Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mie mi se pare ca-mi creste atat de repede fata cea mare...am intrebat-o daca nu-si doreste altceva de Craciun,in afara de Nintendo,m-a intrebat "mami,da' ce sa fac cu atatea papusi si jucarii? nu vezi ce multe am"...m-a rugat doar sa-i mai fac o surpriza,cat de mica,pe langa cadoul pricipal,draga de ea...probabil va fi un set de craft,e si ea topita dupa asa ceva. Mihaita ramane la masinile lui iar pentru Alexandra probabil niste hainute,jucarele are destule si nu le baga in seama...
Lia,noi avem o pisicuta umblatoare dar Alexandra n-are acces la ea din cauza blanitei,am gasit-o odata mozolind pe ea si am spus pas.cred ca-s pentru copilasi putin mai mari animalutele astea. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mela wrote:mie mi se pare ca-mi creste atat de repede fata cea mare...am intrebat-o daca nu-si doreste altceva de Craciun,in afara de Nintendo,m-a intrebat "mami,da' ce sa fac cu atatea papusi si jucarii? nu vezi ce multe am"...m-a rugat doar sa-i mai fac o surpriza,cat de mica,pe langa cadoul pricipal,draga de ea...probabil va fi un set de craft,e si ea topita dupa asa ceva. Mihaita ramane la masinile lui iar pentru Alexandra probabil niste hainute,jucarele are destule si nu le baga in seama...
Lia,noi avem o pisicuta umblatoare dar Alexandra n-are acces la ea din cauza blanitei,am gasit-o odata mozolind pe ea si am spus pas.cred ca-s pentru copilasi putin mai mari animalutele astea.
Nintendo daaa si Eden vrea asa ceva !!De care vrea Lara 3DS?C-am ce preturi au pe la voi? |
|
| da,3ds vrea,cu catelus si pisica de care sa aiba grija.fara animalute e 160 de euro,cu animalute e 190. la voi cat costa? banuies ca sunt cam la acelasi pret... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mela am vazut ca scrie 4 plus pe ele , dar edy jucariile mari nu le baga in gurita. chiar nu stiu ce altceva sa ii cumpar, hainute are prea multe ca nici nu apuc sa il imbrac cu toate care le are , de obicei il imbrac cu alea care imi plac cel mai mult. jucari are deja 4 cuti pline si plus cele mari , apoi o tura si in balcon, plus ca mai primeste si la craciun, dar as vrea sa primeasca si de la noi ceva, dar nu mai sunt asa de convinsa ca vreau cetelul, aseara m-am uitat pe you-tube si am vazut ca gogo , merge pe roti , da din coada si latra, cookie imi place mai mult ca clipeste , prinde osul cu botul , plange, latra, misca capul , coada dar..........nu merge si e cu20 de euro mai scump. macar daca merega. o sa il caut pe bobby cel despre care a scris bereea sa vad ce face. eu m-a gandit chiar la o papusa , care vb , plange , danseaza dar sergiu nici nu vrea sa auda a zis ca si asa lumea spune ca parca e fetita ii mai luam si papusa ? asa ceva chiar nu are. |
|
| Lia,sincer,nu stiu daca Edy o sa stie manevra catelul.normal ca o sa-i placa sa se uite la el facand tot ce descrii tu,dar tu sau tati o sa fiti responsabili cu plimbatul jucariei |
|

| Mela wrote:da,3ds vrea,cu catelus si pisica de care sa aiba grija.fara animalute e 160 de euro,cu animalute e 190. la voi cat costa? banuies ca sunt cam la acelasi pret...
