Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Wednesday, November 2, 2011 9:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Katrina wrote:
Grea incercare pentru noibanghead ,pentru ca e un copil care nu cere prea mult.

ras Esti o fericita! La noi lista e asa lunga...
bereea
Scris: Thursday, November 3, 2011 8:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma gandesc ca o poseta frumoasa pentru domnisoara mea ar merge bine, poate si o papusa ...mai vedem
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 3, 2011 7:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu , oficial am terminat cumparaturile pentru copii ! love Abia astept sa le vad fatzucile cand vor deschide cadourile ! love Il mai am pe tati de aranjat angel si zau de mi se lipeste ceva de mana ! alcool Da' nu il uita Mosu' pe dragul de el sigur !

marivic
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu,impreuna cu sotul am stabilit sa le luam celor mici(de 8 ani si respectiv 13 ani)de Mos Craciun un telescop.Cel de 13 este inebunit dupa asa ceva,si am zis eu ca sa isi stranga bani de la colinde sa-si ia,numai ca-l vom lua noi mai inaintesic Apoi,vor veni,dulciuri,fructe si ma mai gandesc la ceva jocuri care fac astia reclama pe nu stiu ce canal,.....fabrica de ciocolata,de inghetata,de cipsuri,....
Aveti asa ceva la ai vostri copii?Sunt bune de ceva,sau numai reclama e de ele?
kali
Scris: Saturday, December 3, 2011 8:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:
Eu , oficial am terminat cumparaturile pentru copii ! love Abia astept sa le vad fatzucile cand vor deschide cadourile ! love Il mai am pe tati de aranjat angel si zau de mi se lipeste ceva de mana ! alcool Da' nu il uita Mosu' pe dragul de el sigur !

Si noi. De ieri. Inclusiv pentru verisori, finuti si toata gasca.firstprize
In schimb, spiritul de Craciun se lasa asteptat anul asta.
bereea
Scris: Sunday, December 4, 2011 9:21 AM
Nivel

Pentru ale am luat o parte din cadouri, mai vreau inca ceva insa.Pentru sot sunt in ceata totala...
koko2008
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
N am cumparat nimic inca.... Eve vrea un fratior....lucrez deja...al meu sot la fel,si eu la fel ras impusc trei iepuri .Ciudat e ca si rudele vor acelasi lucru dance CE voi cumpara va fi un test de sarcina angel
ZebraRoz
Scris: Sunday, December 4, 2011 10:52 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2011
Am vazut o papusa interactiva ( Ioana )... dar nu stiu cat o sa ramana intreagabox2
bereea
Scris: Sunday, December 4, 2011 2:52 PM
Nivel

koko2008 wrote:
N am cumparat nimic inca.... Eve vrea un fratior....lucrez deja...al meu sot la fel,si eu la fel ras impusc trei iepuri .Ciudat e ca si rudele vor acelasi lucru dance CE voi cumpara va fi un test de sarcina angel

ar fi cel mai frumos cadoucool
oanamaria
Scris: Sunday, December 4, 2011 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Koko si eu vreau acelasi cadou de la tine de Craciun!majoreta pupici
Nu am cumparat nimic ,dar am fost si am testat terenul.
La noi de Sf.Stefan vin nasii in vizita si obisnuim sa le luam si lor la fiecare un cadou si nu avem nicio idee.Cam greu sa iei cadouri unor persoane care nu duc lipsa de nimic .
S.ELENA
Scris: Sunday, December 4, 2011 4:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Oana, incearca sa le iei ceva specific sarbatorii de Craciun: in aranjament de pus pe masa sau pe usa (sunt sute de modele, cu candele/lumanare si fara, din brad, cu conuri, etc), o candela in forma de brad sau Mos Craciun sau om de zapada (din acelea in care pui lumanari pastile), o fata de masa sau un napron cu motive de iarna, un sfesnic, un set de cesti/farfurii tot asa cu motive de iarna, etc.
Daca mai imi vin idei, mai scriu.

Eu finilor mei care vin la noi in preajma Craciunului (si care - la fel - au cam de toate), le-am luat asa: ei - o pereche de papuci de casa, super frumosi si foooarte pufosi + un set de cosmetice (gel de dus, bodyspray si crema de corp) si un suport de lumanare in forma de om de zapada, iar lui - un portofel de piele si un set de cosmetice (after-shave si gel de dus).

Altei prietene i-am luat un suport de lumanare in forma de Mos Crciun (lumanarea vine pusa in sacul Mosului)
oanamaria
Scris: Sunday, December 4, 2011 7:31 PM
Nivel

Elena iti multumesc mult pentru idei -sunt super si deja am si vizualizat ce sa le iau .Ce bine ca am scris ca uite cum m-ai luminat !iloveyou
marivic
Scris: Sunday, December 4, 2011 8:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
KOKO,sa va ajute Dumnezeu la un asa cadou!computerlove
oanamaria
Scris: Monday, December 5, 2011 8:53 AM
Nivel

Aseara mi-a marturisit si Stefan ce vrea de la Mosu'-5 masinute!ras
alimami
Scris: Monday, December 5, 2011 11:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Anul acesta va fi mai special pt ca o sa caut cadouri pt cei dragi la Viena.Vreau chestii deosebite,care sa nu fie prin tzara.Ramane de vazut ce voi gasi pt fiecare. In rest,pt fiica-mea trebuie sa iau cuburi,table cu litere,cifre, papusi care zic litere si cuvinte,masinute care fac cate ceva,laptop din ala de copii, jocuri interactive..nush inca exact ce voi gasi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.