Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu as vrea sa le iau baietilor,o Consola MICROSOFT Xbox 360 4GB + Kinect Sensor + 2 jocuri ( Kinect Adventures, Kinect Sport Ultimate Colection) + 1 luna Xbox Live Gold . Are cineva?Este buna?Din descriere am vazut ca poate avea multe jocuri.....Va pricepeti la asa ceva? http://www.mediagalaxy.ro/consola-microsoft-xbox-360-4gb-kinect-sensor-2-jocuri-kinect-adventures-kinect-sport-ultimate-colection-1-luna-xbox-live-gold
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi avem Wii si PS, console care merg pe acelasi principiu deci ar trebui sa ma pricep; si jocurile sunt cam aceleasi.
Ce sa-ti spun? Lucrurile sunt relative. Jocurile care imita sporturile au avut cel mai mic succes - dar poate sunt ai mei prea mici?! -. Fetele sunt pasionate de Just for dance insa invata destul de repede coregrafia si se plictisesc dupa. Nu mai revin la jocurile vechi. Ericut e pasionat de Disney Infinity ( e un fel de extensie pt. PS cu personaje Disney ) si de jocurile cu curse de masini... Emma e destul de blazata. Au trecut prin toate fazele: Lego, Star Wars, Batman, Naruto, Sky Landers ( atat Giants cat si Trap Team... au toate figurinele din dotare )... fetele au preferat jocurile Disney: Rapunzel, Brave etc.. + Infinity... asta pana au descoperit Minecraft pe l-au incercat pe PS si nu i-a convins. Prefera pe laptop - de fapt asta e marea pasiune de ceva timp.
Prin urmare: cei mari mai joaca prea putin spre deloc; sunt fani laptop si tot ce le ofera lucrul pe calc. ... tutoriale Just for dance se gasesc chiar si pe Youtube. Doar Ericut a ramas pe baricade si nici el prea mult - si foarte bine, ca nu-s prea happy eu... e bun asa, cand am chef sa fiu lasat in pace putin timp.
Concluzia: eu nu as investi intr-o consola daca as avea copii atat de mari ca ai tai pentru ca nu merita. Sunt foarte putine jocuri pentru varsta lor - chiar daca pe dvd scrie 18+ asta presupune ceva mai multa violenta insa dificultatea nu e ridicata... ... plus ca trebuie sa investesti in continuare in jocuri, care nu-s deloc ieftine. Sigur ca poti moda consola si sa introduci jocuri piratate insa nu te-as sfatui. |
|
| Am inteles,Kali.Ideea este ca gaming-ul este foarte vast;sunt pasionati de tenis de masa,fotbal,basball,criket,dar si de aventura.... Daaa,am inteles ca jocurile sunt cam scumpe dar sper sa nu fie devoratori dejocuri.In plus imi doresc sa bag pe ea pasi de dans sau exercitii de aerobic.....Asa ca ar fi....multifunctionala Multumesc din suflet de lamuriri si pentru informatii! |
|
| marivic wrote:Am inteles,Kali.Ideea este ca gaming-ul este foarte vast;sunt pasionati de tenis de masa,fotbal,basball,criket,dar si de aventura.... Daaa,am inteles ca jocurile sunt cam scumpe dar sper sa nu fie devoratori dejocuri.In plus imi doresc sa bag pe ea pasi de dans sau exercitii de aerobic.....Asa ca ar fi....multifunctionala Multumesc din suflet de lamuriri si pentru informatii!
Eu cam stiu cat de vasta e oferta ( ti-am spus ca jocurile sunt identice ), de aceea iti si spuneam ca nu merita; pana la urma e tot timp petrecut cu ochii in televizor si, oricat de faina ti se pare - acum - ideea de exercitii de aerobic sau de sport, nu poate nici pe departe inlocui o experienta reala iar daca - la modul general - nu esti o persoana activa, care face sport, iti spun din proprie experienta ca nu te vei obosi prea mult - sau prea des - nici acasa. Ca revers al medaliei, pentru o persoana sportiva si activa, genul asta de surogat e fix-pix si nu va da niciodata jocul real pe asa ceva.
Nu trebuie sa fie devoratori de jocuri ca sa investesti pe viitor in ele. E o chestie fireasca si e normal sa te plictisesti - destul de repede - de ceea ce ai, sa vrei sa vezi si sa experimentezi si altceva. Nu te gandi ca eu le-am permis alor mei - cei mici - sa sara calul cu pretentii nejustificate si nici nu am fost dispusa sa investesc foarte mult. Doar ca am aceste console de ceva ani, de acum, si s-au adunat in timp.
