Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Daria nu mai crede dar se preface de dragul povestii si mai ales ca poate manipula situatia.Arti din pacate crede sincer mai rau ca unul de 3 ani.Astept poate la anul isi vine in fire si termin balamucu'cu Mosu.De asta cer luna de pe cer |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Eu trebuie sa schimb macazul cu Mosul ca ai mei isi pierd simtul realitatii .Cererile devin din ce in ce mai extravagante ,peste bugetul familiei doar pe motiv ca Mosul nu cumpara , el are deja .Anul asta cu greu m-am abtinut sa nu le spun verde in fata cine e Mosul .Nici nu mai stiu daca toata tevatura asta cu Mosul e sanatoasa ,sa las copii sa creada in povesti .Cred ca o s apun capat povestilor la anul. Si ai mei vor X-box cand deja au un Wii.Nu conteaza ce ai tot vrei mai mult, asta nu e rau dar un pic de contact cu realitatea nu strica. Fam. noastra are doi ani de strans cureaua intr-o criza financiara pe care ne-am asumat-o ,multe lucruri nu ni le mai permitem dar totul e pentru a indeplini un vis .Nimic nu vine moaca si fara sacrificii si daca tre sa-l sacrific pe Mos,nu ma supar .
t-mihaela wrote:...Astept poate la anul isi vine in fire si termin balamucu'cu Mosu.De asta cer luna de pe cer Nu e mai bine de mine?...ca balamucu' n-a avut nici un inceput??? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Daria nu mai crede dar se preface de dragul povestii si mai ales ca poate manipula situatia.
Asa si ai mei, insa suntem noi prezenti si suficient de lucizi incat sa nu lasam lucrurile sa degenereze, la fel cum procedati si voi.
Aurishta, daca e ceea ce cred eu, mi se par triste sarbatorile fara Mos Craciun si cu siguranta nu ar fi fost niciodata o optiune valabila pentru noi. |
|
| kali wrote:
Aurishta, daca e ceea ce cred eu, mi se par triste sarbatorile fara Mos Craciun si cu siguranta nu ar fi fost niciodata o optiune valabila pentru noi.
La noi nu sunt triste deloc pentru ca...nu sunt! Nu investesc timp, atentie si resurse in ceva in care nu cred. Dar, ma rog, este deja off-topic...nu vreau sa stric bucuria nimanui |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dar noi credem!
La noi incepe sa se faca lumina. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu anul asta am început din timp cu shopping ul online de cadouri, am fructificat orice idee, asa ca sunt deja pregatite cadourile pt ai mei... mai putin pt restul.. poate va dau idei:
[youtube]http://youtu.be/xv0fmf97aOE[/youtube]
Plus o chitara, o masa de lucru cu scule, labirint cu bile. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cate O jucarie sa se poata concentra doar pe aceea si carti. |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ceva idei pt baieti mai marisori, 7-10 ani? Ca mai am nepot si finut si nu stiu ce sa le iau.. |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Daca ii pasioneaza,jocurile Lego sunt foarte bune.Al meu era innebunit dupa ele.Nu conta cu ce ocazie le primea.Si isi mai cumpara si din banutii lui tot Lego. |
|
| Va arat si eu lista pt Mos va rog cotizati fiecare cat poate Arti motobike 500$
Daria x box 400$
Dulciuri si mici "nimicuri" 100$ Total 1000$. Pe vremea mea Craciunul era fun.
|
|
| t-mihaela wrote:Va arat si eu lista pt Mos va rog cotizati fiecare cat poate Arti motobike 500$ Daria x box 400$ Dulciuri si mici "nimicuri" 100$ Total 1000$. Pe vremea mea Craciunul era fun. Foarte tare Si nu ne-ai spus ce doreste Diana! Sau ce intentionezi sa ii iei!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Xbox si la mine se vrea,,,,,,,Ohhhhh,my god
|
|
| Le-am spus ca eu vreau de la Mos o masina noua.Daca eu primesc masina si ei isi vor primi ce vor doar asa ar fi corect. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| t-mihaela wrote:Va arat si eu lista pt Mos va rog cotizati fiecare cat poate Arti motobike 500$ Daria x box 400$ Dulciuri si mici "nimicuri" 100$ Total 1000$. Pe vremea mea Craciunul era fun.
Fiica-mea stie ca mosul -oricare ar fi el-nu aduce decat jucarii sau bulendre. Fara chestii din astea tehnologice. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am cerut masinaaaa......Initial mosul a zis ca-mi aduce ,acum s-a sucit ca fata mare la maritat;a zis: intai vreau carnetul tau....apoi vine si masina.... Asa ca la mine va functiona ca latine...cand vine lamine masina vine si la voi XBoxul |
|
|