Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Wednesday, December 12, 2012 2:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:
Cat despre cadouri la fetitze de 3 ani ,eu i-as cumpara un covor de dans ,plus ca mereu il va folosi pana va fi mare ,la noi este in mare actiune pentru toti.Eu una nu sunt prea de acord cu cadouri de Dvd ptr tv devine o obisnuintza pe urma si nu se mai misca din faza televizorului ,eu sunt adepta jocurilor de activitate ,de construire si de frumusetze fiind mult mai educative decat un simplu Dvd.Acuma depinde de copil si de cat vreti sa investiti in cadou.

Eii, Shirel, daca tii in frau pasiunea pentru tv e ok. Nu e neaparat sa ai dvd-uri, ca daca-l lasi, copilul poate sta uitat in fata tv-ului la orice desene...
Astea sunt povestile clasice disney si sunt atat de frumoase incat si eu ma mai uit la ele desi le-am vazut de zeci de ori...

Cred ca toata lumea prefera miscarea si aerul curat dar uite... cum e vremea asta de nu poti iesi din casa la joaca mai mult de 1h sau in cazurile in care e copilul bolnav si blocat in casa, merge si asa ceva ca sa-i mai umpli timpul si sa mai ai si tu cate un moment de respiro...

Ai mei au o adevarata colectie de dvd-uri - in jur de 150 - 200 - si se uita selectiv, din cand in cand, mai ales in we. fara sa faca din asta o pasiune. Ba mai mult, dupa cum spuneam, fac scenete in timp ce ruleaza desenul, imbracati in costume - deci ei gasesc oricum mod de a se distra si de a fi activi.

Covoare de dans nu am vazut pe aici, insa pentru cine are wii e o idee foarte buna. Si eu am luat unul pe care nu-l aveau pentru anul asta si stiu ca se vor distra pe cinste... le place enorm tuturor si iese distractie maxima, inclusiv cu participarea noastra, a adultilor.majoreta
marivic
Scris: Wednesday, December 12, 2012 3:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu sunt in pana de idei,.....uff uff uff Jucarii nu mai vreau sa le iau,...Dvd-uri au,de tot felul,anul trecut le-am luat un telescop profesional,.....anul acesta chiar nu stiu,......
Dati-mi si mie idei,....va rooog!Pt 9 ani si 14 ani,......As vrea ceva simplu,...dar nu stiu ce,....uff uff uff
Maria & Mario
Scris: Thursday, December 13, 2012 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:

Lista Alexiei e singura mai elaborata din care amintimsic:
- cercei - alti cercei!! Va primi - inca - o pereche de aur de la ai mei, de ziua ei.
- inele, margele, lantisoare fara numar - fara numar...
- ruj
- trusa de farduri - isi doreste una de cel putin 2,5 ani.
- ce am precizat mai susalcool
- o carte cu abtibilduri - nu stiu daca gasesc de varsta ei... eventual in engleza.
- un jurnal cu cheita
- o surprizaalcool
- un ceas
- dulciuri - ca si asa nu mananca mancare... macar sa se sature cu bomboane si cioco
- mobil, desigur - pe care nu-l primeste

Donshoarele noastre s-au vorbit cumva ??? alcool

Am intrat sa ma inspir , desi e mai dificil ....
Scrisoarea Mariei catre Mos Craciun :

** As dori un costum de ski si cizmulitze cu blana - si Daca Mosu le aduce atunci tu mami tre' sa iei bilet pentru la Bunu', ca aici nu ninge si nu mai irosim banii Mosului - ca el are de luat la atatia copiiiiiiiiii alcool ( poftim tactica la 7 ani ) alcool DA < Mami ???
- rezultat - zburam in 24 dec spre bunu yes SURPRIZA ! pentru toata lumea ! Bifat

** pantofi cu toc si Rochita pentru party Bifat - Mos Nicolae le-a adus
** Mobil ( de ala cu touch screen alcool ) s'o creaza ea hohot
** si un bebe - Nou , care sa se alature celorlalti 4 nervi ( ne mai gandim )
** Jocuri de casa - educative , de socializare , de indemanare etc ... Bifat 2 buc.
** Pocahontas Musical si Ariel 2 DVD uri Bifat

