Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea&Ariana
Scris: Friday, December 10, 2010 12:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Lizule vrem poze dance dance !
Laptop-primeste si Ari de la fratele sotului....eu vreau sa-i iau o bucatarie cu toate ustensilele(ca e innebunita dupa astea ras -o sa se sature ea de bucatarit cand o sa creasca sic sic )....plus o sa primeasca de la mosul din Italia si de la cel din Spania muulte alte cadouri-ca doar vine mamaia si cu unchiul si trebuie sa vina cu daruri pentru rasfatata familiei!ras
raly
Scris: Friday, December 10, 2010 6:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Deea chiar astazi ma uitam in Carrefur la o bucatarie dinaia si cand i-am vazut pretul ma gandeam ce bine ca nu am fata!Oricum nici eu nu am scapat cu mult mai ieftin,ca Raul il pusese pe Cosmin sa scrie Mosului si zau ca a facut o lista de toata frumusetea.Pt Raul am luat asa:Un banc de lucru cu scule,Gorminti cu Insula cu tot,Figurinne cu Spiderman,una bucata Zhu Zhu pets,1 set de 80 de masinute,o geaca de iarna si lui Cosmin o masa de fobal su jocatori cu tot ce trebuie,1 lant de aur,1 set masinute,1 geaca de iarna si vreau sa le mai iau cate o pereche de manusi de karate!sic
cry2000
Scris: Friday, December 10, 2010 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Doamne, Raly ce de bani are Mosul tau sa-l trimeti si la mine sic
bereea
Scris: Friday, December 10, 2010 11:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Raly, super bogat mosul vostrucool
Maria & Mario
Scris: Sunday, December 12, 2010 11:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si noi l-am intalnit pe Mosu ieri ...... dance Pentru Vladutzu un ride on ( masinuta pe care te urci singurel si o impingi cu piciorusele , din laterale ) cu Buzz , un set de 4 calutzi cu coama, coada , perii de tzesalat etc , un set de figurine de la Scoby doo si mai are de cautat Mosu' o lumina de noapte , la priza, cu Thomas , pentru Maria un set Barbie Fairystlyle cu " sotz " hohot , Jesse din Toystory , pantofiory cu " toc " rosii, de la Disney , pantofiory LellyKelly cu pietricele pink alcool , lumina de noapte si un Dvd - mai am de cautat !

Plus rochitza si hainutze de Cracin ....

Si mai sunt doua saptamani, cine stie ce ni se mai lipeste de mana ! ras
marivic
Scris: Sunday, December 12, 2010 3:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu nu le-am luat la astia mai mici nimicplans plans Chiar nu stiu ce sa le iau,....nu vreau sa le iau nici bazaconii,....banghead banghead banghead
alexandrabogdan
Scris: Sunday, December 12, 2010 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
oauuuuuuuuu ce Mosi bogati pe aici!!! vai de mine
raly
Scris: Sunday, December 12, 2010 6:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Am reusit sa achizitionez si manusile!dance dance
mikaela
Scris: Sunday, December 12, 2010 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Cam asta si-ar dori bebeii mei, si cel mic si cel mare alcool

Fotografiile imi apartin si sunt protejate de copyright.
bereea
Scris: Sunday, December 12, 2010 8:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce frumoasi suntcool
marivic
Scris: Sunday, December 12, 2010 9:08 PM
Nivel

Sunt tare frumosi,mikaelalove love ia-le unul daca stai la casa,ii faci fercitihearts
carla
Scris: Sunday, December 12, 2010 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Aoleu dar ce mosi buni aveti voi!Maine dau si eu o raita prin magazine
mikaela
Scris: Sunday, December 12, 2010 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Marivic, mi-ar placea si mie unul dar stam la apartament deocamdata, cand ne cumparam casa o sa ma mai gandesc. Dar e si foarte scump aici sa ai grija de animalele de casa, vaccinuri, vizite la medic, mancarea etc., toate sunt foarte scumpe. Soacra-mea a avut caine si o costa o avere lunar, cu vizite medicale, la dentist, la coafor, sa-i taie unghiile etc, iar cand plecau in concedii il dadeau la hotelalcool
Am avut catel in adolescenta, cand a fost timpul sa ma despart de el am bocit saptamani intregi si acum cand ma gandesc ma doare sufletul... Si sotul face coalitie cu fiica-mea si amandoi ma ataca, stiu ca amandoi isi doresc catel mai mult decat imi doresc eu, dar nici unul nu ar avea grija de el, tot in spatele meu ar cadea...Si-apoi daca ies la plimbare cu el, trebuie sa culeg in urma lui cu maturica, faras si punga alcool Mos Craciun va fi cam rautacios anul asta, catelul nu poate sa vina in sanie ca e frig si ingheataalcool
marivic
Scris: Sunday, December 12, 2010 11:03 PM
Nivel

ce dulce estihohot hohot hohot da,ii ingheata boticulhohot te sarut,....asa e ai dreptatepupici
clalina
Scris: Monday, December 13, 2010 12:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Sarei cred ca-i va aduce niste jocuri interactive, ma gandeam chiar si la un calut balansoar, pantofiori pt revelion si poate niste hainute, mergem week-endul viitor sa vedem. dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.