Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Sunday, November 26, 2006 12:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asaaa... Intre timp am mai cautat, si la prima vedere ma incanta astea (dar nu-i exclus sa-mi treaca pana maine; mi se intampla des).Dar chiar daca, macar poate va fac voua cu "ochiul":

La jucaria asta, daca bebe introduce piesa in forma potrivita, primeste in schimb jocuri de lumini si cantecele. Cum are si ciocan sa le bata in "cap" e perfect pentru Alexia. Pe langa asta, poate deschide/inchide de "n"spe ori cutia ( cum, de altfel, are o mare placere sa o faca cu cea de la Pampers)

Oare oalele de jucarie o atrag tot atat de mult ca cele reale? Pe de alta parte intra una in alta... ceea ce o incanta la maxim cu alte lucruri. Si Crissrusuzicea ceva de oale de jucarie, nu?

Desi Alexia merge bine, vad ca-i place sa-si impinga trici prin casa, deci concluzionez ca ar incanta-o si asta. Nu aleg unul cu clape sau butoane pentru ca are o multime de jucarii de genul asta, de la mai multe firme iar ele nu difera foarte mult intre ele. Incerc sa mai diversific cumva.

Pe mine tare ma incanta piesele aste pentru construit. Oare pe ei?

Spor la cautat cadoul potrivit.
Adriana, esti o fericita ca Alice e marisoara si-si poate exprima dorinta. In felul asta mergi la sigur. De-abia astept sa mai cresca si Alexia putin, macar cat sa fiu sigura ca nu dau chix de tot (cum, de alfel, mi s-a intamplat destul de des)banghead
danab
Scris: Sunday, November 26, 2006 7:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
danab wrote:
Adriana, uite aici
Papusa Witch
Despre celelalte poate pe luni info, ca si la mine mereg minimax toata ziua ras si am sa fiu atenta la reclame.

Adriana, uite niste info despre jucariile de pe Minimax:

nr de telefon afisat 0747121121,
site-ul este in constructie
firma este din oradea si nu au magazine decat acolo iar livrarea produselor se poate face prin firma de curierat si taxa este de 15 ron.
despre pretul produselor: oua dino sunt de doua feluri unul costa 14 ron un ou si celalalt costa 19 ron un ou.
mihaela75
Scris: Sunday, November 26, 2006 6:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
AdrianaC wrote:
Andrei, a decretat sus si tare ca ea vrea de ziua ei tort in forma de ponei ras

poneymania in Romania.Si Dia face colectie sper sa nu-i sopteasca cineva ca se poate face tort poneibirthday nervi
AdrianaC
Scris: Monday, December 11, 2006 10:34 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
danab wrote:

Adriana, uite niste info despre jucariile de pe Minimax:

nr de telefon afisat 0747121121,
site-ul www.minitoys.ro este in constructie
firma este din oradea si nu au magazine decat acolo iar livrarea produselor se poate face prin firma de curierat si taxa este de 15 ron.
despre pretul produselor: oua dino sunt de doua feluri unul costa 14 ron un ou si celalalt costa 19 ron un ou.

Dana, multumesc mult pentru informatii. Sa vedem daca mai luam si ouale Dino, ca deja ne-am cam aberat in ceea ce o priveste pe Alice.

Alice va primi deocamdata asa:

- 2 papusi Witch (cam asa arata, nu sunt chiar astea, dar pe aproape: _)

- 1 set de fetite cu 20 piese (carut, patut, geanta carut, leagan, papusa, hainute pt papusa, papuci papusa, biberon, suzeta, perie, pieptan, olita, etc)

- 1 set de farfurii, pahare si tacamuri de printesa

- dulciuri (oua Kinder in principiu, pentru ca tot cauta de zor o maimutica albastra in oul Kinder)

Pentru Andrei, am luat:
- 3 masinute

- o canuta si un pahar:

- o jucarie interactiva care sa ii stimuleze inteligenta, vorbeste in engleza si franceza, are numere, animale, etc:

Ieri insa m-am imbolnavit de-a dreptul cand am mers la cumparaturi pentru ca am vazut ceva ce Alice isi doreste de foarte mult timp si si-a dorit intotdeauna. Un ponei in marime naturala (bine, ea l-ar fi vrut chiar viu, dar si asa cred ca i-ar fi placut foarte mult pentru ca era foarte real).

_

Mi-as fi dorit extraordinar de mult sa pot sa il cumpar, cred ca nu s-ar mai fi dezlipit de el. Reactiona la mangaieri, manca morcovi, daca il tesalai necheza, ce sa mai spun, era o splendoare. Daca eu m-am indragostit de el, va dati seama. Numai ca pretul era de nici mai mult nici mai putin de 15 milioane de lei !!!!

Ne-am tot sucit si invartit pe langa el daca sa il luam sau nu si pana la urma ne-am decis sa nu il luam, si sa ii cumparam mobila noua pentru camera ei. Sper acum sa nu il vada niciodata uff

Uffff, cand vine vorba de cadouri pentru copii as da si camasa de pe mine numai sa le iau ceva frumos si sa ii vad cum se bucura ras
kali
Scris: Monday, December 11, 2006 10:52 AM
Nivel

Adriana, foarte frumoase jucarii; sa fie reactia lor pe masura asteptarilor!
Noi inca nu am luat nimicplans , dar asteptam coletele cu nerabdare. Sper sa nu am vreo surpriza neplacuta si sa ajunga dupa Craciunbanghead banghead banghead
Kiki
Scris: Monday, December 11, 2006 10:54 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Suuuper, Adriana! Dar poneiul ala...e extrem de scump!