O sa vina Mosu cu altele - concluzia hohot

Vladu' vrea avioane si elicoptere , multe , fara nuuuumar !!! Ca de dinozauri i-a trecut dupa ce a primit vreo 15 alcool I-am cumparat si un laptop educativ +4years si o bicicleta 12" Disney Cars
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, December 13, 2012 7:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu la acest capitol am destule sa le fac cadou in acest an. Astazi am pirmit un pachet cu hainute comandate de nasa baiatului pe care imediat le-am ascuns si le scoatem atunci de sub bradut.
Am pentru cea mare si nu numai: puzzel de lemn cu alfabetul de la A la Z si cu cifre de la 0 la 20.
Am sa cumpar baiatului o masinuta mai mare si fetelor le fac hainute pentru papusile primite anul trecut sa le poata imbraca cum doresc ele.
Vor mai primi de asemenea niste incaltaminte de sezon si de stat in casa si cam atat.
kali
Scris: Friday, December 14, 2012 9:39 AM
Nivel

bulibuli wrote:
3,5 ani si 8 ani... si eu OUT of money hohot adica.. ma-ntelegi... n-o sa le iau wii.. o jucarie sa fie si frumoasa si smechera, sa stie sa faca ceva... sic asa ca papusa asta...

Te-nteleg, te-nteleg; nici eu nu cumpar cadouri costisitoare de sarbatori, mai ales ca avem o mica armata de copiluti ( vreo 10 + familia ) asa ca nu-mi pot pune mintea - cu atat mai mult cu cat ii am si pe ai mei...
Cadoul meu vine ca si completare la cel al parintilor.

Asaaa... pentru 3,5 ani poti lua un puzzle. Indiferent cate are, in general de mai mult de 2 ori nu le face, deci niciodata nu sunt prea multe. Nu sunt scumpe si sunt educative.

Iar pentru 8 ani, o carte. Sunt unele pentru baieti gen " cum sa supravietuiesti oriunde si oricand " sau " Jurnalul meu " - din seria Jurnalul unui pusti ( vezi foto ).
Aceasta din urma e o carte interactiva, in care are loc de scris povestea vietii lui, crea benzi desenate... in fine... baietii sunt super incantati - inclusiv Eric - si ii si stimuleaza sa citeasca - scrisul e unul mare. Cartea merge chiar mai bine la copii mai mari, insa toti cei de 8 ani pe care i-am cadorisit sunt innebuniti dupa ea asadar succesul e sigur. Pretul cartilor de genul asta e undeva in jur de 30 ron.

Oana, mergeti acasa de sarbatori!!? Ce frumos!coeur

kali attached the following image(s):
jurnalulunuipustijurnalulmeu8-pic.jpg

cathy
Scris: Friday, December 14, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
kali wrote:

Iar pentru 8 ani, o carte. Sunt unele pentru baieti gen " cum sa supravietuiesti oriunde si oricand " sau " Jurnalul meu " - din seria Jurnalul unui pusti ( vezi foto ).
Aceasta din urma e o carte interactiva, in care are loc de scris povestea vietii lui, crea benzi desenate... in fine... baietii sunt super incantati - inclusiv Eric - si ii si stimuleaza sa citeasca - scrisul e unul mare. Cartea merge chiar mai bine la copii mai mari, insa toti cei de 8 ani pe care i-am cadorisit sunt innebuniti dupa ea asadar succesul e sigur. Pretul cartilor de genul asta e undeva in jur de 30 ron.

Intr-adevar toate cartile din seria "Jurnalul unui pusti" sunt geniale.
Chiar si unui pusti caruia nu ii place sa citeasca, astea ii vor placea cu siguranta.
kali
Scris: Friday, December 14, 2012 10:33 AM
Nivel

cathy wrote:

Intr-adevar toate cartile din seria "Jurnalul unui pusti" sunt geniale.
Chiar si unui pustuilui caruia nu ii place sa citeasca, astea ii vor placea cu siguranta.

