Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Chryssrusu wrote: Asta ar fi o idee... Acum sa vedem si unde, si pentru ce varsta... Am avut si eu ceva asemanator, dar pe la 4-5 ani...
O sa ma uit in week end, ca mi-am adus aminte unde am vazut...sa vad cat de mici/mari sunt piesele, din ce sunt...Te tzin la curent. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alexia tot jucarii va primi, desi are destule. Tinand cont ca vine si Mos Neculai, si ziua ei si Craciunul, iar ea, cum e singurul bebe din familie va fi asaltata cu toate minunile pamantului, ma gandesc sa-i iau ceva diferit. Mi-a placut la nebunie piscina cu bile pe care a avut-o Kiki la ziua lui Dav, dar nu gasesc aici asa ceva... sau mi-ar place ceva gonflabil care sa aiba tunele si alte chestii interesante pentru ei... Va rog din suflet daca vedeti asa ceva de cumparat sa ma anuntati; raman datoare. Am cautat pe net si, inafara de jucarii gonflabile pentru gradina si piscina cu bile de la Chicco (care nu mi se pare interesanta) nu am vazut nimic.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am gasit ceva interesant: GIORDANI - JUCARIE KARAOKE peste 12 luni. Aceasta jucarie ii permite copilului sa se joace in diferite moduri: sa-si asculte vocea prin intermediul microfonului, sa asculte scurte teme muzicale. Jucaria produse efecte speciale cu sunete de la diferite desene animate. Functioneaza cu 3 baterii tip AA. Bateriile sunt incluse in pret. Dimensiuni: 25,5 x 5 x 17,8 cm.
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kali, cei de la quelle au jucarii interesante.Intra pe site-ul lor, au si catalog si poate gasesti ce vrei. |
|

| codruta wrote:kali, cei de la quelle au jucarii interesante.Intra pe site-ul lor, au si catalog si poate gasesti ce vrei.
Multumesc pentru sugestie. Cei de la quelle mi se par neseriosi; am comandat catalogul acum vreo 3 luni si nici in ziua de azi nu l-am primit. Pe de alta parte, am o prietena in Iasi care a facut comanda la ei si a primit-o dupa foarte mult timp (cand deja isi luase gandul de la coletul respectiv) asa ca as avea toate sansele sa primesc jucariile ...prin vara
Dana, interesanta jucarie. Noi avem una cu microfon si vreau sa-ti spun ca-i mare distractie pe pampers-ul ei cand se aude "vorbind"... cred ca ar avea si asta succes la bebei. Pe de alta parte nu-mi place ca-i de plus si aduna o multime de acarieni, plus ca ar trebui spalata (cel putin in cazul Alexiei zilnic ; mi se pare mai comod cu una din plastic. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Multumesc pentru sugestie. Cei de la quelle mi se par neseriosi; am comandat catalogul acum vreo 3 luni si nici in ziua de azi nu l-am primit. Pe de alta parte, am o prietena in Iasi care a facut comanda la ei si a primit-o dupa foarte mult timp (cand deja isi luase gandul de la coletul respectiv) asa ca as avea toate sansele sa primesc jucariile ...prin vara
Eu am primit catalogul lor dupa mai bine de 6 luni...Total neseriosi. Viitoarea mea fina (din Cluj) a comandat haine si pana la urma dupa cateva luni s-a dus si si-a cumparat din magazine!
kali wrote:Dana, interesanta jucarie. Noi avem una cu microfon si vreau sa-ti spun ca-i mare distractie pe pampers-ul ei cand se aude "vorbind"... cred ca ar avea si asta succes la bebei. Pe de alta parte nu-mi place ca-i de plus si aduna o multime de acarieni, plus ca ar trebui spalata (cel putin in cazul Alexiei zilnic  ; mi se pare mai comod cu una din plastic.
