Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De abia astept si anul asta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| pe 26 mai a fost ziua sotului si i-am luat o pijama de vara atat de draguta de zici ca poate s-o ia pe strada ca tricou si pantalon scurt si un tricou cu maneca lunga(el asa le prefera oricat de cald ar fi) pentru zilele cand se imbraca mai lejer si l-am surprins chemand niste prieteni pe la noi, el crezand ca nu va veni nimeni
ca si cadou pentru alte dati i-am luat o bratara de argint sau trening sau pentru biroul lui un suport cu toate ustensilele:stilou, ceas, suport de creioane, etc |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| anca_eu wrote:Imi cer scuze daca nu am postat intr-o sectiune potrivita, nu am stiut unde sa incadrez subiectul Luna aceasta am multi sarbatoriti si toti sunt barbati. Nu-mi trece prin cap nicio idee de cadou, mai ales ca pe majoritatea i-am sarbatorit si "cadorisit" in fiecare an, asa ca am ramas in pana de idei. Pe sotul meu l-am scos din ecuatie pentru ca i-am promis ca nasc de ziua lui si acela va fi cadoul Deci...ce obiecte oferiti cadou barbatilor, femeilor, copiilor? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ooo, si eu intru in ceata cand e vorba de cadouri pentru prieteni tocmai din motivul ca trebuie sa-mi amintesc ce le-am mai luat anii precedenti, ce au, ce si-ar dori. Toti trecem prin asta cand vine vorba de ales cadouri. Cand sunt in pana rau sau cand persoana are de toate, desi nu-mi place ca nu e personal ca un cadou, salvarea vine cu un gift card: ori visa sa-l foloseasca unde doreste, ori unul la un restaurant, la un magazin care-i place, la film...dar stiu ca-n Romania nu exista asa ceva si trebuie sa-ti vina ideea salvatoare. Daca ii plac gratarele, un set de gratar e nimerit, un sort de grataragiu cu manusi, un tricou personalizat, o sticla de vin bun ambalata frumos, o curea si-un portofel din piele, o camasa si-o cravata, bilete la teatru/film/circ, o carte buna nou aparuta, un set de pixuri mai smechere, o agenda daca e intr-o functie mai deosebita, o rama+album foto...daca are vreun hobby vezi ce poti sa-i iei legat de el...mici gadgeturi, accesorii, un dvd, un cd cu muzica care-i place, un joc pe comp care-i place, scule... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Sotul meu e inebunit dupa scule,asa ca de ziua lui a primit un aparat de sudura. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am intrat si eu in febra cautarii cadoului potrivit pentru iubitu' meu. Mai e pana la ziua lui, dar chiar vreau ceva sa-l bucure, asa ca ma gandesc mult si ma razgandesc des. Vreau sa rezolv problema in max. 2 sapt., ca dupa aceea plecam in vacanta si nu ne intoarcem in timp util ca sa ma mai ocup de asta. Problema e alta: de indata ce "miros" ca i-ar placea ceva, ii cer detalii suplimentare... iubitu' isi face impresia ca imi doresc acel ceva si mi-l face cadou. Si uite asa... sunt in ceata; ca vreau sa fie si surpriza dar sa-l si bucure. La iubitu' nu merge cu imbracaminte, parfum, etc. El e un romantic cu simtul umorului pasionat de tehnica... deci optiunile sunt destul de limitate. Of,of... de fapt eu incerc sa ma limpezesc aici ca tot la mine e solutia. ( mi-ar fi placut sa avem un zambaret care face yoga ). |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Pt barbati .. nimic , ca tot nu stiu sa aprecieze un cadou. Sau un bilet de voie in oras cu prietenii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| ZebraRoz wrote:Pt barbati .. nimic , ca tot nu stiu sa aprecieze un cadou. Sau un bilet de voie in oras cu prietenii
Unii poate ca nu stiu. Al meu sot adora cadourile si surprizele marunte si romantice. O data pe luna incerc sa-l preafericesc cu ceva inedit. Asa pastram armonia in cuplu. Kali, dupa cum povestesti, chiar ca va fi greu sa alegi ceva. Succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| kali poate o macheta de ceva barca sau masina de epoca - eventual care s-o asambleze chiar el |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu am cumparat deja cadou de Craciun sotului meu. Un set de butoni pentru camasa. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu i-am cumparat sotului un set de cosmetice barbatesti(gel de dus,spuma dupa ras si o apa de toaleta)de la Avon si un portofel acestea fiind pt.Craciun.Pt baiatul cel mare,un portofel si ma mai gandesc,.... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| eu chiar nu stiu ce as puta sa-i iau |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu am sa-i iau banii sa-mi iau mie atze! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| carla wrote:Eu am sa-i iau banii sa-mi iau mie atze! Ce tare,Carla |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu vreau sa-i iau apa de toaleta de la 212 Vip-Carolin Herera ca sa avem amandoi la fel. |
|
|