Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Monday, December 5, 2011 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
oanamaria wrote:
Aseara mi-a marturisit si Stefan ce vrea de la Mosu'-5 masinute!ras

Am avut si eu o marturie de genul asta doar ca suna: Ce vrei sa-ti aduca Mos Nicolae anul asta? "O masina portocalie!" Si Mos Craciun? "O masina albastra!" Bine, al meu vrea doar doua...hohot hohot hohot
bereea
Scris: Monday, December 5, 2011 2:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
oanamaria wrote:
Aseara mi-a marturisit si Stefan ce vrea de la Mosu'-5 masinute!ras

ai scapat usorsic

alimani, spor la cumparaturi
koko2008
Scris: Monday, December 5, 2011 4:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Multumesc fetelor ...sper ca mosul sa onoreze cadoul ras
Spor la cumparaturi computerlove
kali
Scris: Tuesday, December 6, 2011 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Vai, fetelor, pe mine ma doare capul. Deja am facut biletele, ca nu mai stiu care si cum vin si cui.
Alexia va primi toate fabricile: de cioco, de fructe si chips-uri. Plus alea de facut codite si vopsit parul... masina de facut stick-ere... zoobles cu puialcool... papusa Rapunzel ( pe care i-a stricat-o Emma si isi doreste alta) si sigur mai e ceva, insa am inceput sa le impachetez si le-am pierdut sirul.
Eric: ceva figurine si nave Star Wars, beyblade, bakugan battle gear, lego.
Emma: plastelina, o papusa vorbitoare pe care am uitat cum o cheama...
Revin.
bereea
Scris: Tuesday, December 6, 2011 9:33 AM
Nivel

Fabricile alea si chestia de facut codite le vroia si ale, pe langa altele.I-as fi luat cea pentru par dar n-am gasit-o.
Kali, familie mare, cadouri multecool
alimami
Scris: Tuesday, December 6, 2011 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
kali wrote:
Vai, fetelor, pe mine ma doare capul. Deja am facut biletele, ca nu mai stiu care si cum vin si cui.
Alexia va primi toate fabricile: de cioco, de fructe si chips-uri. Plus alea de facut codite si vopsit parul... masina de facut stick-ere... zoobles cu puialcool... papusa Rapunzel ( pe care i-a stricat-o Emma si isi doreste alta) si sigur mai e ceva, insa am inceput sa le impachetez si le-am pierdut sirul.
Eric: ceva figurine si nave Star Wars, beyblade, bakugan battle gear, lego.
Emma: plastelina, o papusa vorbitoare pe care am uitat cum o cheama...
Revin.

O papusa vorbitoare am luat si eu azi.Pe asta o cheama Ana.Poate o conving pe Eliza sa inceapa sa-i placa papusile..
Maria & Mario
Scris: Tuesday, December 6, 2011 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mi-ati trezit interesul cu fabricile alea .... ca eu nu am auzit pe Maria sa imi arate, ceara asa ceva ....

Pentru Maria am luat-o pe Mulan mare ( + canta ), Pe Rapunzel ( + 3 tinute extra ), Pe Beast ( prince ) si o pereche de pantofiori cu toc de la Tinkerbell - toate Dysney !

Pentru Vlad : un pistol cu laser Rodeo tinte , doi soldati ( unul e navy, altul e comando ) , un bike selfcentered ( o bicicleta rosie, fara pedale , are echilibru si sta singura dreapta ).
Plus Chestiute mai mici ( Thomas cu magneti , Princes and the Frog cu 3 tinute extra - figurine ) si mai caut figurinele de la Scooby Doo , ca amandoi sunt - mai nou , fany desenene animate cu el).

Sper sa stau departe de magazine - pentru ei :018:
sweet angel
Scris: Tuesday, December 6, 2011 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
la noi a fost mos nicolaie numai cu dulciuri in caciulita de mos craciun disney , pijama de mos craciun si un costumas pufos si caldut.
mos craciun va veni din partea bunici cu masina cu telecomanda in care se plimba copilul , poate sa o conduca el sau sa fie manevrata de la telecomanda.
de la noi inca nu stiu as fi vrut biciceta cu 3 roti dar sotul meu nu e de acord ca edy are deja si masinuta de la chicco 4.
ma uit si dupa catelusul fur real , care merge in lesa , latra , da din coada deschide gura ........ca un caine adevarat.
mai ma uit sa vad ce cumparati voi poate imi vin alte idei.
kali
Scris: Wednesday, December 7, 2011 9:05 AM
Nivel

sweet angel wrote:
...catelusul fur real , care merge in lesa , latra , da din coada deschide gura ........ca un caine adevarat.

Ah, da, asta am luat pentru Emma, dar si pentru Ericut, sa nu se bata numai de la 1. Iar pentru Alexia, uitasem de Beados cu accesorii de creat bijuterii.

