Idei de cadouri pentru copii cu ocazia Craciunului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, December 14, 2015 9:50 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Corect asa: mai intai carnetul! Nu-i chiar o chestie simpla sa iei carnetul si sa-l si folosesti, Mioara! La 40 de ani nu-i ca la 20.
kali
Scris: Monday, December 14, 2015 11:06 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, doar nu va puneti mintea cu cereri din astea?! Alor mei nici prin gand nu le trece sa ceara asa ceva de la Mos - bine, noi il avem pe tata care le cumpara chestii inainte sa si le doreasca si el ii rasfata cu atv-uri, laptopuri, tablete ( avem vreo 8 ), telefoane, etc... deci ei au si invatat care e cel slab de inger, ca daca ar fi fost dupa mine... Pe de o parte e ok, pe de alta parte nu sunt de acord... dar se pare ca nu prea conteaza parerea mea si poate ca e mai bine asa.

Mosul e Mos. Eu sunt in ceata pentru ca nu stiu cum sa imbin utilul cu placutul si multe de pe lista lor de dorinte sunt mofturi sau rezultatul reclamelor asadar nu le vad rostul. M-as fi bucurat daca as fi vazut pe lista Mosului si ceva ce au nevoie ori practic... ceva de citit... ca sa pot trage concluzia ca au inteles valoarea banului si al lucrurilor... insa nu! Pana la urma i-am dat de capat si am ajuns - noi 2 - la o solutie care ne satisface, insa eu nu investesc sume colosale in cadouri pentru ca imi doresc sa cresc niste copii normali, cu pretentii si cerinte normale, care sa stie sa se bucure si pentru o acadea atunci cand o primesc.

Hmmm... masini si alte din astea nu imi doresc eu de la Mos... astea ni le facem noi. Copiii, de acum, stiu suma eforturilor noastre - nu foarte concret ci doar ca idee -, incepem sa le facem educatie financiara si vreau sa stie ca nu e suficient sa-ti doresti ca sa si primesti. Prin urmare strangem impreuna bani pentru lucrurile pe care chiar ni le dorim si sunt ceva mai consistente.

t-mihaela
Scris: Monday, December 14, 2015 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Problema e ca Arti chiar crede ca Mosul are atelier la Polul Nord si poate aduce copiilor ORICE.I-am spus ca la Polul Nord nu e curent electric si elfii muncesc la lumanare, nu e corect sa ii chinuim prea mult ,orice jucarie reusesc sa faca noi le apreciem munca .Apoi i-am explicat ca acolo numai jucarii se fac nu x-boxuri, nu scutere ,doar jucarii .
Cu Daria e mai usor ca ea stie cine e Mosul si i-am taiat-o scurt.
Inca nu am iesit la cumparaturi,eu mereu ies pe ultima suta de metri dar cu siguranta Mosul va avea carti in sac , o singura jucarie si ceva dulciuri.
marivic
Scris: Monday, December 14, 2015 10:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bereea wrote:
Corect asa: mai intai carnetul! Nu-i chiar o chestie simpla sa iei carnetul si sa-l si folosesti, Mioara! La 40 de ani nu-i ca la 20.

Pardon,.....la aproape 50 de ani hohot hohot hohot Crazy
kali
Scris: Tuesday, December 15, 2015 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Mihaela, ce scump e Arti! Sa stii ca asa a fost si Alexia iar pentru ea dezamagirea a fost crunta. Acum prefera sa se minta singura ca exista insa am avut 2 ani tragici - aia in care avea toate datele problemei si efectiv isi dorea cu tot sufletul sa fi fost adevarat. A iubit ideea si iubeste in continuare personajul. A suferit, a plans, a jelit de zici ca i-a ucis cineva Mosul... acum functioneaza varianta aia in care Mosul exista doar pentru cine crede si ca e o stare de spirit mai mult decat o persoana, constienta fiind ca e praf in ochi.

Anul trecut inca era in " doliu " si am preferat sa le punem cadourile sub brad insa n-a fost bun nici asa de aceea anul asta, special pentru ea, il aducem pe mosul cel " adevarat " - avem noi in oras un personaj cu barba adevarata si fatza de parca e desprins din poveste.

Noi niciodata nu am avut discutia despre faptul ca mosul nu exista... efectiv a suferit si s-a revoltat in stilul ei si mi-a dat de inteles ca nu poate auzi asta.
... Ea s-a si identificat grozav cu Craciunul, atunci fiind si ziua ei si si-a creat magia ei proprie, la care si noi am pus umarul.

Iti doresc sa va fie mai usor, voua... mie mi s-a rupt sufletul de mila ei, sincer... nici nu avea cuvinte sa-mi explice suficient de bine fara sa pronunte ceea ce nici ea nu vroia sa auda.
t-mihaela
Scris: Wednesday, December 16, 2015 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
aurishta wrote:
Si nu ne-ai spus ce doreste Diana!Crazy Crazy Sau ce intentionezi sa ii iei!Crazy Crazy

Cine e Diana ?Nu cunosc , eu am doi copii.salut

aurishta
Scris: Wednesday, December 16, 2015 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:

Cine e Diana ?Nu cunosc , eu am doi copii.salut

ras Vecinii nu primesc daruri de Craciun?sic
Maria & Mario
Scris: Saturday, December 19, 2015 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Intru si eu de " inspiratie " ! Desi am cam definitivat cu lista !
Mariuca mea e undeva aproape sa descopere .... ca tot o iau colegii peste picior cu " inocenta" ,,,,, si tine cu dintii de " Spiritul Craciunului ! " ca eu am fost ferma : nu Crezi, ok, da' nu'ti imagina ca plec eu acum la cumparaturi in locul lui ! Si a prins ..... deocamdata !
I-a scris scrisoarea mosului si fix o pagina A4 a umplut ..... Ce'a cerut : 4 bilete spre Romania ! :001018: Pe care Mosul nu le aduce anul asta ! Nu va pot descrie dezamagirea si tristetea ! Bye2
Vlad - vrea lustra de tavan in camera lui Big Laugh si fix asta nu am cumparat ! alcool
Altceva .... nimic concret .... deci surprizele vor fi la putere ! firstprize
marivic
Scris: Saturday, December 19, 2015 11:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Xbox vroiau ai mei dar zic pas......S-a ocupat sotul meu de cadouri si vine cu ele de acolo.Sunt ceva mai pamantene hohot
Adica:dulciuri,haine,parfumuri si alte surprize a zis...Lol
Eu,nu am luat nimic,nimanui....momentanNuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.