Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Eheee, avem un listoi pliiiin, frumos dichisit pentru  , insa s-a hotarat -de comun acord- refacerea lui cu trei dorinte doar, ca doar mosul trebuie sa duca la totii copiii cadouri, nu doar noua...
Bun, siiii? Si? Care sunt cele 3 castigatoare? Poate ne inspiram si noi.
Ai mei au niste dorinte atat de mici incat trebuie sa-mi bat eu capul ce sa le aduca Mosul - adica sa fie putin mai consistent. Mai ales ca luna asta avem si 2 sarbatoriti si uite asa, cu tot cu bunici si nasi suntem in mare dificultate.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Pai n-au refacut-o, ca abia aseara am "negociat"; insa pe listoi aveau asa: - 2 Nunchuk Controller + 2 joystick wii (aici, apreciez ca s-au gandit la noi, ca deja avem cate 2 din fiecare, dar ca sa jucam in 4); - 2 Catelusi Bobby Dog -unul negru si altul maron/bej; - Cicciobello, dar nu mai retin care exact, parca cel de invata sa mearga; - Papusa Nancy cu Snowboard; - un papitoi Mickey plush si unul cu MQ Cars; - Fabrica de ciocolata, inghetata, shakuri... etc; intr-un cuvant, jucariile din reclamele tv. aaa si un shoarec, nu stiu de care, nu zuzu, altul, care vorbeste, sau, ma rog...
Mai era ceva... nu mai retin, ca m-am enervat, putin asa .
PS: si-o rochita... ceva de imbracat pt. Luca , mai imi amintesc intre timp. |
|

| Cris-DL wrote:Mai era ceva... nu mai retin, ca m-am enervat, putin asa  .
Saru'mana!!
Noi avem fabricile de anul trecut si asa fain se aseaza praful pe ele!! |
|

| kali wrote: Noi avem fabricile de anul trecut si asa fain se aseaza praful pe ele!!
Daaa, ca pe toate jucariile vrute . Ai mei vor alti bebelusi acum si saracii gemenii nenuco si Irina (sau cum o mai chema) au ramas ai nimanui, nemancati, neleganati; tocmai de aceea, mosul s-ar putea sa nu le mai aduca bebei, ca n-au grija de ei si nici castele, casute de pitici, ateliere ca nici praful nu-l sterg din ele.
Tot wii-ul cu jocuri, dansuri e mai interesant,tabletele si pc-netul... eu nu inteleg de ce mai cer, daca, oricum, nu se joaca cu ele...
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Sara vrea de Mos Nicolae o papusica cu rochita si tocuri iar de Mos Craciun vrea brad, cadouri si o surioara . mai nou orice vede si ii place zice "mami cand ai bani imi cumperi si mie ....." ma doare sufletul pt ca stiu ca nu voi putea sa ii cumpar tot ce vrea (nici nu e nevoie defapt) dar sunt si mandra de ea |
|

