Idei de cadouri pentru barbati
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Monday, March 3, 2014 2:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Lol Lol Lol

Sunte-ti tari !!
marivic
Scris: Monday, March 3, 2014 2:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc TatyCheek Kiss
Sunteti de coma hohot hohot hohot Cheek Kiss
marivic
Scris: Saturday, December 6, 2014 9:25 PM
Nivel

De Mos Nicolae,i-am luat un pulover gros de iarna mov inchis....hohot S-a strambat putin,dar i-am spsu ca vreau sa mai iasa din tipar....Are camasi ,pulovere bleumarinh,albastre,ma innebuneste Crazy
Apoi,i-au placut nioste pantaloni de la Stocker ,bordo si i-a mai ales si Alex un pulover subtire mov inchis si o camasa cu dungi mov....Asa ca va purta in acest an.....ceva deosebit yes yes yes
LiviutzuAs
Scris: Tuesday, September 29, 2015 4:45 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna,

Eu personal cand achizitionez un cadou, ma gandesc in primul rand ca acesta sa aibe o utilitate. Asa ca in ultimul timp am inceput sa achizitionez cadouri care au un aspect placut, ba chiar unele pot fi considerate bijuterii, dar au si o utilitate:

Ex:

Brichete
Pixuri
Stilouri
Tabachere

Consider ca aceste produse se pot incadra la toate categoriile de varsta, brichetele fiind atat simple si elegante pentru cei mai in varsta, cat si extravagante pentru persoane mai tinere ce doresc sa se afirme. Acelasi lucru si cu instrumentele de scris.

Personal achizitionez online si ca o recomandare sa zic asa ( pentru ca in prima faza este posibil sa iti fie frica sa achizitionezi produse scumpe de pe diverse site-uri ), va pot da urmatoarele site-uri ( site-uri de pe care am cumparat personal ):

Mesaj editat - Reclama - Trabucuri, brichete, tabachere, tot ce isi poate dori un fumator
Mesaj editat - Reclama - Accesorii pentru trabucuri, brichete ( zippo, S.T. Dupont, Lamborghini ), instrumente de scris, etc.

Asta ca sa nu va mai chinuiti cu haine etc...
marivic
Scris: Wednesday, February 10, 2016 7:52 PM
Nivel

Anul acesta,de Valentine Day si de Dragobete,habar nu am ce sa-i iau.Are de toate....Blushing Poate doar pemine,impachetata?!hohot caci altceva nu stiu ce as mai putea sa-i iau....
Poate o sampanie buna....de fumat nu fumeaza,haine are o gramada....chiar nu stiu...Blushing
Ar fi incantat daca am achizitiona piatra pentru doi pereti din living,ca ne costa ceva si tot cauta ceva mai ieftin,....cred ca daca as cumpara piatra ar fi cel mai fericit ras sic
kali
Scris: Wednesday, February 10, 2016 8:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hai, mai, Mari... piatra de Dragobete? Si romantismul?!
Noi iesim in 2... cadouri, nu. Nu consider ca tre' sa ne luam ceva cu ocazia asta.
marivic
Scris: Wednesday, February 10, 2016 8:46 PM
Nivel

Pai daca asta vrea hohot hohot hohot Acum lasand gluma si vorbind serios si eu tot asa ma gandeam...sa iesim undeva si am sa ii fac si surpriza cu piatra....Am cautat peste tot....nu ne-a placut nimic....iar asta seara am gasit ceva numai ca nu aveam banii la mine si i-am promis ca o iau eu din salariul meuBlushing Alte surprize nu stiu ce sa-i fac.....important este ca il am langa mine si mie de ajuns hearts
KALI Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.