Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Wednesday, December 5, 2012 8:54 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Ma dispera astia cu reclamele lor de pe canalele pt copii... i se pune pata lu' ala micu' ca ii trebuie musai jucaria aia si ailalta, te aduce la faliment... sa mai ai si 3-4 copii...
shirel
Scris: Wednesday, December 5, 2012 9:16 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bulibuli wrote:
Ma dispera astia cu reclamele lor de pe canalele pt copii... i se pune pata lu' ala micu' ca ii trebuie musai jucaria aia si ailalta, te aduce la faliment... sa mai ai si 3-4 copii...

Uite ca noi nu prea avem reclame pe programele de copii,fiindca doamne fereste ce scandal ar fi daca cineva le-ar intrerupe un film pe la mijloc.La noi se fac reclama la programele care vor fi in aceeasi zi.Ufff macar cu atata putem sa ne laudam si noi.In schimb la programele noastre pun reclama la dulciuri ptr astia micii si ma termina nu alta .

Kali,Eden poarta intre 31 si 32 depinde dar sa spunem ca amandoua i se potrivesc .la noi sunt pe marimi c-am asa 32-35 si nu ni se potrivesc fiind mari.Acuma chiar ma gandesc ca nu este sezonul cu toate ca la noi am c-am fi pur si simplu nu sunt ptr ea.Jucariile din Carrefour nu sunt bune de nimic ,stiu ca m-a disperat Eden intr-un an vazand ceva acolo ,pana am ajuns la masina s-a si dezlipit ceva de la jucarie.hohot nervi si direct la gunoi a ajuns.Si noi cumparam numai produse bune si rezistente de asta si arata dupa atatzea ani in stare perfecta si au trecut prin mana a 3 pitici.Nu mai spun ca Shiraz c-am le distruge si daca se satura de ele le arunca singura la gunoi.hohot hohot si cum se intampla ca nu bag de seama mai si dispar.
Am sa caut si eu site-ul cu papusi pe care l-am vazut odata.Te imbolnavesti,crede-ma!ras
shirel
Scris: Wednesday, December 5, 2012 9:26 AM
Nivel

Am uitat am vrut sa va povestesc despre o papusa super o recomand cu toate ca voi ve-ti fi acelea care trebuie sa si va jucati cu ea si cu fetitzele .Ptr iubitoarele de Dora .avem o papusa Dora pe care o incarcam la calculator ,parul din scurt creste lunga ,ochii pot fi schimbati in orice culoare vrem ,la fel si colierele .Este superba pe mine m-a fascinat si pe prietenele lui Eden l-a fel (asta in urma cu cativa ani binenteles ,este destul de veche sic )dar cine o gaseste se merita.Offf topic :Am ajuns sa fac reclama la papusile lui fiica mea!hohot hohot grozava meserie.

http://preschoolers.about.com/od/toptoys2008/fr/doralinks.htm

shirel attached the following image(s):
o.htm.jpg

kali
Scris: Wednesday, December 5, 2012 10:04 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:

Kali,Eden poarta intre 31 si 32 depinde dar sa spunem ca amandoua i se potrivesc .la noi sunt pe marimi c-am asa 32-35 si nu ni se potrivesc fiind mari.Acuma chiar ma gandesc ca nu este sezonul cu toate ca la noi am c-am fi pur si simplu nu sunt ptr ea.Jucariile din Carrefour nu sunt bune de nimic ,stiu ca m-a disperat Eden intr-un an vazand ceva acolo ,pana am ajuns la masina s-a si dezlipit ceva de la jucarie.hohot nervi si direct la gunoi a ajuns.Si noi cumparam numai produse bune si rezistente de asta si arata dupa atatzea ani in stare perfecta si au trecut prin mana a 3 pitici.Nu mai spun ca Shiraz c-am le distruge si daca se satura de ele le arunca singura la gunoi.hohot hohot si cum se intampla ca nu bag de seama mai si dispar.
Am sa caut si eu site-ul cu papusi pe care l-am vazut odata.Te imbolnavesti,crede-ma!ras

Deci la voi nu se gasesc role reglabile?

Asaa... jucariile din Carrefour sunt foarte bune daca stii ce sa alegi iar acum, in perioada sarbatorilor, se gaseste cam tot ce vad astia mici prin reclame ori poti lua de pe net. Sigur ca sunt si prostioare, ca doar trebuie sa oferteze pentru toate gusturile si buzunarele... insa iti mai asumi si chestia asta cand vrea plodul neaparat si vrei sa-i faci o placere.

