Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce catelusi mumosi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Foarte dragalasi catelusi! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| SUNT ADORABILI amandoi. la mine tot un catel adevarat isi doreste baiatul. dar stam la apartament si inca el nu e pregatit sa aiba grija de un catel. eu i-am spus ca mos craciun nu aduce animale.............si m-a crezut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Lista Mirunei:
catel cu bar(bi) papusa
 |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Draga de ea |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| danab wrote:Lista Mirunei: catel cu bar(bi)  papusa 
Iubita mica, ce frumos cere de la Mos Craciun |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Miruna, ce dulce esti! Sunt convinsa ca mosul se va conforma! Si noi am reusit sa cumparam cadoul de Craciun si abia astept sa-l desfacem in seara de Ajun. Deocamdata l-am pitit bine! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Miru, n-ai dorinte dificil de indeplinit ! Scrii tare frumos , o sa vada Mosu' ca te-ai straduit sa inteleaga !
Adorabili catelusii, Mikaela!
Nici fii-mea nu va primi animalute vii de Craciunul asta, nu suntem pregatiti sa ne luam o grija-n plus deocamdata si costa si mult, trebuie sa investesc mii de $ in gard, asigurare medicala lunara aproape ca la oameni, de unde scot atatia bani? Mai bine fac un copil, cred ca ies mai ieftin .
Anul asta Mosu' i-a comandat un joc pe tv Vtech motion cu 2 jocuri cu Fairies si Shreck, un joc electronic yatzee si un dvd. Probabil va adauga si niste ciocolate si fructe si nu uita nici nuiaua magicam ca cea primita anul trecut s-a declarat pierduta . Nu va spun ce miorlaie pe langa cadourile luate pt prietenii ei, pe toate le vrea si ea, tot magazinul Toysrus   . |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Da, cere frumos , am si vorbit cu cineva care are magazin de jucarii si trebuie sa trec sa aleg unul. Nu va fii unul mare, ca vreau sa-i iau si bucatarie. Delfinasa, super joculetele pt Karina, am vazut acum pe situl lor despre ce e vorba. La noi ori nu au aparut, ori sunt prea scumpe si prefer sa-i iau mobilier de camera. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anul asta ce isi doresc piticii vostri ? Ati intrat in priza deja ? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lara isi doreste un nintendo 3ds si atat...deocamdata Mihaita,masini:de politie,de gunoi,betoniere,camioane,de toate si sa fie cat mai mari posibil. Alexandra n-are preferinte...inca. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote: Anul asta ce isi doresc piticii vostri ? Ati intrat in priza deja ?
Da,am intrat!Am fost intr-o zi la cumparaturi si trecem pe langa Argos si Madalina a luat o carte cu ofertele lor...vor amandoi o gramada de jucarele,jocuri...sa vedem ce vrea mosul sa le aduca,plus cadou si pentru bebelash |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nintendo 3D vrea si Ale a mea , dar nu cred ca va primi.Eu nu sunt de acord...ne gandim mai bine la altceva, nu stiu exact ce vrea |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bereea , gand in gand ! Nici eu nu ii iau ,,,,, poa' sa se supere ... In rest .... asteptam si alte sugestii .... |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Anul acesta, noi avem o grea misiune . L-am intrebat pe Emi ce vrea si a zis ca lui nu-i trebuie nimic ,dar ca daca trebuie neaparat sa-i iau ceva ,sa fie "surpriza" .Grea incercare pentru noi ,pentru ca e un copil care nu cere prea mult.Sunt rare cazurile cand vrea neaparat cate ceva si acelea sunt legate mai mult de diferite lucruri ce-i folosesc la scoala.In principiu are cam de toate,poate de aceea nu are ce-si dori,insa nici mosul nu poate trece pe la noi fara sa-i lase ceva. Poate fur si eu o idee de la voi . |
|
|