Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Noi ne-am gandit la o orga pt karina. ..de mult isi doreste si un futbolin de masa pt baieti. Eventual cate un ceas la fiecare. ..sa speran ca si reusim |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mai am o comanda de facut si gata!
Acum sa vedem si cat de prompti sunt... Prima comanda imi va fi livrata marti. Vedem, vedem... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Nici eu nu am avut probleme la livrare, dar sa va grabiti putin ca mai incolo ba nu le mai gasiti ba ajung greu si rateaza ocazia.. asta am patit-o.
Noi vrem un lego mare si un tren male - male. Acum.. nu stiu, i-as lua unul mare cu sine, bec, fum, etc... dar mi-e ca-l strica, ca e prea mic sa stea sa se uite la el cum merge pe sine, mai degraba unul cu roti sa-l impinga el prin casa - dar astea sunt mai mici si neinteresante.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am rezolvat cu cadourile...mai raman atunci in apropiere,dulciurile. Pt.Victor:2 carti,,interesante si haioase''(cum si-a exprimat el dorinta),un robot cu baterii(care merge,canta,etc) Pt.Bogdan un joc Monopoly si o carte,,Invitatie la vals'' Si ma mai gandesc.....
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Deci sunt total in ceata!Ceva idei pentru o fetita/domnisoara de 11 ani? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Eu sunt in aceeasi ceata... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Hi, hi...la mine nu e deloc ceata Pt baiat lego tehnic, iar pt fetita o papusa, vedem noi de care. Am vazut papusa Ana, din frozen, dar nu prea seamana. Va trimit soare sa dispara ceata |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu am rezolvat-o cu Mos Nicolae. Urmeaza sa vad cu Mos Craciun ca nici eu nu prea am idei... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Lego, lego, lego si iar lego... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mi se pare interesanta papusica asta : http://jucarii.educatiecudragoste.ro/product/fofuchas-chloe/ |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ceata si aici |
|

| Si eu sunt in ceata totalaaaaa Victor,are de toate;carti,computer,tableta,telefon,jocuri normale,haine.Ce pot sa-i mai iau? Bogdan,este cat bradul.....Poate ceva de imbracat,dar nu prea mai pot cumpara fara el caci nu se mai potriveste..... Ufffff,naspa...... Eu,mi-am facut singura cadou de Mos Nicolae niste manusi super tari......
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Mioara ce faine-s manusile! |
|

| Raly,ma fascineaza in pictura,in design interior,in accesorii,bufnitele...In plan real,ma innebunesc,mi-e frica de ele, Asa ca mi-am comandat manusi bufnite pentru mine,pentru Adriana fiica mea si pentru viitoarea nora |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| La noi cadourile se tot strang pe parcursul anului...mai greu cu ascunsul pana la Craciun Dar e ok, idei imi vin in timp, asa ca de obicei in jur de Revelion deja am idei pentru Paste iar vara incep sa ma pregatesc de Craciun. Sunt de rasul lumii...
PS. Dragele mele, cele care stiti sau nu, am dat drumul la inscrierile pentru schimbul de cadouri de Craciun. Te astept si pe tine !!!!! |
|
|