Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu anul trecut i-am cumparat sotului un pulovar bleumarin cu motive de iarna(se poate vedea in poza in care suntem la Targul de carte)si lui Alex la fel dar pe maro.Anul acesta ,dupa cum am mai spus le-am luat cate on portmoneu,caci cele pe care le au s-au zdrentuit,sotului o gama de cosmetice,dar as mai vrea sa le iau cate ceva si habar nu am ce? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In primul rand sosete apoi ceva electronic...agenda si ceas
carla
marivic,mi-ai dat o idee cu portofelul |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetele, aveti idee unde gasesc bretele pt barbati?? trebuie sa fac un cadou si stiu ca asta si-ar dori, altceva nu am idee ce sa-i iau, nici timp sa caut, iar bretele sincer nu-mi amintesc sa fi vazut prin magazinele de hane barbatesti... poate stiti voi.. |
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| In magazinele cu camasi barbatesti sigur gasesti si bretele.Trebuie doar sa intrebi. |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mirela74chris wrote:In magazinele cu camasi barbatesti sigur gasesti si bretele.Trebuie doar sa intrebi.
am sa intreb, desi sincer nu am vazut niciodata, ca de obicei imi ramane in minte daca am vazut undeva si merg direct la tinta... poate nu m-au interesat pana acum si de aia nici nu mi-au sarit in ochi |
|
| Anul acesta pt sotul meu as vrea sa-i pot cumpara un glob pamantesc stil bar(arata fabulos)-il gasisem anul trecut dar a fost prea in scurt si nu livrau asa repede....ce-i drept destul de scump,dar care stiu ca ii place tare mult....l-a admirat candva... pe un sait.....si o pereche de butoni cu swarowski |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Le-am luat si noi nasilor acum 8 ani ... arata tare bine...era globul pamantesc vechi ... stiu ca l-am luat din Sarah Blue. Nici nu stiu daca mai e magazinul asta, era prin Unirea.
Butonii sunt o alegere buna , dar sa-i iei si camasa pentru ei.
Eu i-am luat iar parfum , chiar nu stiu ce sa-i iau altceva si mai e putin si e ziua lui. |
|
| Am inteles,Taty...multumesc Firma era online,pe net am vazut globul...Spune-mi Taty,te rog...sotul meu poarta si i se potrivesc camasi Barroti....si am intrebarea:ar trebui ceva mai sofisticat?cu ce este imbracat in poza de la avatar este o Barroti ) |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| marivic wrote:Am inteles,Taty...multumesc Firma era online,pe net am vazut globul...Spune-mi Taty,te rog...sotul meu poarta si i se potrivesc camasi Barroti....si am intrebarea:ar trebui ceva mai sofisticat?cu ce este imbracat in poza de la avatar este o Barroti )
Eu sotului i-am luat doar camasi albe pentru butoni ,pentru ca la camasa cu butoni merge papion . Acesta poate sa fie ce culoare vreti daca costumul e negru si camasa alba . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu nu spun ce i-am luat sotului de martisor , doar ca sunt de la Dolce Gabbana si sunt tanga |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bereea, sa-i... poarte cu... placere! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Eu nu spun ce i-am luat sotului de martisor , doar ca sunt de la Dolce Gabbana si sunt tanga ...i-am luat si eu sotului intr-un an, normali la spate, insa model elefant (cu trompa) Sa-i poarte sanatos!
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am vazut si crocodil... care deschide gura... uneori. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799