| Cris-DL wrote:Daaa, ca pe toate jucariile vrute  . Ai mei vor alti bebelusi acum si saracii gemenii nenuco si Irina (sau cum o mai chema) au ramas ai nimanui, nemancati, neleganati; tocmai de aceea, mosul s-ar putea sa nu le mai aduca bebei, ca n-au grija de ei si nici castele, casute de pitici, ateliere ca nici praful nu-l sterg din ele. Tot wii-ul cu jocuri, dansuri e mai interesant,tabletele si pc-netul... eu nu inteleg de ce mai cer, daca, oricum, nu se joaca cu ele...
Exact asta e si problema mea!! Emma tot vrea printese desi are toate printesele pamantului; Alexia mai vrea un Baby Born, desi ea nu s-a jucat niciodata cu cel din dotare ( si nu se joaca cu papusi in general ) plus urateniile alea de Monster High... ca le are prietena ei, Antonia. Oricum, am zis ca o las azi sa-si faca lista pentru ziua ei - ca multi ma suna si ma intreaba - deci nu-i pun frau imaginatiei si o las sa vad ce-o mai duce capul.
Concluzia e ca Emma vrea doar papusi - in orice forma si in orice cantitate... chiar si una e buna, numai sa fie, dar daca-s mai multe e si mai fericita ca are ce intinde prin casa - + o rochita de printesa - deci de carnaval - iar Ericut isi doreste un aspirator cat mai realist , un costum de carnaval - si el, insa de magarus... e fan Aiurel - plus masini, masini, masini... cu care nu se joaca... Eric isi doreste jucarii Avatar - cum e desenul, nu filmul - pe care nu stiu unde sa le gasesc si Naruto - care nu stiu la ce-i folosesc pentru ca nu are voie sa se uite la desenul asta... aaaah, si mobil - pe care nu-l primeste.
Lista Alexiei e singura mai elaborata din care amintim : - cercei - alti cercei!! Va primi - inca - o pereche de aur de la ai mei, de ziua ei. - inele, margele, lantisoare fara numar - fara numar... - ruj - trusa de farduri - isi doreste una de cel putin 2,5 ani. - ce am precizat mai sus - o carte cu abtibilduri - nu stiu daca gasesc de varsta ei... eventual in engleza. - un jurnal cu cheita - o surpriza - un ceas - dulciuri - ca si asa nu mananca mancare... macar sa se sature cu bomboane si cioco - mobil, desigur - pe care nu-l primeste |
|

