Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 2, 2010 9:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
De Mos Nicolae doar dulciuri.
Leea are o lista in-ter-mi-na-bi-la alcool Si in topul preferintelor ei e papusa Maria, e in mare voga printre fetite. Nu cred ca o va primi.
Dar cu siguranta Barbie in Basmul modei pariziene, hainute, puzzle-uri vor fi sub bradut pt. ea.
Andrei va primi un iPod si "tzoale" (cum isi doreste el).

Bunicii i-au mai luat Leei un costum profi de gimnastica ritmica cu coarda si panglica.majoreta
Fluturas
Scris: Friday, December 3, 2010 10:54 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bereea,stie ale bine ce vrea...poate ii indepliniti dorinta macar cu o surioara,daca 5 nu se poate
koko2008
Scris: Friday, December 3, 2010 2:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Offf ce liste lungi aveti ...Am noroc..Eve nu e pretentioasa si am ajutoare. Eve vrea bebelusul Ciciobello care costa 250 ron..i am zis ca i prea scum si are deja 4 bebelusi cu diverse nume.Apoi a zis ca vrea pian..se rezolva,se ocupa buni.Mai vrea si chitara..tot buni, tabla cat ea de mare ...se ocupa moasa, o ferma cu animale ...tot moasa, mai vrea un fratior , chiar daca i zice tacsu ca o sa i fure jucariile ,ea tot vrea...baiat sa fie ras ..de treaba asta nu stiu cand ne ocupam sic poate la anulras Asa..si inca se mao gandeste alcool
mama Alessiei
Scris: Friday, December 3, 2010 6:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Si Alessia zice ca vrea "Cicciobello" cind vede reclamele la Tv (pe acela care "face febra" si trebuie tratat sic ), dar nu prea are ideile clare cu Mos Craciun sic stie ca aduce daruri la copii cuminti deci vrea sa-i aduca "ceva" sic
O sa decidem noi pentru niste jocuri instructive.
Spor sa aveti in umplerea sacului mosului computerlove
Ana
Scris: Friday, December 3, 2010 7:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bereea wrote:
Aaa, si nu vrea 5 pe rand ci toate odata.
hohot hohot cool
marivic
Scris: Saturday, December 4, 2010 11:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ce bine ca nu mai am fetita micaras altfel m-ar fi adus la sapa de lemn,cu papusi,imbracaminte si accesorii la papusihohot hohot hohot
Adriana,nu mi-a cerut dar taica-sau i-a daruit de Mos Nicolae si de Mos Craciun,500 euro,sa-si ia pt.masina cureaua de distributie care este vitala si nu mai stiu ce accesoriibanghead banghead Mie,mi-a venit rau,....dar asta a primit de la MOSras
Baietii sunt mai potoliti zic eu la cerut,....sic
Ai mei chiar nu cer nimic,de aceea habar nu am ce sa le iau???sorry1
mama Alessiei
Scris: Monday, December 6, 2010 10:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Mioara, lasa ca fetele sunt slabiciunea tatilor pupici pupici pupici
La noi tot spunea Alessia ca nu vrea nimic de Craciun, asa ca ieri am facut o vizita la un mare centru comercial si am decis cu tati ce o sa puna mosul in sac: deci noua achizitie exact ca in foto - Computer Hello Kitty pentru 3-6 ani cu 45 de activitati de invatare in mod distractiv a cuvintelor, literelor, numerelor, a limbii engleze, activitati de matematica si logica.
Sa aveti spor la cumparaturi, mamici! computerlove

mama Alessiei attached the following image(s):
12142.jpg

bereea
Scris: Tuesday, December 7, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
foarte fain computerul, Ale a primit unul anul trecut si cum mult drag se joaca si acumcool
Anelise
Scris: Tuesday, December 7, 2010 8:30 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Si mie imi place mult laptop-ul! love Ma gandeam si eu pentru pitica, dar cred ca e prea mica. Anul viitor cu siguranta! angel ... Noi am primit jucarii de la bunici de Mos Nicolae si saptamana aceasta plecam in cautarea lui Mos Craciun. bounce Stiu cam ce as vrea, dar sa vad ce gasesc. Revin cu foto, dupa. thumright Spor la cumparaturi, fetele! pupici
kali
Scris: Tuesday, December 7, 2010 9:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am completat si noi sacul Mosului cu o Nancy, o chitara Hanna Montana, un microfon pentru baieti (ca se pare ca si Ericutz e mare amator), un transformer pentru 2 ani- mai simplut- un Mangozaur cu... plamanialcoolsi un set de Gormiti de apa, care-si schimba culoarea.
Mai cautam un volan pentru barbatelul cel mic al casei si inca ceva pentru Emma si gata!!
Ah, si specific faptul ca din astea, cateva sunt pentru ziua de nastere a lui Ericutz si a Alexiei.

Aaaaa, Liz, mult prea mica. Pe la 4 ani, asa!
bulibuli
Scris: Tuesday, December 7, 2010 2:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
aoleu, Kaly, si niste sedinte de fizioterapie pt spinarea Mosului sa luati!!!
danab
Scris: Tuesday, December 7, 2010 2:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
bulibuli wrote:
hohot
kali
Scris: Wednesday, December 8, 2010 9:44 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bulibuli wrote:

hohot hohot pupici
Astea cred ca vin sigur pentru mami, ca s-a ramolit asa deodata; am o durere de spate de nu pot sta in niciun fel!guns
Da nah... cate 2 bc. cupii de ridicat o data+ inca la 2 de aplecat, calarit, etc... cred ca nu-i usor nici pentru coloana mea.
bereea
Scris: Wednesday, December 8, 2010 9:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am cumparat si noi cadourile pentru ale : un joc pe care si l-a dorit numit Polly Pocket si Bloom cu calutul magic.Ma gandesc sa-i aiu si un ceas de mana .
Anelise
Scris: Friday, December 10, 2010 12:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pana la urma se pare ca vom primi un laptop mic pentru 3+ si am cumparat si noi o casuta de pitici cu o gramada de lucrusoare. angel Abia astept Craciunul! ... Spor la cumparaturi, fetele! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.