Si eu sunt pro jucarii de plastic. Sunt mai usor de intretinut. Va pun si o poza cu jucaria care imi mananca zilele acum... Kiki attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kali wrote:Multumesc pentru sugestie. Cei de la quelle mi se par neseriosi; am comandat catalogul acum vreo 3 luni si nici in ziua de azi nu l-am primit. Pe de alta parte, am o prietena in Iasi care a facut comanda la ei si a primit-o dupa foarte mult timp (cand deja isi luase gandul de la coletul respectiv) asa ca as avea toate sansele sa primesc jucariile ...prin vara
e bine de stiut! altadata nu le mai fac reclama moca |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Asta e jucaria pe care as vrea sa i-o cumpar Cristinei de Craciun. Doar ca inca n-am gasit-o in magazine. Sper sa apara cat de curand, pt ca celelalta jucarii recomandate de revista "Mami" le-am vazut in Metro. Daca vreti sa vedeti ce face si cum functioneaza intrati pe site-ul asta : Playscool Ball Popper MNiko attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am fost azi in carrefour si am vazut jucaria. Diferenta dintre pretul de pe net si cel de pe raft m-a socat si inca nu mi-am revenit, asa ca ne mai gandim. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| kali wrote:Alexia tot jucarii va primi, desi are destule. Tinand cont ca vine si Mos Neculai, si ziua ei si Craciunul, iar ea, cum e singurul bebe din familie va fi asaltata cu toate minunile pamantului, ma gandesc sa-i iau ceva diferit. Mi-a placut la nebunie piscina cu bile pe care a avut-o Kiki la ziua lui Dav, dar nu gasesc aici asa ceva... sau mi-ar place ceva gonflabil care sa aiba tunele si alte chestii interesante pentru ei... Va rog din suflet daca vedeti asa ceva de cumparat sa ma anuntati; raman datoare. Am cautat pe net si, inafara de jucarii gonflabile pentru gradina si piscina cu bile de la Chicco (care nu mi se pare interesanta) nu am vazut nimic.
Kali, eu am vazut ceva cu tunele in Carrefour si in Selgros. Daca e si pe acolo ceva de genul asta, mergi si poate le gasesti. Si pe mine m-a tentat ideea asta, dar cum noi stam la bloc si un astfel de ansamblu cu tunele si cortulete si alte cele are vreo 2.5 m, am zis ca mai asteptam pana ne mutam la casa (adica mult si bine ). |
|
| La noi au intervenit schimbari in ceea ce priveste cadoul de Craciun.
Alice i-a facut o scrisoare Mosului, pe care a lipit-o pe usa de la intrare si are pe primul loc nu stiu ce joc la care i se face reclama pe Minimax, cu Pirania (numai ca nu stiu unde il pot gasi si nici nu prind reclama sa vad daca zice vreun nr de telefon), apoi papusi Witch, mai ales sefa lor, si in ultimul rand oua Dino (tot de pe Minimax reclama).
Cu papusile Witch am rezolvat problema, i-am luat 2 papusele pentru ca din descrierea ei nu prea ne-am prins care era sefa, si erau 2 cu parul portocaliu, asa ca le-am luat pe amandoua.
Cu ouale Dino am depistat cum putem face sa le comandam, se comanda undeva la o firma din Oradea.
Mai ramane sa vedem cu jocul ce si cum.
La Andrei, pentru ca tati a vrut sa ii luam de ziua lui masinuta 4 in 1 de la Chicco, a intervenit o schimbare pentru Craciun. Nu ii vom mai lua masinuta din aceea, i-am luat insa 3 masinute mici (1 decapotabila, 1 normala si 1 jeep) si acum sa vedem ce mai luam pentru stimularea inteligentei |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| aaa, deci pe Minimax vad ei tot felul de bazaconii Mie cand imi zice diana de vreo jucarie ma minunez de unde o scoate...acum vrea ceva de facut balet,are o bara fixa, un costul de balerina un covor cu buline pt pasi si un dvd cu lectiile am vazut deja in Sears dar astept reducerile O sa-l iau pt ziua ei in ianuarie.Asa ca de Craciun...cred ca un joc cu poneii aia roz si dragalasi. |
|
| Daaa, si Alice e innebunita dupa Poney Puff. Are o multime de caluti in casa, si isi doreste cu disperare si un calut ... viu.
Mai nou, dupa ce a vazut ca tortul poate avea si o forma mai altfel, nu numai inimioara sau rotund / patrat etc, mai precis dupa ce a vazut tortul masinuta al lui Andrei, a decretat sus si tare ca ea vrea de ziua ei tort in forma de ponei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Adriana, uite aici Papusa Witch Despre celelalte poate pe luni info, ca si la mine mereg minimax toata ziua si am sa fiu atenta la reclame. |
|

| AdrianaC wrote:Kali, eu am vazut ceva cu tunele in Carrefour si in Selgros. Daca e si pe acolo ceva de genul asta, mergi si poate le gasesti. Si pe mine m-a tentat ideea asta, dar cum noi stam la bloc si un astfel de ansamblu cu tunele si cortulete si alte cele are vreo 2.5 m, am zis ca mai asteptam pana ne mutam la casa (adica mult si bine  ).
Merci mult, Adriana! La noi abia se construieste Selgros si cred ca si Carfour ( dar nu sunt sigura de asta). Mami, si noi stam tot la bloc si nu ar incapea unul asa de mare ... pentru ala asteptam si noi mult si bine pana ne mutam la casa... Vazusem la cineva (luat de la un hypermarket, mai demult) o chestie gonflabila, dar micuta... incapea lejer intr-o sufragerie; era pentru copii mici, pana in 3 ani.
|
|
|