Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, December 12, 2006 6:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Adriana, multumesc din suflet pentru intentie, dar deja am facut abstractie de masinuta aia si i-am comandat altceva de pe net, care oricum depaseste bugetul alocatuff
Bine ca mai e butonul de edit... daca totusi pana la sfarsitul saptamanii constat ca nu-s seriosi astia (pana vineri trebuie sa-si completeze stocul cu tot ce am comandat eu, sa ma sune si sa-mi trimita prin curier), te anunt daca nu e prea tarziu.pupici pupici

Miru, nu ma speria, ca i-am facut si eu comanda Alexiei de calut-balansoar si n-as vrea sa zaca intr-un colt... eu chiar aveam speranteuff
mommy
Scris: Tuesday, December 12, 2006 10:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Kali, eu perseverez si il tot ademenesc: "Uite mami ce elefantel dragut", ma asez eu pe el calare si ii arat cum se sta, dar...banghead tot ceea ce am obtinut deocamdata este ca il taraste de urechi prin camera.
Am mai incercat o data sa il pun in spinare la tati calare si tot asa, nu a vrut. In schimb, pe burta lui mami adoram sa ne saltam si sa facem "hopa hopa hopa hop, merge calul la galop", mami a mai dat burta jos si bb rade de se prapadeste...hohot
kali
Scris: Wednesday, December 13, 2006 8:21 AM
Nivel

Miru wrote:
Kali, eu perseverez si il tot ademenesc: "Uite mami ce elefantel dragut", ma asez eu pe el calare si ii arat cum se sta, dar...banghead tot ceea ce am obtinut deocamdata este ca il taraste de urechi prin camera.

S-ar putea sa fie prea mic... poate cand mai creste va fi mai incantat. Sunt curioasa sa vad si reactia Alexiei.

Miru wrote:
... In schimb, pe burta lui mami adoram sa ne saltam si sa facem "hopa hopa hopa hop, merge calul la galop", mami a mai dat burta jos si bb rade de se prapadeste...hohot

hohot hohot hohot
danab
Scris: Wednesday, December 13, 2006 8:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Noi mergem la "vanatoare de cadouri" in weekend.
Jucariile de la Tomy imi plac, are si Miru steluta muzicala (am vazut ca a primit si Sonia de ziua ei). Adoarme foarte repede pe muzica ei.

Adriana, pe unde e magazinul cu premeragtorul de 240 ron? Daca nu gasesc ceva frumos in Iasi, poate ii luam unul si Mirunei.
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, December 13, 2006 9:34 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Noi i-am luat o motocicleta electrica lui Adina ptr Craciun , arata cam asa , doar ca e albastra , iar de mos nicolaea a primit o papusa mare cat ea care canta si i se aprind cercei in urechi , un aspirator de jucarie , un set de 2 appusi una sirena si una printesa cu hainutze de schimb puse pe umerase si cu tot felul de accesarii si de pantofi de schimb etc, dulciuri multe pe care nici nu le-a bagat in seama ....

georgy_adinutza attached the following image(s):
presentation2.jpg

AdrianaC
Scris: Wednesday, December 13, 2006 9:37 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
kali wrote:
Adriana, multumesc din suflet pentru intentie, dar deja am facut abstractie de masinuta aia si i-am comandat altceva de pe net, care oricum depaseste bugetul alocatuff
Bine ca mai e butonul de edit... daca totusi pana la sfarsitul saptamanii constat ca nu-s seriosi astia (pana vineri trebuie sa-si completeze stocul cu tot ce am comandat eu, sa ma sune si sa-mi trimita prin curier), te anunt daca nu e prea tarziu.pupici pupici

Miru, nu ma speria, ca i-am facut si eu comanda Alexiei de calut-balansoar si n-as vrea sa zaca intr-un colt... eu chiar aveam speranteuff

Noi avem un calut balansoar superb de la Quelle, de fapt este calutul lui Alice, dar il imprumuta si lui Andrei si Andrei e foarte incantat pe calut. Deci s-ar putea sa ii placa, depinde de la copil la copil.

kali
Scris: Wednesday, December 13, 2006 10:12 AM
Nivel

AdrianaC wrote:

Noi avem un calut balansoar superb de la Quelle, de fapt este calutul lui Alice, dar il imprumuta si lui Andrei si Andrei e foarte incantat pe calut. Deci s-ar putea sa ii placa, depinde de la copil la copil.

Merci, Adriana!Nu pot decat sa ma bucur. Si al Alexiei e asemanator cu cel de la Quelle, doar ca l-am comandat de pe alt site pentru a fi sigura ca-mi ajunge pana de sarbatori.

mommy
Scris: Wednesday, December 13, 2006 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
kali wrote:

S-ar putea sa fie prea mic... poate cand mai creste va fi mai incantat.

Cred ca are nevoie de timp, sa se invete cu el. Dar daca il voi vedea calare si cu zambetul pe buze ras , il pozez, sa va arat si voua!
Maria & Mario
Scris: Wednesday, December 13, 2006 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu deja sunt in criza de timp s de inspiratie. Am incercat sa o sui pe un dinozaur verde balansoar , de plus , superb da' ce ? sta? doamne fereste ! Offfffff banghead
danab
Scris: Wednesday, December 13, 2006 9:53 PM
Nivel

Eu cunosc 2 baietei care au balansoare si nici unul nu-l foloseste (sunt sub 3 ani). Abia de pe la 3 ani poate trezi interes, ca-l pot folosi in siguranta.
Kiki
Scris: Sunday, December 17, 2006 11:15 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cadouri de Craciun pentru pitici

Cu totii avem pitici in familie. Fie ca este chiar copilasul tau, fie ca este nepotul sau varul, ori doar copilul vreunui prieten, sarbatoarea Craciunului are un iz aparte pentru el. Experienta serii de Ajun este traita la cote maxime de catre cei mici, si de aceea trebuie sa fii pregatita si sa stii cum sa il surprinzi placut.