Tot Emma va primi o casa de papusi ( tot asa, ca iese scandal numai de la una - mai mare scandal intre Ericut si Emma alcool... oricum e diferita de ce avem deja ) si cred ca atat.
Ericutu', pe langa catel... banc de lucru cu tot felul de scule si unelte... trusa de medic ceva mai elaborata ( ca oricum ce aveam e imprastiata cine stie pe unde iar el e pasionat )... o masca, ceva, de robot ( ma rog, o chestie ce se pune pe fatuca si are si ochelari de protectie... ceva gen Power Ranger ) si un Aiurel maaaare - ca magarul asta e pasiunea si dragostea vietii lui. Aaaa, si plastelina cu tot felul de briz-briz-uri.

Pentru restul copiilor ( verisoare, fini, prieteni ), am luat tuturor fetitele marisoare chestia aia de motzat si vopsit parul... cele mai mici o vor primi pe Rapunzel cu accesorii( ca nu o aveau )... iar cele foarte mici, carucior de papusi ori cate o jucarie de baie ( in functie de ce aveau deja ).
Pentru baietii mari am luat cate un joc mai elaborat, cu care invata despre constelatii si planete si stele si au plansa de lucru, fosforescenta, pentru ca sa aplice ce invata. Cei mai mici - roboti Transformers, iar cei si mai mici, hainute si puzzle.
Cam atat.closedtopic

Alimami, daca puiuta nu e deja pasionata de papusi, nu cred ca o s-o apuce marea dragoste, deodata. Asa a fost si Alexia, si, desi si-a dorit toata papusaraia existenta la ora aceea si am investit destul de mult in ele ( ca are colectie de Baby Born cu tinute... Cicciobello... Baby Anabell cu accesorii, Maria interactiva etc...), nu s-a jucat niciodata la modul serios. Doar cateva zile dupa ce le primea iar apoi sfarseau aruncate in cutii. Acum, il mai protejeaza pe Baby Born de atacul celor mici ( nu stiu de ce, ca tot nu se joaca cu el ), in schimb e mare pasiunea cu Ericut si Cicciobello, precum si cu Emma si Baby Anabell.
In rest... ea prefera jocurile si jucariile interactive, educationale, puzzle-uri ori alea care pun mintea la lucru, de logica... craft, margelit, etc... Pe Rapunzel si-o doreste numai pentru colectie - ca are si costum complet + peruca... pijama... penar... cosmetice... din ambitie, cred. Tot asa, nu o pasioneaza Barbie si nici printesele - papusi. Doar sa le aiba, sa nu fie mai prejos fata de celelate prietene ale ei.
In schimb, Emma e dedicata "copiilor" ei de la 1 an... se vedea clar ca-i plac de mica si le poarta de grija in continuare.
Asa ca sfatul meu e sa o mai observi putin inainte de a investi serios in papusi. Eu am crezut ca nu le-a venit vremea, insa a mea are 6 ani si daca nu s-a jucat pana acum, nu cred sa se joace in continuare.
sweet angel
Scris: Wednesday, December 7, 2011 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
kali care catel fur real l-ai cumparat tu?
uitandu-ma pe net am vazut ca sunt mai multe modele
ie imi place cookie care costa mai mult cu vreo 25 de euro decat gogo.
bereea
Scris: Thursday, December 8, 2011 6:50 AM
Nivel

Ale va primi si ea un catelus din acea carelatra, merge si nu mai stiu ce face.Se cheama bobby.de asemenea va primi o papusa care are si nu stiu cate schimburi, are agenda si chestii de machiat.Cam atat cu jucariile pentru ca mosul s-a gandit si la chestii mai serioase. O rochita cu alba ca zapada, o geanta pentru cartile de pian, o poseta (asta inca n-am luat-o) si isi doreste niste cosmetice.
kali
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:22 AM
Nivel

sweet angel wrote:
kali care catel fur real l-ai cumparat tu?
uitandu-ma pe net am vazut ca sunt mai multe modele
ie imi place cookie care costa mai mult cu vreo 25 de euro decat gogo.

Hai ca m-ai facut sa ma uit pe net, ca nu stiam cum il cheama ( iar eu deja am impachetat cadourile si le-am depozitat in birou la iubitu'). E alb, deci cred ca e cookie. Amandoi sunt la fel ca sa nu se certe si oricum, numai din asta era...
flori1972
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
ei aici eu chiar sunt in plop sic sic sic sic nu am nici cea mai mica idee ce s-a le cumpar sic sic sic sic
shirel
Scris: Thursday, December 8, 2011 11:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce de-a cadouri !!dance Bine ca nu sarbatorim Craciunul sic ras dar oricum suntem haliti hohot fiindca este Hanuka care este o sarbatoare a copiilor si primesc cadouri ...si muuuulte plus ca noi trebuie sa luam proiectul in serios avem si doua zile de nastere asa ca ma plimb pe aici dupa ideei fiindca ai mei au chiar tot ce-si doresc sa vad ce mai pot gasi sa le fac supriza .Vreau si eu catelul acela dar cred ca pentru mine sic hohot .
Sa fie cu toti multumiti si bucurosi fiindca asta este principalul! computerlove computerlove
alexandrabogdan
Scris: Thursday, December 8, 2011 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ce de cadouri primesc copiii vostri!!! eu am luat pt Sara pe Mickey povestitorul si cam atat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.