|
alexandrabogdan wrote:Sara vrea de Mos Nicolae o papusica cu rochita si tocuri Uite ca mi-ai amintit... Si Deea vrea tocuri, insa pt. ea, este innebunita dupa tocuri Surioara...
kali wrote:- o surpriza Lasa la alegerea mosului.. ce frumos!! ...cei mici sunt cu pretentii mici
Pentru Deea... farduri, rujuri, inele, margele, lantisoare, "mamudele" -oricand, cat de multe!! Mobil, are... i-a cam trecut si de el, culmea! Poate pt. ca-l tine pe post de fix, in casa.
|
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Cris-DL wrote:Lasa la alegerea mosului.. ce frumos!! ...cei mici sunt cu pretentii mici Pentru Deea... farduri, rujuri, inele, margele, lantisoare, "mamudele"  -oricand, cat de multe!! Mobil, are... i-a cam trecut si de el, culmea! Poate pt. ca-l tine pe post de fix, in casa.
si Sara e innebunita dupa tocuri, inele, bratari ....chestii de fetite are si ea tocuri .... verzi |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| edy nu cere ina ìnca dar e innebunit de catelusul de la fisher price care canta, danseaza ....anul trecut l-a primit pe mickey mouse si inca se joaca cu el
stau pe ganduri doar fiindca e pana la 3 ani , dar 10 luni tot il poate folosi
bunica cumpara trenuletul de la lego duplo
de mos nicolaie i-am luat o pijama rosie cu mickey mouse , ciorapei cu ursulet si dulciurele. sweet angel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| De Mos Nicolae, Ioan va primi un set de masinute din carton de asamblat si colorat, iar Matei creioane de desenat in baie
Mos Craciun le va aduce lui Ioan o racheta si lui Matei o masina de pompieri adecvata varstei. Deja sunt in drum spre Romania... este si asta o problema, cu Mosul in deplasare...Ah, si muuulte carti, fiindca sunt fani Bineinteles, vor primi si de la bunici, frati, rude
Kali, am vazut pe un site niste papusi deosebite, adevarate bijuterii. Daca vrei, trmit link pe PM. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai ce am mai ras pe aici de dorintele piticilor .Sa nu credeti ca eu scap ,la mine toti copii mai putin Shiraz il cunosc pe mos Craciun de pe Pro.Tv si naiba m-a pus sa le povestesc si sa le daruiesc cadouri in cinstea lui . asta alaturi de sarbatoarea noastra dar mai mult a copiilor Hanuka care este aproape specifica Craciunului plus doua o aniversata indata si inca una prin ianuarie. Avem un magazin de jucarii in casa ,cred ca tot ce ati pus pe listutile voastre le gasiti la magazinul nostru cu praf fara praf dar avem de toate .Lui Eden i caut innebunita role si vreau sa spun ca nu am gasit aici marimea ei ,cine stie vreun site ceva urgent am nevoie.Ai mei vor foarte mult si deja le-am cumparat bilete la toate spectacolele ptr copii cu toate vedete cunoscute de ei si vreau sa spun ca sunt superbe plus si disc sa vedem si acasa deci cumva m-am aranjat.Eden isi doreste si o masina de cusut dar care intradevar sa coase (v-am spus creatoare de moda va fi ).Cu Oshry nu prea am probleme este inca in cautare de cadouri dar daca el are calculatorul meu nu vad ca-l mai intereseaza nimic Shiraz are tot ce-i doreste inima ,se joaca cu toate jucariile nu prea vad ca-i lipseste nimic tot ce este nou la cei mari trece mai intai prin mana ei . Oricum suntem in pana de idei fiindca toti ma intreaba ce sa-le aduca si eu habar nu am ce sa spun,poate voi intalni pe aici cateva idei interesante.
Alexandra ,imi aduc aminte ca in urma cu un an tot asa Yohanan a trebuit sa plece in S.U.A pe o saptamana si eu cautam papusi .Am gasit un site de l-am innebunit cu papusi care aratau exact bijuterii nu alta.Preturi de la zeci pana la sute de dolari si l-am pus sa cumpere.L-am innebunit ,mi-a povestit ca a intrat intr-un magazin numai cu papusi ,numai cu haine si accesori pentru ele de nu stia ce sa aleaga ,binenteles ca a adus o papusa in miniatura care a costat si peste 70$.Dar vreau sa spun ca pe mine m-au innebunit cred ca pana in ziua de astazi tot imi doresc EU una! Imi place atmosfera de aici!! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Diana mea nu vrea nimic,doar o sedinta la spa cu hairstlist inclus
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Shirel, pai ce parere ai, pentru mine ochisem papusile imi plac mult cele din portelan, dar nu numai |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Diana mea nu vrea nimic,doar o sedinta la spa cu hairstlist inclus
Waaaaw,asta da dorintza!!Include-te si tu acolo poate este vreo reducere ceva de sarbatori! Super,Diana incepi sa gandesti ca o adevarata domnisoara! |
|

| AlexandraL wrote: Kali, am vazut pe un site niste papusi deosebite, adevarate bijuterii. Daca vrei, trmit link pe PM.
Te roooog!
Shirel, ce numar poarta Eden? Nu stiu daca se mai gasesc role in perioada asta, insa la primavara sigur da. Stiu si ce zici de jucarii. La 4 copii cu siguranta depasesti cu mult strictul necesar. Ca idee, din Carrefour nu am ce le cumpara - si chiar daca se gaseste si ce nu au, nu-i intereseaza pe ei.
Ah, revin cu minunata lista a Emmei, care a adaugat la cerinte o inimioara, o steluta si o floricica " fufoasa " si o casa pentru inimioara, steluta si floricica respectiva. Eeeeeei? Asa-i ca ma invidiati? Iar Alexia si-a imbogatit lista de cerinte cu o manusa Spiderman Mai insistam...
t-mihaela wrote:Diana mea nu vrea nimic,doar o sedinta la spa cu hairstlist inclus
Ce Mos cu dare de mana tre' sa fie al vostru ca sa-i indeplineasca dorinta! Sigur, cum spunea si Shirel, nu m-ar lasa inima sa o trimit singura... asta acum, pana nu creste Daria.
|
|
|