Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| De Mos Nicolae doar dulciuri. Leea are o lista in-ter-mi-na-bi-la Si in topul preferintelor ei e papusa Maria, e in mare voga printre fetite. Nu cred ca o va primi. Dar cu siguranta Barbie in Basmul modei pariziene, hainute, puzzle-uri vor fi sub bradut pt. ea. Andrei va primi un iPod si "tzoale" (cum isi doreste el).
Bunicii i-au mai luat Leei un costum profi de gimnastica ritmica cu coarda si panglica. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea,stie ale bine ce vrea...poate ii indepliniti dorinta macar cu o surioara,daca 5 nu se poate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Offf ce liste lungi aveti ...Am noroc..Eve nu e pretentioasa si am ajutoare. Eve vrea bebelusul Ciciobello care costa 250 ron..i am zis ca i prea scum si are deja 4 bebelusi cu diverse nume.Apoi a zis ca vrea pian..se rezolva,se ocupa buni.Mai vrea si chitara..tot buni, tabla cat ea de mare ...se ocupa moasa, o ferma cu animale ...tot moasa, mai vrea un fratior , chiar daca i zice tacsu ca o sa i fure jucariile ,ea tot vrea...baiat sa fie ..de treaba asta nu stiu cand ne ocupam poate la anul Asa..si inca se mao gandeste |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Si Alessia zice ca vrea "Cicciobello" cind vede reclamele la Tv (pe acela care "face febra" si trebuie tratat ), dar nu prea are ideile clare cu Mos Craciun stie ca aduce daruri la copii cuminti deci vrea sa-i aduca "ceva" O sa decidem noi pentru niste jocuri instructive. Spor sa aveti in umplerea sacului mosului |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Aaa, si nu vrea 5 pe rand ci toate odata. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce bine ca nu mai am fetita mica altfel m-ar fi adus la sapa de lemn,cu papusi,imbracaminte si accesorii la papusi  Adriana,nu mi-a cerut dar taica-sau i-a daruit de Mos Nicolae si de Mos Craciun,500 euro,sa-si ia pt.masina cureaua de distributie care este vitala si nu mai stiu ce accesorii Mie,mi-a venit rau,....dar asta a primit de la MOS Baietii sunt mai potoliti zic eu la cerut,.... Ai mei chiar nu cer nimic,de aceea habar nu am ce sa le iau??? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Mioara, lasa ca fetele sunt slabiciunea tatilor La noi tot spunea Alessia ca nu vrea nimic de Craciun, asa ca ieri am facut o vizita la un mare centru comercial si am decis cu tati ce o sa puna mosul in sac: deci noua achizitie exact ca in foto - Computer Hello Kitty pentru 3-6 ani cu 45 de activitati de invatare in mod distractiv a cuvintelor, literelor, numerelor, a limbii engleze, activitati de matematica si logica. Sa aveti spor la cumparaturi, mamici! mama Alessiei attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| foarte fain computerul, Ale a primit unul anul trecut si cum mult drag se joaca si acum |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si mie imi place mult laptop-ul! Ma gandeam si eu pentru pitica, dar cred ca e prea mica. Anul viitor cu siguranta! ... Noi am primit jucarii de la bunici de Mos Nicolae si saptamana aceasta plecam in cautarea lui Mos Craciun. Stiu cam ce as vrea, dar sa vad ce gasesc. Revin cu foto, dupa. Spor la cumparaturi, fetele! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am completat si noi sacul Mosului cu o Nancy, o chitara Hanna Montana, un microfon pentru baieti (ca se pare ca si Ericutz e mare amator), un transformer pentru 2 ani- mai simplut- un Mangozaur cu... plamani si un set de Gormiti de apa, care-si schimba culoarea. Mai cautam un volan pentru barbatelul cel mic al casei si inca ceva pentru Emma si gata!! Ah, si specific faptul ca din astea, cateva sunt pentru ziua de nastere a lui Ericutz si a Alexiei.
Aaaaa, Liz, mult prea mica. Pe la 4 ani, asa! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| aoleu, Kaly, si niste sedinte de fizioterapie pt spinarea Mosului sa luati!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| bulibuli wrote:aoleu, Kaly, si niste sedinte de fizioterapie pt spinarea Mosului sa luati!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:aoleu, Kaly, si niste sedinte de fizioterapie pt spinarea Mosului sa luati!!!
Astea cred ca vin sigur pentru mami, ca s-a ramolit asa deodata; am o durere de spate de nu pot sta in niciun fel! Da nah... cate 2 bc. cupii de ridicat o data+ inca la 2 de aplecat, calarit, etc... cred ca nu-i usor nici pentru coloana mea. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am cumparat si noi cadourile pentru ale : un joc pe care si l-a dorit numit Polly Pocket si Bloom cu calutul magic.Ma gandesc sa-i aiu si un ceas de mana . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pana la urma se pare ca vom primi un laptop mic pentru 3+ si am cumparat si noi o casuta de pitici cu o gramada de lucrusoare. Abia astept Craciunul! ... Spor la cumparaturi, fetele! |
|
|