006 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Limbajul darurilor de Craciun

Craciunul este un eveniment mult asteptat atat de parinti, cat si de copii. Unii isi fac griji daca scrisoarea lor a ajuns la mos Craciun si cat de atent a citit mosul toate dorintele puse pe hartie, iar ceilalti se intreaba unde sa tina cadourile pana la momentul cand vor fi daruite.

Atunci cand le daruiti copiilor cadouri, este mai intelept sa le alegeti un dar pe care copilul sa si-l doreasca sincer. La magazinul de jucarii trebuie sa fiti cu adevarat intelepti. Cum acolo este o oferta extrem de larga, veti fi nevoiti sa fiti selectivi.

La televiziune se face reclama la cele mai recente jucarii si copilul o vede, creandu-i-se astfel o dorinta care nici nu exista cu un minut inainte. Nu lasati agentiile de publicitate sa hotarasca in numele dumneavoastra ce sa le cumparati copiilor. Atunci cand darul ales este o jucarie, examinati atent jucariile, intrebandu-va:

1. Oare ce mesaj comunica acesta jucarie copilului meu?
2. Este oare un mesaj care imi convine?
3. Oare ce are de invatat copilul jucandu-se cu ea?
4. Efectul tinde sa fie unul pozitiv sau negativ?
5. Cat va rezista aceasta jucarie?
6. Oare va trezi un interes limitat sau copilul va reveni mereu la ea?
7. Este oare o jucarie pe care ne-o putem permite?

Nu toate jucariile trebuie sa aiba si o valoare educationala, dar trebuie sa serveasca unui scop pozitiv in viata copiilor dumneavoastra. Si nu uitati: nu toate cadourile se cumpara de la magazin. Daca un cadou le stimuleaza copiilor imaginatia, el poate fi mai interesant si poate crea o mai mare apropiere plina de iubire intre parinti si copii.

Daca sunteti unul dintre parintii care sunt foarte ocupati, nu va lasati coplesiti de sentimentul ca, oferind cat mai multe sau mai scumpe cadouri copilului dumneavoastra, ii veti dovedi astfel dragostea pe care i-o purtati.

In exces, darurile isi pierd unicitatea; copilul are mai multe jucarii decat timp sa se joace cu ele. A darui prea multe e ca atunci cand ai lua copilul, l-ai duce la un magazin de jucarii si i-ai spune "Tot ce este aici iti apartine". La inceput, copilul va fi entuziasmat, dar dupa ce va alerga in toate directiile, in final nu se va mai juca cu nimic.

Jucariile potrivite trebuie sa ajute pe copil sa invete cum sa-si concentreze atentia si sa se bucure de ele. Pentru ca acest lucru sa se intample, parintii ar trebui sa daruiasca mai putin si nu mai mult, alegand cu atentie darurile, care sa aiba un scop sau o utilitate, si nu neaparat sa impresioneze. Invatati copilul sa confectioneze singur daruri si felicitari in loc sa le cumpere. Incurajati-l sa faca la randul lui cadouri. A darui este o bucurie si totusi copiilor li se cere rar sa faca acest lucru.

Favoarea de a darui n-are prea mare legatura cu dimensiunea sau costul cadoului, ci doar cu iubirea. Despachetarea unui cadou presupune o emotie puternica pentru copil si poate demonstra ca fiecare dar, indiferent daca este o necesitate sau un lux, este o expresie a iubirii dumneavoastra. Respectarea darurilor de tot felul ii va invata totodata pe copii sa reactioneze intr-un anumit fel fata de cei care le fac cadouri. Pentru ca, daca le daruiti frumos, vreti sa fie primite frumos, indiferent daca este un cadou mare sau mic.

SURSA
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, December 20, 2006 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:
Apropo de balansat, noi avem un calut in genul celui din poza, dar fara roti si fii-mea tot timpul se da pe el, ii place foarte mult...si tricla are spatarul ala de impins pe care-l pot pune sub ea si fixa astfel incat ea sa se balanseze si e superrr...pentru Craciun i-am luat un joc de constructie pt bbi +1, un costumas si sa vad ce alta jucarie ii mai face cu ochiul...aaa, si are un costumas de craciunita luat de mine asta vara de la reduceri cu 2,5$ras thumright.

Noi avem un dovleac pe care iubim sa ne balansam mai mult decat atunci cand eram mica. Face UTZaaaaa, UTZaaaa si iubeste ca se batzaie.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.