... Insa daca tu esti convinsa ca e ceea ce va trebuie, atunci, desigur, nu trebuie sa tii cont de parerea mea. Te vei convinge singura. |
|
| Ai mare dreptate.....insa Victor vrea sa-si cumpere din banii castigati la colinde,un playstation de mana a doua....si decat sa arunce banii pe cine stie ce jaf folosit de altii....preferam sa le luam o chestie noua,mai noua si mai practica decat ce vrea el Ohhh,nu,nu masupar si nici nu spun ca nu ai avea dreptate,Doamne ferete....inca fac studiu....ce poate,cum este,....chestii din acestea....inca nu stiu sigur.Am hotarat cu sotul ca ar fi un cadou bun pentru amandoi copiii cel putin....apoi venim si noi la rand Ideea este ca stocurile sunt epuizate vad in toate magazinele de electro Am inteles ce mi-ai spus.....si analizez |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi i-am cumparat playstation Alessandrei cu acelasi gand: face si mami sport.Ha...ce gluma buna! N-am incercat nici macar o singura data, iar Ale se joaca cu el cam o data la 6 luni.Bine asa! (bani aruncati! )
Fiica-mea a scris scrisoarea mosului si a cerut...doua papusi: una mica si una din colectia Disney ( le are pe toate si sunt atat de frumoase).Asa ca m-am conformat si am fugit sa le iau cat timp inca se gasesc. Acum as vrea sa-i iau ceva si din partea noastra, a parintilor, dar ce sa-i iau? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Avem si noi Wii... nebunie mare a fost - a fost da, pentru toti, insa a trecut relativ repede! Copiii, se mai joaca, danseaza, insa extrem de rar, dupa luni bune le mai vine cheful. Eu, m-am agitat la inceput o perioada, acum... doar il sterg de praf.
In alta ordine de idei, eu n-am luat nimic de Mosi. Nici nu stiu ce, fiindca nu vor practic nimic si timpul a fost zero... am tot comandat online (haine+papuci), cred ca acelea vor fi cadourile + dulciulete.
|
|
| De Mos Nicolae am luat tuturor tinuta completa pentru sedinta foto de Craciun + cate o pijama si dulciuri. Pentru Craciun.... blanc! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Pentru mos Nicolae am luat carti si dulciuri.Pentru Craciun sunt in pom.Nici urma de inspiratie.Poate au prea multe? Sau deja au crescut si nu mai au farmec surprizele de alta data. Inca prospectez... |
|
| mirela74chris wrote:Poate au prea multe?
Asta ma tot intreb si eu... Ai mei si-au luat frumos pix si hartie si s-au asezat in fata televizorului, asteptand reclamele. Chipurile scriau scrisoare Mosului. Le-am explicat ca nu ar avea nevoie de inspiratie pentru ceva ce-si doresc cu adevarat. Deci... nimic din reclame, anul asta.
Ideea e ca trebuie sa gasesc solutie si pentru ceata de bunici, nasi, etc...
|
|
| Si eu am ajuns la concluzia ca ai mei,spre exemplu,au foarte multe lucruri si ar trebui sa ma indrept catre ceva mai simbolic.....Aici neintrand tehnologia de ultima generatie sau telefoane exagerate Ar avea nevoie de un calculator nou |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu am terminat aprovizionarea si pt Mos Craciun in mare, suntem inca la varsta la care ne bucura DOAR jucariile. si ca sa nu facem un adevarat depozit cele cu care nu se mai joaca si sunt depasita ca varsta le duc la consignatie si le vand, sau am mai dus la gradi sau mai dau la cine n-are. Acuma chiar le-am rarit ca na ...vin Mosii plus ziua ei in ianuarie |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mirela74chris wrote:Poate au prea multe? Sigur asta!!
kali wrote:Ai mei si-au luat frumos pix si hartie si s-au asezat in fata televizorului, asteptand reclamele. La fel au facut si ai mei - gramada pe reclame; s-au gandit ei ca decat nimic, mai bine... ceva! Si le-a venit ideea geniala: Tummy Stuffers. Chipurile, asa vor pastra si ordinea in camera!? Apreciez totusi ca n-au cerut decat o chestie si ce-o mai vrea Mosul - ca e bine primit!
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu trebuie sa schimb macazul cu Mosul ca ai mei isi pierd simtul realitatii .Cererile devin din ce in ce mai extravagante ,peste bugetul familiei doar pe motiv ca Mosul nu cumpara , el are deja .Anul asta cu greu m-am abtinut sa nu le spun verde in fata cine e Mosul .Nici nu mai stiu daca toata tevatura asta cu Mosul e sanatoasa ,sa las copii sa creada in povesti .Cred ca o s apun capat povestilor la anul. Si ai mei vor X-box cand deja au un Wii.Nu conteaza ce ai tot vrei mai mult, asta nu e rau dar un pic de contact cu realitatea nu strica. Fam. noastra are doi ani de strans cureaua intr-o criza financiara pe care ne-am asumat-o ,multe lucruri nu ni le mai permitem dar totul e pentru a indeplini un vis .Nimic nu vine moaca si fara sacrificii si daca tre sa-l sacrific pe Mos,nu ma supar .
|
|
| Da,ai dreptate......si eu vad ca din ce au ceva,vor altceva,mai mult,mai nou,mai....nu stiu cum.....Victor inca mai crede in Mos |
|
|