Idei de cadouri pentru barbati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, June 12, 2006 12:39 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai sa vedem ce idei de cadouri pentru barbati aveti (cadouri haioase, cadouri personalizate, cadouri de sarbatori, etc.), pe categorii de varsta:

- <30 ani
- intre 30 si 35 ani
- intre 35 si 40 ani
- intre 40 si 50 ani
- intre 50 si 60 ani
- >60 ani
taki
Scris: Monday, June 12, 2006 2:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu tocmai i-am luat o pereche se adidasi lui Taka. Isi cumparase el o pereche, dar mie nu-mi plac, asa ca i-am facut cadou inca un model ca sa aiba de unde alege!sic

Anul trecut de ziua lui i-am cumparat o geanta-diplomat de la L.V. si tot anul trecut de Valentine`s Day i-am luat si un portofel de la L.V. in ton cu geanta.

Luna viitoare am sa-i cumpar un bilet la un salon de relaxare care sa includa: 1 ora masaj si 1 ora de sauna. Nu de alta, dar daca nu-i cumpar eu, el niciodata nu gaseste timp sa se duca...uff

I-am mai luat un ac de cravata, sandale...si daca-mi mai aduc aminte, mai adug...

Kiki
Scris: Monday, June 12, 2006 6:33 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu i-am cumparat mai tot timpul de imbracat pentru ca singur nu-si cumpara: camasi, tricouri, trening, blugi; i-am mai luat si adidasi si sandale; un telefon mobil pe care stiam ca si-l doreste; geanta pentru camera video; UPS pentru calculator; memorie pentru calculator...
Anul asta pentru ziua lui am un plan maret, dar nu-l scriu aici ca poate vede si s-a dus surpriza mea. Oricum e ceva ce-si doreste foarte mult sic
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 12, 2006 1:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cand trebuie sa cumperi cadouri pentru Ovidiu e cumplit! E genul care isi cumpara singur lucrurile de care are nevoie, asa ca ceilalti au bataie de cap la aniversarile lui. Apoi, el nu poarta bijuterii. Nu suporta parfumurile, ca e alergic la unele dintre ele, drept pentru care foloseste doar antiperspirant si after-shave-ul.
Tot ce ne mai ramane noua sa-i cumparam sunt articolele sportive; nu exista joc care sa nu-i placa: de la tenis de camp, fotbal (pe care le practica saptamanal), la volei (e sportul nostru de iarna cand inchiriem o sala de sport de la un liceu, duminica), Baschet, snowboarding, biliard si darts (cumnatul meu are acasa asa ceva in camera de la subsol)... UIte, acum imi dau seama ca nu a facut niciodata echitatie; poate ii iau un calutz!hohot Asa ca e foarte greu cu el! Poate mai citesc de la voi si ma inspir...
Kiki
Scris: Monday, June 12, 2006 1:30 PM
Nivel

Elena, si al meu e foarte pretentios la haine si incaltaminte si parfumuri...dar l-am ghicit in astia 6 ani de cand suntem impreuna si nu mai dau gres sic
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 12, 2006 2:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, Ovidiu isi cumpara haine singur; si multe.... Daca i-as cumpara eu haine, ar fi ok; dar nimic spectaculos!
Parfumuri nu vrea de niciun fel; nu le foloseste, orice ar fi...
Lui as putea sa-i iau un tac, o racheta noua, un darts electronic... Un ceas Tissot sport, dar costa vreo 700 Euro!banghead banghead
mihaela75
Scris: Monday, June 12, 2006 3:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:
Eu tocmai i-am luat o pereche se adidasi lui Taka.