E interesanta papusa Dora. La noi nu cred ca se gaseste, ca nu e atat de populara ca la voi. Oricum, la noi in casa nu are ce face pentru ca cei mici nu au acces la calculator pana pe la 6 ani ( tableta - da, wii - da, dar calc. nu ) si deja e depasita la varsta aia.
t-mihaela
Scris: Wednesday, December 5, 2012 3:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
kali wrote:

Ce Mos cu dare de mana tre' sa fie al vostru ca sa-i indeplineasca dorinta!coeur Sigur, cum spunea si Shirel, nu m-ar lasa inima sa o trimit singura... asta acum, pana nu creste Daria.

hohot Da tre sa,i tin companie pana creste daria...Nu cred ca o sa vada Dia mea spa,ul anul asta,e totusi copil,o sedinta la coafor nu,i refuz dar spa inca nu e cazul.bataus
Darya ar vrea un hamster sau orice numai papusa nu, nu,i plac papusile.mai mult animalele, anul trecut a vrut un catel umblator cu lesa telecomanda era asa fain...chiar oare pe unde o fi?anul asta cred ca tot un animalutz o sa primeasca.

ingerash
Scris: Wednesday, December 5, 2012 8:53 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mandra mea vrea sa urmeze cursuri de pian si vrea ca mosului sa-i aduca un pian,mai doreste o paturica pufoasa(ca a Davidutzului),apoi carti,multe carti si chesti de craft...Ionut e fan dinozauri si isi doreste unul cu baterii,care sa se miste,sa scoata sunete...,carti,enciclopedii,multa ciocolata....Davidutzu iubeste carticelele,mingile si capsunile...speram sa gasim cadourile prin casa la momentul potrivit,le-am ascuns in graba cu Vasi de micutzi curiosi ras hohot le mai luam hainute,acum ca e sezonul cu multe reduceri,oferte...
sweet angel
Scris: Thursday, December 6, 2012 12:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
Aveam deja stabilit cadoul pt edy de mos Craciun si in seara asta a venit bunica acasa cu catelul care vream sa il cumpar eu. L-a primit cadou de mos nicolaie. Acum sa vedem daca caut alt cadou sau pun cu bunica împreuna sa cumparam trenuletul, care costa în jur la 100€
koko2008
Scris: Friday, December 7, 2012 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Eve a zis ca Mos Craciun nu exista asa ca ne a facut cate o lista la fiecare....una pt bunici,una pt mosica , una pt nasi ....si uite asa primeste mai multe cadouri. Cum urmeaza si ziua de nastere , va dati seama ce urmeaza ras
Cris-DL
Scris: Friday, December 7, 2012 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
koko2008 wrote:
Eve a zis ca Mos Craciun nu exista asa ca ne a facut cate o lista la fiecare....una pt bunici,una pt mosica , una pt nasi ....si uite asa primeste mai multe cadouri. Cum urmeaza si ziua de nastere , va dati seama ce urmeaza ras

Deja stie? uff A mea, inca nu si are 8 ani jumatate aproape -cu toate ca vede prin mall, la scoala, chiar si acasa cand a venit mosu`, ea stie ca ei sunt un fel de ajutoare ale mosului -reprezentantii lui... si la noi vine Mos Craciun pe la toti si le lasa cadourile sub brad, iar de Mos Nicolae, am expediat ghetute+fursecuri si la bunici si la nasi... ca sa vina peste totVictory
bulinutza
Scris: Wednesday, December 12, 2012 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mda...ce draguzti sunt toti copilasii...Macar ei stiu ce vor sau daca nu, stiti cam ce le place si ce isi doresc.

Amaliuska e mica si nu stie oricum ce vrea, cu ea rezolvam repede...

Dar...problema e la Alexandra care nu-si doreste decat ciocolata si bomboane pe bat. Are o gramada de jucarii, de toate felurile, are buctarii cu vase, papusi, carucior, animalutze de plus o tona, a primit si laptop destul de "destept"...Nu mai stiu ce sa-i cumpar...Mi se pare ca se bucura la fel de mult/putin de orice.

