Idei de cadouri pentru barbati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Daniel87
Scris: Wednesday, March 23, 2011 3:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De abia astept si anul asta
verusca
Scris: Saturday, May 28, 2011 8:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2010
pe 26 mai a fost ziua sotului si i-am luat o pijama de vara atat de draguta de zici ca poate s-o ia pe strada ca tricou si pantalon scurt si un tricou cu maneca lunga(el asa le prefera oricat de cald ar fi) pentru zilele cand se imbraca mai lejer si l-am surprins chemand niste prieteni pe la noi, el crezand ca nu va veni nimeni

ca si cadou pentru alte dati i-am luat o bratara de argint sau trening sau pentru biroul lui un suport cu toate ustensilele:stilou, ceas, suport de creioane, etc
Anelise
Scris: Thursday, July 28, 2011 1:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
anca_eu wrote:
Imi cer scuze daca nu am postat intr-o sectiune potrivita, nu am stiut unde sa incadrez subiectul

Luna aceasta am multi sarbatoriti si toti sunt barbati. Nu-mi trece prin cap nicio idee de cadou, mai ales ca pe majoritatea i-am sarbatorit si "cadorisit" in fiecare an, asa ca am ramas in pana de idei. Pe sotul meu l-am scos din ecuatie pentru ca i-am promis ca nasc de ziua lui si acela va fi cadoul ras

Deci...ce obiecte oferiti cadou barbatilor, femeilor, copiilor?
delfinasa
Scris: Thursday, July 28, 2011 5:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ooo, si eu intru in ceata cand e vorba de cadouri pentru prieteni tocmai din motivul ca trebuie sa-mi amintesc ce le-am mai luat anii precedenti, ce au, ce si-ar dori. Toti trecem prin asta cand vine vorba de ales cadouri.
Cand sunt in pana rau sau cand persoana are de toate, desi nu-mi place ca nu e personal ca un cadou, salvarea vine cu un gift card: ori visa sa-l foloseasca unde doreste, ori unul la un restaurant, la un magazin care-i place, la film...dar stiu ca-n Romania nu exista asa ceva si trebuie sa-ti vina ideea salvatoare.
Daca ii plac gratarele, un set de gratar e nimerit, un sort de grataragiu cu manusi, un tricou personalizat, o sticla de vin bun ambalata frumos, o curea si-un portofel din piele, o camasa si-o cravata, bilete la teatru/film/circ, o carte buna nou aparuta, un set de pixuri mai smechere, o agenda daca e intr-o functie mai deosebita, o rama+album foto...daca are vreun hobby vezi ce poti sa-i iei legat de el...mici gadgeturi, accesorii, un dvd, un cd cu muzica care-i place, un joc pe comp care-i place, scule...
nikmiki
Scris: Sunday, July 31, 2011 6:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Sotul meu e inebunit dupa scule,asa ca de ziua lui a primit un aparat de sudura.
kali
Scris: Wednesday, August 10, 2011 9:16 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am intrat si eu in febra cautarii cadoului potrivit pentru iubitu' meu. Mai e pana la ziua lui, dar chiar vreau ceva sa-l bucure, asa ca ma gandesc mult si ma razgandesc des.ras
Vreau sa rezolv problema in max. 2 sapt., ca dupa aceea plecam in vacanta si nu ne intoarcem in timp util ca sa ma mai ocup de asta.
Problema e alta: de indata ce "miros" ca i-ar placea ceva, ii cer detalii suplimentare... iubitu' isi face impresia ca imi doresc acel ceva si mi-l face cadou.alcool Si uite asa... sunt in ceata; ca vreau sa fie si surpriza dar sa-l si bucure.alcool
La iubitu' nu merge cu imbracaminte, parfum, etc. El e un romantic cu simtul umorului pasionat de tehnica... deci optiunile sunt destul de limitate.
Of,of... de fapt eu incerc sa ma limpezesc aici ca tot la mine e solutia. ( mi-ar fi placut sa avem un zambaret care face yoga ).
ZebraRoz
Scris: Wednesday, August 10, 2011 3:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2011
Pt barbati .. nimic , ca tot nu stiu sa aprecieze un cadou.
Sau un bilet de voie in oras cu prietenii alcool
monica irimia
Scris: Wednesday, August 10, 2011 3:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
ZebraRoz wrote:
Pt barbati .. nimic , ca tot nu stiu sa aprecieze un cadou.
Sau un bilet de voie in oras cu prietenii alcool

Unii poate ca nu stiu. Al meu sot adora cadourile si surprizele marunte si romantice. O data pe luna incerc sa-l preafericesc cu ceva inedit. Asa pastram armonia in cuplu. angel
Kali, dupa cum povestesti, chiar ca va fi greu sa alegi ceva. sic Succes! majoreta
roxinthya
Scris: Wednesday, August 10, 2011 4:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
kali poate o macheta de ceva barca sau masina de epoca - eventual care s-o asambleze chiar el
Petronella
Scris: Friday, December 2, 2011 10:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Eu am cumparat deja cadou de Craciun sotului meu. Un set de butoni pentru camasa. ras
marivic
Scris: Friday, December 2, 2011 6:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu i-am cumparat sotului un set de cosmetice barbatesti(gel de dus,spuma dupa ras si o apa de toaleta)de la Avon si un portofel acestea fiind pt.Craciun.Pt baiatul cel mare,un portofel si ma mai gandesc,....
bereea
Scris: Friday, December 2, 2011 8:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu chiar nu stiu ce as puta sa-i iau
carla
Scris: Friday, December 2, 2011 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Eu am sa-i iau banii sa-mi iau mie atze!
marivic
Scris: Friday, December 2, 2011 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
carla wrote:
Eu am sa-i iau banii sa-mi iau mie atze!

Ce tare,Carlahohot hohot hohot
oanamaria
Scris: Saturday, December 3, 2011 6:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu vreau sa-i iau apa de toaleta de la 212 Vip-Carolin Herera ca sa avem amandoi la fel.angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.