Mi-ai dat idee buna cu adidasiioare Kaze nu are adidasi, daca ati pomenit un om sa nu aiba in casa o pereche de adidasi ala e KazewhatAcuma pe 18 e Father's day asa ca stiu ce sa cumpar thumleft
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, June 13, 2006 9:48 AM
Nivel

Acusica si Liv face 29 de ani si m-am gandit sa-i iau un alt telefon celular. Sa vad acum ce frumuseti gasesc
Roxanel
Scris: Tuesday, June 13, 2006 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Cand l-am cunoscut pe barbatu-meu acum 6 ani avea o pereche de adidasi, una de sandale, un pantalon de blug si unul de costum. Dadea toti banii pe calculatoare si altele din aceeasi gama. Dar l-am dat pe brazda.ras L-am zapacit cu hainele si pantofii. Acum are nevoie de un ceas caci cel pe care il are e cam pe duca. Ma gandeam de aniversarea casatoriei sa-i fac cadou un ceas nou. Pana atunci studiez piata.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, June 13, 2006 1:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Si pt.ca in orice familie trebuie sa fie un om greu de multumit, ei bine, la noi in casa ghiciti cine e acela?Bineinteles ca euhohot !Sotiorul meu se multumeste atat cu ceva articole de imbracaminte, cat si cu o carte care il pasioneaza, sau o mancare buna, sau o iesire undeva, dar daca e ceva ce i-ar face intr-adevar o mare palcere, atunci ar fi articolele sportiv-montane (pilet, costum de goretex, bocanci de iarna, bete telescopice, rucsac nou, sac de dormit, si altele).Dar, cum nu am mai ajuns demult timp pe munte, am considerat inutila akizitionarea timpurie a unor obiecte ce vor fi utilizate peste luni si luni.

Ma bucur ca nu am un sot pretentios!
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 20, 2006 10:32 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Idei de cadouri:

- laptop
- agenda electronica
- ceas (sport sau elegant)
- sistem audio
- powerball
- geanta
- geanta laptop
- casti

Cam asta i-am luat eu sotului meu. Nici el nu prea e cu parfumurile, haine si incaltaminte cumparam impreuna, dar nu de zile onomastice, si altceva ...
delfinasa
Scris: Wednesday, June 21, 2006 8:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Fetelor, pana azi am fost intr-o asa dilema ce sa-i iau lui Dan cadou de ziua lui, ca are de toate si e dificil tare chiar si pentru mine sa-i cumpar un cadou care sa-l surprinda placut...asa ca azi i-am luat un lantisor de aur si sper sa-i placa; abia astept weekendul sa i-l dau sa vad ce reactie are.catel catel catel
mihaela75
Scris: Wednesday, June 21, 2006 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Roxanel wrote:
Cand l-am cunoscut pe barbatu-meu acum 6 ani avea o pereche de adidasi, una de sandale, un pantalon de blug si unul de costum. Dadea toti banii pe calculatoare si altele din aceeasi gama. Dar l-am dat pe brazda.ras .

hohot eu cand l-am cunoscut pe Kaze avea un telefon care cantarea doua kile,dinala de pe vremea lui bunicu de ziceau prietenii ca e asa de zgarcit ca nu-si cumpara nici macar un telefon ca lumea.Cand l-am intrebat eu de ce doamne iarta-ma umbla cu caramida dupa el ,atunci s-a dezmeticit.Nici el nu stia...din obisnuinta.In perioada aia ma gandeam sa-i fac cadou un telefon dar eram prea la inceput si mi-era teama sa nu-l jignescuff
Kiki
Scris: Sunday, July 9, 2006 8:42 PM
Nivel

Kiki wrote:
Eu i-am cumparat mai tot timpul de imbracat pentru ca singur nu-si cumpara: camasi, tricouri, trening, blugi; i-am mai luat si adidasi si sandale; un telefon mobil pe care stiam ca si-l doreste; geanta pentru camera video; UPS pentru calculator; memorie pentru calculator...
Anul asta pentru ziua lui am un plan maret, dar nu-l scriu aici ca poate vede si s-a dus surpriza mea. Oricum e ceva ce-si doreste foarte mult sic

I-am cumparat o imprimanta Canon, multifunctionala. Si-o dorea de foarte mult timp si acum in sfarsit o are! yes yes
fdianamaria
Scris: Sunday, July 9, 2006 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Kiki este super-buna organizatoare de zile de nastere...nu numai ca i-a luat imprimanta dorinta, dar a si "introdus-o" intr-o surpriza misto.

Vineri a fost ziua unui prieten..i-am dat un ceas superb, nou, Quartz. La sotul meu ii iau...memorie ( de calculator...ca e obsedat de jocuri si n-are destula) sic In plus, ma mai gandesc...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.