Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Lizule vrem poze ! Laptop-primeste si Ari de la fratele sotului....eu vreau sa-i iau o bucatarie cu toate ustensilele(ca e innebunita dupa astea -o sa se sature ea de bucatarit cand o sa creasca )....plus o sa primeasca de la mosul din Italia si de la cel din Spania muulte alte cadouri-ca doar vine mamaia si cu unchiul si trebuie sa vina cu daruri pentru rasfatata familiei! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Deea chiar astazi ma uitam in Carrefur la o bucatarie dinaia si cand i-am vazut pretul ma gandeam ce bine ca nu am fata!Oricum nici eu nu am scapat cu mult mai ieftin,ca Raul il pusese pe Cosmin sa scrie Mosului si zau ca a facut o lista de toata frumusetea.Pt Raul am luat asa:Un banc de lucru cu scule,Gorminti cu Insula cu tot,Figurinne cu Spiderman,una bucata Zhu Zhu pets,1 set de 80 de masinute,o geaca de iarna si lui Cosmin o masa de fobal su jocatori cu tot ce trebuie,1 lant de aur,1 set masinute,1 geaca de iarna si vreau sa le mai iau cate o pereche de manusi de karate! |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Doamne, Raly ce de bani are Mosul tau sa-l trimeti si la mine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Raly, super bogat mosul vostru |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi l-am intalnit pe Mosu ieri ...... Pentru Vladutzu un ride on ( masinuta pe care te urci singurel si o impingi cu piciorusele , din laterale ) cu Buzz , un set de 4 calutzi cu coama, coada , perii de tzesalat etc , un set de figurine de la Scoby doo si mai are de cautat Mosu' o lumina de noapte , la priza, cu Thomas , pentru Maria un set Barbie Fairystlyle cu " sotz " , Jesse din Toystory , pantofiory cu " toc " rosii, de la Disney , pantofiory LellyKelly cu pietricele pink , lumina de noapte si un Dvd - mai am de cautat !
Plus rochitza si hainutze de Cracin ....
Si mai sunt doua saptamani, cine stie ce ni se mai lipeste de mana ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu nu le-am luat la astia mai mici nimic Chiar nu stiu ce sa le iau,....nu vreau sa le iau nici bazaconii,.... |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oauuuuuuuuu ce Mosi bogati pe aici!!! vai de mine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Am reusit sa achizitionez si manusile! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Cam asta si-ar dori bebeii mei, si cel mic si cel mare

Fotografiile imi apartin si sunt protejate de copyright. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce frumoasi sunt |
|

| Sunt tare frumosi,mikaela ia-le unul daca stai la casa,ii faci ferciti |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Aoleu dar ce mosi buni aveti voi!Maine dau si eu o raita prin magazine |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Marivic, mi-ar placea si mie unul dar stam la apartament deocamdata, cand ne cumparam casa o sa ma mai gandesc. Dar e si foarte scump aici sa ai grija de animalele de casa, vaccinuri, vizite la medic, mancarea etc., toate sunt foarte scumpe. Soacra-mea a avut caine si o costa o avere lunar, cu vizite medicale, la dentist, la coafor, sa-i taie unghiile etc, iar cand plecau in concedii il dadeau la hotel Am avut catel in adolescenta, cand a fost timpul sa ma despart de el am bocit saptamani intregi si acum cand ma gandesc ma doare sufletul... Si sotul face coalitie cu fiica-mea si amandoi ma ataca, stiu ca amandoi isi doresc catel mai mult decat imi doresc eu, dar nici unul nu ar avea grija de el, tot in spatele meu ar cadea...Si-apoi daca ies la plimbare cu el, trebuie sa culeg in urma lui cu maturica, faras si punga Mos Craciun va fi cam rautacios anul asta, catelul nu poate sa vina in sanie ca e frig si ingheata |
|

| ce dulce esti da,ii ingheata boticul te sarut,....asa e ai dreptate |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Sarei cred ca-i va aduce niste jocuri interactive, ma gandeam chiar si la un calut balansoar, pantofiori pt revelion si poate niste hainute, mergem week-endul viitor sa vedem. |
|
|