Mamici cu pitice de 3 ani...va rog ajutati-ma...ce le aduce mosul fetelor de varsta asta???banghead banghead banghead
kali
Scris: Wednesday, December 12, 2012 8:44 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Deja stie? uff A mea, inca nu...

Si ai mei cred si ma bucura chestia asta pentru ca e o perioada a copilariei atat de frumoasa si magica!!! Anul asta va fi ultimul in care va veni vecinul de bloc; de anul viitor vom chema mos profi, cu barba adevarata si texte din povesti - tocmai pentru ca ma astept sa banuie adevarul si pentru ca vreau sa le mai prelungesc putin magia de Craciun.coeur

Bulinutza, e destul de greu de dat sfaturi pentru ca preferintele lor difera foarte mult. Emma, de ex., desi are de toate - iti inchipui cate i-au ramas de la Alexia pe langa ce a primit si ea - isi doreste in continuare papusi - in special papusi - printese. Nici nu conteaza ca o are - de ex. - pe Belle. Si-o doreste si de la Disney si de la Simba si de la Barbie... si no-name si Belle Toddler... si costum Belle si accesorii si tot tacamul... pe care le scoate si le aliniaza frumos in fata televizorului de fiecare data ca se uita la dvd-ul corespunzator. Deci luata asa fiecare printesa in parte, noi toooot avem idei de cadouri si e destul de simplu cu ea.

Alexia era asa cum povestesti tu de Alexandra si o incantau mai mult cartile si jocurile cu activitati ( craft ) ori bijuteriile, rochiile de printesa, unghiile false, ojele, dvd-urile, jucariile pentru exterior - chiar aseara am facut ordine printre jucarii si, facand inventarul in lazile cu papusile ei personale, a recunoscut ca are o multime cu care nu se joaca desi si le-a dorit -. O masuta de infrumusetare nu ar incanta-o?

In alta ordine de idei, am terminat de cumparat jucariile in proportie de 85% - asta include si finii, prietenii, etc... yes
bulinutza
Scris: Wednesday, December 12, 2012 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Da, mai...uite un dvd cu Cenusareasa cred ca i-ar place..buna idee...yes yes yes yes

Dar off topic am o intrebare: i-am luat 2 dvd-uri originale (40-50ron), unul din Flanco, altul dintr-un Hipermarket, cu Mickey Mouse si niciunul nu a mers nici in dvd-player, nici pe laptop...am avut eu ghinion sau ce s-o fi intamplat??? N-as mai da iarasi o gramada de bani pe un dvd si sa se poata viziona...uff uff uff
kali
Scris: Wednesday, December 12, 2012 11:49 AM
Nivel

bulinutza wrote:
Dar off topic am o intrebare: i-am luat 2 dvd-uri originale (40-50ron), unul din Flanco, altul dintr-un Hipermarket, cu Mickey Mouse si niciunul nu a mers nici in dvd-player, nici pe laptop...am avut eu ghinion sau ce s-o fi intamplat??? N-as mai da iarasi o gramada de bani pe un dvd si sa se poata viziona...uff uff uff

Nu am patit asta niciodata...
shirel
Scris: Wednesday, December 12, 2012 1:41 PM
Nivel

bulinutza wrote:
Da, mai...uite un dvd cu Cenusareasa cred ca i-ar place..buna idee...yes yes yes yes

Ma gandesc ca daca ai bonul si fiind originale poti sa le dai inapoi cel putin asa se face la noi.S-ar putea sa aiba ceva si Dvd-ul tau si sa nu le citeasca dar nu prea cred.Eu as mai trimite si un email la adresa care scrie pe coperta Dvd si sa le explic situatia.

Cat despre cadouri la fetitze de 3 ani ,eu i-as cumpara un covor de dans ,plus ca mereu il va folosi pana va fi mare ,la noi este in mare actiune pentru toti.Eu una nu sunt prea de acord cu cadouri de Dvd ptr tv devine o obisnuintza pe urma si nu se mai misca din faza televizorului ,eu sunt adepta jocurilor de activitate ,de construire si de frumusetze fiind mult mai educative decat un simplu Dvd.Acuma depinde de copil si de cat vreti sa investiti in cadou.
marivic
Scris: Wednesday, December 12, 2012 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
S-ar putea sa fie ele Blu-Ray si daca nu ai si DVD la fel,Blu-Ray, nu functioneaza.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.