Pentru inceput, este bine sa stii ca orice copil are o relatie speciala cu Mos Craciun. Multi dintre ei asteapta cu sufletul la gura noaptea din decembrie care le va potrivi cadouri sub bradut. Tocmai de aceea, nu avem voie sa ii dezamagim. Toate treburile casnice se precipita in preajma Craciunului; trebuie facute cumparaturi, luate cadouri pentru familie si prieteni, si nu doar atat. Din aceasta cauza, pentru a fi sigura ca prichindelul tau va primi cadoul perfect, solutia este sa il cumperi din timp.

Cand ii cumperi jucarii?

Fie ca ii cumperi papusa Barbie pe care si-o doreste atat de mult, fie ca te-ai hotarat sa ii iei in sfarsit masinuta teleghidata pe care a vazut-o in vitrina librariei de langa casa, poti fi sigura ca se va bucura. Jucariile sunt elemente foarte importante in viata unui copil. Il ajuta sa inteleaga lumea din jur, il ajuta sa comunice cu ceilalti copii (atunci cand fac schimb de jucarii intre ei) si il ajuta sa invete sa fie tolerant. Este bine sa ii oferi jucarii cu diverse ocazii, insa ai grija sa nu exagerezi. Daca va primi intotdeauna ceea ce isi va dori, copilul nu va mai stii sa se bucure atunci cand ocazia este una speciala. De exemplu, o regula foarte importanta este sa nu ii cumperi jucarii atunci cand mergeti la cumparaturi. Copilului trebuie sa i se explice foarte clar motivul pentru care ati mers la cumparaturi, si anume alimente sau alte obiecte de uz casnic.

Joaca

Universul unui copil se raporteaza foarte mult de obiectele care il inconjoara. De aceea, este bine ca inte sa ii cumperi jucarii, sa te asiguri ca ele sunt adecvate pentru varsta si sexul copilului. Daca este prea mic, trebuie sa tii seama de indicatiile de pe ambalaj, pentru a evita accidentele. Micutul poate sa inghita diverse parti demontabile din jucarie si sa aiba apoi probleme grave.

Incurajeaza-i creativitatea!

In functie de varsta. Apoi, in functie de preocuparile pe care le are. Daca este fan al vreunui sport, este bine sa il incurajezi oferindu-i mingii sau echipamente sportive tematice, ori jucarii tematice. Daca ii place sa deseneze, cumpara-i truse din creioane de ceara, nu din lemn, pentru ca se pot rani de la aceastea din urma. Daca este un copil istet si preocupat de lucruri mai complexe, ia-i un sistem Lego si pune-l sa mestereasca. De asemenea, ii poti cumpara si un puzzle urias, cu piese colorate si lucioase care sa ii atraga atentia. Orice ai alege, seara de Ajun va fi una speciala. Iar ca sa te asiguri de asta, nu trebuie decat sa acorzi un pic de atentie in plus copilului, ca sa stii exact ce anume i-ar placea sa primeasca.

SURSA
danab
Scris: Monday, December 18, 2006 7:34 AM
Nivel

Eu i-am cumparat de la Simba toys o chitara si-i place. Danseaza pe melodii dance
A mai primit deja o papusa mai mare decat ea, dar care va sta in cutie inca o perioada si hainute.
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 9:45 AM
Nivel

danab wrote:
Eu cunosc 2 baietei care au balansoare si nici unul nu-l foloseste (sunt sub 3 ani). Abia de pe la 3 ani poate trezi interes, ca-l pot folosi in siguranta.

La ce fel de balansoare va referiti?Din cele cu un singur loc, stil vanata, calut, elefant?Eu ma uitam la ele si imi spuneam ca Matei deja nu mai este de ele, ca alea sunt pt.copilasi mai micutzi, pana intr-un an jumate!Desi unele din ele au atasate , de "rezerva" si roti, ca sa ii scoti talpa de balansoar si sa se faca de mers cu roti...
kali
Scris: Monday, December 18, 2006 10:05 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

La ce fel de balansoare va referiti?Din cele cu un singur loc, stil vanata, calut, elefant?Eu ma uitam la ele si imi spuneam ca Matei deja nu mai este de ele, ca alea sunt pt.copilasi mai micutzi, pana intr-un an jumate!Desi unele din ele au atasate , de "rezerva" si roti, ca sa ii scoti talpa de balansoar si sa se faca de mers cu roti...

Am pus mai sus foto cu balansoar-calut...
stele_pe_cer
Scris: Monday, December 18, 2006 10:15 AM
Nivel

kali wrote:

Am pus mai sus foto cu balansoar-calut...

Scuze, nu am vazut-osic !Da, si eu tot la asemenea produse ma refeream....si stau in cumpana daca s aii iau lui Matei sau nu.Pe mine ma tenteaza sa ii iau din cauza mergatorului cu roti, ca am vazut afara copii fascinati de modelaitatea asta de asi tarshai picioarele, doar ca Matei pus pe asa ceva, nu ajunge cu picoarele jos Daca ii scot rotile, mi-e teama ca nu va fi incantat, ca lui nu ii place leganat.Nici in leagan nu sta mult timp....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.