Oana, eu sper sa va ajunga coletele pana in Craciun, ca asa e frumos! Plus ca scapati de un stres si de alergatura prin magazine!
kali
Scris: Monday, December 11, 2006 11:11 AM
Nivel

Kiki wrote:
Oana, eu sper sa va ajunga coletele pana in Craciun, ca asa e frumos! Plus ca scapati de un stres si de alergatura prin magazine!

Multumesc, Kiki, dar tare ma vad alergand prin magazine la cata neseriozitate am intalnit. Partea buna e ca, dupa ce se termina "circul", pot da sfaturi in legatura cu orice site care vinde jucarii pe netboxing
ira_tgr
Scris: Monday, December 11, 2006 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
kali wrote:

Multumesc, Kiki, dar tare ma vad alergand prin magazine la cata neseriozitate am intalnit. Partea buna e ca, dupa ce se termina "circul", pot da sfaturi in legatura cu orice site care vinde jucarii pe netboxing

kali, am si eu o intrebare, la ce pret e chestia ai acare se impinge de al chicco, ai postat-o mai sus?
kali
Scris: Monday, December 11, 2006 11:53 AM
Nivel

ira_tgr wrote:

kali, am si eu o intrebare, la ce pret e chestia ai acare se impinge de al chicco, ai postat-o mai sus?

In jur de 270 ron, dar daca o vrei trebuie sa astepti pana dupa sarbatori cand isi refac astia stocul ca nu se mai gaseste nicaieri pe netuff... doar daca nu o cumperi din magazin...
ira_tgr
Scris: Monday, December 11, 2006 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
kali wrote:

In jur de 270 ron, dar daca o vrei trebuie sa astepti pana dupa sarbatori cand isi refac astia stocul ca nu se mai gaseste nicaieri pe netuff... doar daca nu o cumperi din magazin...

dupa sarbatori? banghead offff, hai k ma mai gadesc atunci k nu pot sa merg la mag. chicco deocamdata, k e capsu' racita... mi s-a parut super de tot, foarte frumos oricum vreau sa-i iau ceva in genul asta, asa, sa se impinga ras
mihaela75
Scris: Monday, December 11, 2006 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
da, e trist sa nu poti lua ce-si doreste dar intr-adevar calutul ala e prea scump.Nici eu nu pot trimite tot ce-mi doresc sau ce-si doreste,unele jucarii sunt grele si voluminoase si as da pe transport triplu cat pretul jucariei.Norocul meu ca au aparut miniaturi la toate papusile,Barby, Polly,Bratz,toate au si varianta in miniatura, simpatice si usor de trimissic
danab
Scris: Monday, December 11, 2006 8:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Adrana, eu am vazut, prin Metro parca, niste ponei mici, pentru papusi. Si nici nu erau 15 mil. Poate de aia vorbea Alice, ca nu cred ca are vreo colega de gradinita ponei adevarat.
Eu am vazut la mall si pentru Miru jucarii, de la K's Kids. Inca nu ne-am hotarat, dar aici vad ca este de unde alege.
Kiki
Scris: Monday, December 11, 2006 9:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Adrana, eu am vazut, prin Metro parca, niste ponei mici, pentru papusi. Si nici nu erau 15 mil. Poate de aia vorbea Alice, ca nu cred ca are vreo colega de gradinita ponei adevarat.
Eu am vazut la mall si pentru Miru jucarii, de la K's Kids. Inca nu ne-am hotarat, dar aici vad ca este de unde alege.

Fetita unei prietene are si ea pata pusa pe un ponei. I-a gasit mama ei ponei, undeva printr-un hipermarket, dar e 1.700.000, nu 15.000.000. uff
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 12, 2006 5:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ira, Kali, masinuta aceea se gaseste mai ieftin in alta parte, la 2.460.000 lei si cred ca o mai au in stoc.

Daca va intereseaza, trimiteti-mi mesaj pe PM.

Dana, ea are casa plina de cai si ponei, si are chiar si un ponei balansoar maricel, dar ala era cu totul si cu totul deosebit si foarte mare, in marime naturala, se misca natural, necheza, reactiona la voce, la mangaiat, daca ii dadeai sa manance morcov sau il tesalai, ce sa mai zic, chiar puteai sa zici ca ai un ponei "adevarat".
mommy
Scris: Tuesday, December 12, 2006 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Noi de Mos Nicolae i-am luat masinute si un cos de gunoi plin cu lego:

Iar de Mos Craciun, deocamdata, i-am luat un elefant balansoar:

Eu am fost super incantata de el, dar Mihaita, care l-a vazut, maraie cand il asez pe el, desi atinge cu picioarele talpica, ii e frica, nu stiu ce se intampla, dar nu prea ii place... plans , cred ca trebuie sa mai creasca.
Cred ca trebuie sa aduca mosul altceva... santa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.