Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ce va ganditi sa le cumparati copiilor de Craciun? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am stabilit cu Luci ca ii luam lui Dav masinuta 4 in 1 de la Chicco...Nu i-o luam acum de ziua lui, ci de Craciun...In plus, probabil o sa ii iau hainutze... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vai de mine, m-ai atins la punctul sensibil. Cat se poate de multe. Singurul lucru care ma macina este daca ei realizeaza si apreciaza? Mi-e sa nu dau banii degeaba. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pai nu prea realizeaza ei mare lucru. Doar ca jucariile sigur sunt buneeee, ca le ocupa timpul , in stimuleaza , ii atrage...... si hainutze ca astea nu sunt niciodata suficiente. Eu ii pregatesc Mariei o colectie de DVD-uri cu desene pentru fetitze si un fotoliu pt living, marimea ei. Pt inceput, deocamdata studiem piata. Vor fi hainutze, jucarii , colinde si zambete ! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Maria & mami wrote: Pai nu prea realizeaza ei mare lucru. Doar ca jucariile sigur sunt buneeee, ca le ocupa timpul , in stimuleaza , ii atrage...... si hainutze ca astea nu sunt niciodata suficiente.
Nu mai veni cu idei Mami ca ma omoara tati nostru. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| hainute, ghetute in primul rand, jucarii.... cat de multe cum spunea si Roxanel bani sa avem ca s-au inventat destule |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| inca mai studiem piata. |
|
| Pentru Alice oscilez acum intre ROLE si
Pentru Andrei, as vrea o masinuta in genul celei postate de Taki la jurnalul Sashei, sau asa ceva:
_
|
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Noi inca nu ne-am hotarat. Hainute si jucarele vor fi sigur, dar nu stiu exact care.
Adriana, pentru Alice imi place masuta de domnisoara, mai ales ca rolele le-ar folosi abia la primavara. Iar pentru Andrei masinuta-ajutor din a 2-a poza (sau cum s-o fi chemand), care are si jucarele de bagat in forme, e f interesanta si cred ca si-ar face de lucru mult timp. Alegere usoara! |
|
| Vesna wrote:Noi inca nu ne-am hotarat. Hainute si jucarele vor fi sigur, dar nu stiu exact care.
Adriana, pentru Alice imi place masuta de domnisoara, mai ales ca rolele le-ar folosi abia la primavara. Iar pentru Andrei masinuta-ajutor din a 2-a poza (sau cum s-o fi chemand), care are si jucarele de bagat in forme, e f interesanta si cred ca si-ar face de lucru mult timp. Alegere usoara!
Si prima masinuta are o multime de accesorii, are si cuburi care se pot monta, sub scaunel mai are o multime de nebunii, in spate e facuta ca o cutiuta prin care poti sa bagi diverse forme, o stiu pentru ca asta le-am luat-o noi cadou nasilor lui Alice pentru fetita lor.
In ceea ce priveste rolele, ma gandeam ca invata sa mearga pe ele prin casa pana la primavara, ca sunt cazaturile mai soft , si de la primavara deja sa zburde pe afara cu ele. Da, e grea alegerea oricum. Sa vedem, ca daca ii luam mobila si are la mobila toaleta cu oglinda, nu are rost sa ii mai iau si de jucarie, dar mai vedem pana atunci, in functie si de cum o sa stam cu banutii. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| ``Eu la baieti am sa le cumpar jucarii pentru ca oricum imbracaminte le cumpar cand au nevoie si mai ales ,am observat ca nici nu-i intereseaza.
Codrin,cand se uita la Minimax,ma striga sa-mi arate cam ce ar vrea el sa-i aduca Mos Craciun si am vazut unele chestii fainute in Metrosi si care cred ca le-ar place. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru va primi jucarii, ca hainute ii cumpar mereu si oricum nu o intereseaza acum (la ea ar fi mai bine fara). Inca nu stiu ce jucarie, poate tot un premergator ca al Sashei, dar mai vedem si ce este pe la noi, inainte de a comanda pe net. |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Hmmm... Uite ca eu chiar nu stiu ce sa-i iau... Hainute... Are destule... Nu reusim niciodata sa le purtam mai mult de 1-2 ori... Altele sunt chiar nepurtate... Jucarii... E total neinteresata... I-am tot luat, singura atractie e un ursulet de plus, negru... (cam urat dupa parerea mea...) Singurele chestii cu care se joaca sunt chestii (ma repet...) casnice: polonic, lingura de lemn, craticioare, cutia de servetele de la Pampers, cutii goale de la laptele Bebelac, telecomenzi, ruleta, mobile, brichete, o cutie de multivitamine in care am bagat boabe de fasole si orez, sticle de plastic de la 0,5 pana la 5 l goale, orice altceva decat jucarii pentru ea... Sunt total in ceata... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Chryssrusu wrote:Hmmm... Uite ca eu chiar nu stiu ce sa-i iau... Hainute... Are destule... Nu reusim niciodata sa le purtam mai mult de 1-2 ori... Altele sunt chiar nepurtate... Jucarii... E total neinteresata... I-am tot luat, singura atractie e un ursulet de plus, negru... (cam urat dupa parerea mea...) Singurele chestii cu care se joaca sunt chestii (ma repet...) casnice: polonic, lingura de lemn, craticioare, cutia de servetele de la Pampers, cutii goale de la laptele Bebelac, telecomenzi, ruleta, mobile, brichete, o cutie de multivitamine in care am bagat boabe de fasole si orez, sticle de plastic de la 0,5 pana la 5 l goale, orice altceva decat jucarii pentru ea... Sunt total in ceata...
Am vazut undeva, dar nu mai retzin unde, deh, varsta...un set de jucarele cu aragaz de plastic, cu polonic, cu farfurii...Poate o atrage... |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Kiki wrote:
Am vazut undeva, dar nu mai retzin unde, deh, varsta...un set de jucarele cu aragaz de plastic, cu polonic, cu farfurii...Poate o atrage...
Asta ar fi o idee... Acum sa vedem si unde, si pentru ce varsta... Am avut si eu ceva asemanator, dar pe la 4-5 ani... |
|
|