Asa e... si mie imi plac...
Si s-au facut si filme dupa ele - sunt vreo 2 deocamdata... un deliciu!firstprize
bulibuli
Scris: Friday, December 14, 2012 2:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Super idee, chiar nu am vazut jurnalele astea, dar daca ajung prin oras ma uit dupa ele.. sper sa gasesc ;)
kali
Scris: Friday, December 14, 2012 5:10 PM
Nivel

bulibuli wrote:
Super idee, chiar nu am vazut jurnalele astea, dar daca ajung prin oras ma uit dupa ele.. sper sa gasesc ;)

pupici
Sunt 4 carti ( Jurnalul unui pusti; Rodrick e cel mai tare; Ultima picatura; Caldura mare ) + jurnalul de care povesteam mai sus. Teoretic, sunt pentru copii de generala, insa, cum spuneam, au fost incantati si baietii mai mici - depinde cat sunt de dezghetati.
Ultima data am luat din Auchan, insa se gasesc peste tot, inclusiv librarii.
sweet angel
Scris: Friday, December 14, 2012 11:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
am comandat azi trenuletul pt edy si papusa sbrodolina e bau a passegio pt vecina noastra ,prietena lui edy.
acum caut cadou pt 2 nepotei si inca nu stiu ce sa le iau.
pt edy as vrea si niste hainute dar alea le iau direct din magazin

apoi mai am 3 nepoti in ro, dar astept reducerile in ianuarie, ca atunci se intoarce mama mea in tara si le duce ea.
mikaela
Scris: Saturday, December 15, 2012 3:11 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
A mea viseaza la animalutz rambo ar vrea catel da' nu cred ca Mosu' face catel ca nu curata dupa el, nu vine Mosu' sa-l plimbe etc etc...asa ca e posibil sa aduca barza un hamster cazut din cioc alcool
Apoi a dezvoltat o mare pasiune pt "Littlest pet shop", niste chichinete de jucarii cu tot felul de accesorii si desi are o sacosa, mai vrea...alcool
Pe lista mai are Lego sau Imaginatex, jucarii Super Why, Doc Mcstuffins si o laterna My pillow pet nite lite pe care i-a luat-o bunica-sa deja. Ascunse in debara stau cateva carti, un puzzle 3D cu dinozauri si o sacosa cu haine si bijuterii de copii. Am avut pian de podea, are covor sotron, i-a trecut de zhu-zhu si Barbie, creste don'soara, creste si listaangel

La ceilalti copii din familie il las pe sot sa se descurce ca sunt baietei si se pricepe mai bine..
Katrina
Scris: Sunday, December 16, 2012 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Emi,al meu vrea "ceva surpriza ,nu conteaza".
A fost tare greu sa ne hotaram ce-i luam ,dar pana la urma ne-am incheiat misiunea.Asa ca o sa primeasca de la mos: un joc magnetic cu bilute metalice si niste bastonase care la capete au magneti,din care poate construi multe chestii,dar mai ales il va ajuta din clasa aVIIa la chimie,un joc tip puzzle 3D,din care poate face diferite obiecte care pot fi puse in miscare de un acumulator solar,o apa de toaleta si seria "Jurnalul unui pusti",compusa din 5 volume plus jurnalul in care poate face propriile insemnari.
PrincessLilou
Scris: Tuesday, December 18, 2012 5:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
pentru sophie am cumparat un fel de creion Leapfrog cu carticele. cand citeste cartea atinge cu creionul diferite biecte, animale imagini din carte si creionul are un speaker prin care se aud denumirile la obiecte in pronuntie. plus ca are si muzica. cine vrea sa stie mai mult ii zice Leapfrog - e educativ.
i-am cumparat o husa cu barbie de dormit prin vecini sau la bunici, markere, abtipilduri creioane care se duc usor la spalat, un microfon, desi mai are unul de la pian dar ei ii place sa cante prin casa si tobe....ca fata mea e baiat si ii place sa bata tobele hohot
cam atat deocamdata. o sa mai fie hainute si ce o mai primi de la bunici.
bulinutza
Scris: Wednesday, December 19, 2012 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Offf...eu tot in urma cu cumparaturile...n-am cumparat nimci, inca...nici macar nu m-am hoatarat...ca sa nu zic ca nici n-am stabilit bugetul...Mai e cineva asa aerian??

Mai am cateva zile, poate reusesc sa ma mobilizez...banghead banghead banghead banghead banghead
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, December 19, 2012 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
noi am incheiat cu cadourile de Mos Craciun: am cumparat Sarei o masuta cu tot felul de unelte si cu plasteline. poate sa faca cu plastelina oameni, prajituri si tot felul de chestii. mai vreau sa iau ceva carticica cu Scufita Rosie dar varianta scurta ca varianta lunga o avem dar nu are rabdare ....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.