Da,aproximativ minus poate cativa euro 185 si 155 euro c-am asa sunt preturile!Frumos cadou ,taty al nostru este putin contra sa nu obisnuim copii cu din astea ca pe urma cine stie unde ajungem ,adevarul este ca nu sunt indicate educativ dar decat sa vad o mie de jucarii prin casa aruncate prefer ceva mai compact si cu care sa ma joc si eu . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La noi e al doilea an in care DS ul e pe lista Mosului , dar am mai spus : NU ! O privez de socializare , de placerile copilaresti ( dans , film ...... uitat pe fereastra daca e ) ...... decat sa o vad cu ochii in ala mereu ..... Si chiar nu ma consider incuiata ca am spus NU ! Eu am crescut afara , la aer, in gradina , cu copiii ...... nu cu ochii in Tv , etc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, si eu tot nu am spus.Mai ales dupa ce am vazut copiii mergand pe strada cu nintendo in mana, neatenti la ce se intampla in jur. |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu prefer ceva mai educativ ...Si Nikolas numai vrea jucarele masinute ...si alte chestii chiar daca se uita la toate desenele si toate reclamele ..cu tot felul ...are in pod 3 saci de jucari ...de cand era mic si pana acum ..plus ca multe am aruncat stricanduse ..iar altele le-am mai dat la alti copii...prefer si eu dar si el diferite jocuri ...sau carti ...cu toate ca are doar 9 ani dar ...gandeste altfel si constientizeaza ca daca primeste o jucarie se va plictisi repede ...asa ca se bucura mai mult ...de o carte sau un joc educativ sau ceva de imbracat ca-i place tare sa fie chochet Iar Darius ...vedem jucari pt varsta lui ...nu exageram ca e divers de Niko strica jucariile |
|
| fiecare aveti dreptate,in felul vostru. dar la noi nu se pune problema de stat in casa,doar ma stiti cat imi place sa-i scot la plimbare iar ei sunt la fel,mereu se cer afara sau la colegi,asa ca nu ma tem de lipsa de socializare. avem multe puzzle-uri pe care le face in cateva minute,avem chestii de margelit,avem masini de facut taietei,inghetata din plastelina,avem creta pentru afara,weekendul trecut am facut mosi din ate,avem colectii de povesti,citim in fiecare seara,nu suntem noi cei care stam cu ochii in tv,ne gasim fara probleme cate ceva de facut
daca asta isi doreste,ce sa fac? sa-i iau papusi,castele sau costume cu care se joaca alti copii ce vin la noi dar ea nici nu se uita catre ele? Mos Nicolae i-a adus acum 2 zile o papusa,e uitata nici nu stiu pe unde...
Bereea,eu nu ii iau ceva fetei sau copiilor pentru ca am vazut sau nu am vazut la altii,prea putin ma intereseaza daca isi lasa unii copiii pe strada cu asa ceva sau nu.atata timp cat stii sa te impui in fata copilului nu consider ceea ce face restul lumii un motiv pentru a face sau nu cadouri. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mela, era doar un exemplu, poate cel mai negativ.Dar cam la toti care aveau asa ceva, copii stau intr-un colt si joaca , chiar daca au musafiri si exemplele pot continua.Hotararea iti apartine, a mea era doar o parere.Ca si a Oanei,a Georgyanei... |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Asa este ...Mela sunt parerile noastre a fiecareia in parte ..are dreptate Bereea ..in definitiv fiecare face ce vrea ..si cum vrea ...sunt doar pareri si propuneri |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mey, copiii mei au si sa stiti ca nu mi se pare un asa de mare pericol, atata vreme cat sunt controlati. Ai mei joaca in jur de jumatate de ora seara, iar cand e vorba de pedepse, asta se scoate primul din schema - chiar si cate 1 sapt., deci... nu e vorba nici de dependenta, nici de nimic altceva. Nu inlocuim activitatile si plimbarile cu asta. Tine loc de uitat la tv si zau ca si mie imi convine atata timp cat stiu ca juma de ora pe zi am liniste si-mi pot si eu pune gandurile in ordine, impreuna cu tati. |
|

| kali wrote:Mey, copiii mei au si sa stiti ca nu mi se pare un asa de mare pericol, atata vreme cat sunt controlati. Ai mei joaca in jur de jumatate de ora seara, iar cand e vorba de pedepse, asta se scoate primul din schema - chiar si cate 1 sapt., deci... nu e vorba nici de dependenta, nici de nimic altceva. Nu inlocuim activitatile si plimbarile cu asta. Tine loc de uitat la tv si zau ca si mie imi convine atata timp cat stiu ca juma de ora pe zi am liniste si-mi pot si eu pune gandurile in ordine, impreuna cu tati.
Exact asa gandesc si eu plus ca si imi recuperez calculatorul inapoi ca mi s-au instalat calare pe el dupa somnul de pranz si stau nedezlipitzi cel mult o ora pe zi .Oricum daca nu-l cumparam acuma il vom cumpara mai tarziu si daca nu vor merge la prieteni si vor juca acolo.Trebuie binenteles tinuti in frau si cu timp limitat exact ca la calculator dar binenteles fiecare educa copilul cum vrea. Chiar acuma am verificat ca sare de pe lista nu sunt in stoc asa ca mai asteptam. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nici eu nu agreez jocurile si orice are ecaran si butoane munuscule.Era sa dau cu masina peste o copkila care butona la naiba stie ce ,telefon , nintendo, ea stie, mergea parca era hipnotizata ,ca un zombi.Noi avem cazuri de copii accidentati in timp ce textuiesc pe telefon,parca-s in alta lume sa nu mai zic de cei care fac treaba asta la volan.dar m-am cam indepartat de subiect.Nu stiu ce le iau deocamdata ma gandesc ,ceva de construit pentru Arti si la fete mai vedem.
|
|
|