Idei de cadouri pentru adolescenti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, November 14, 2020 8:01 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Buna tuturor
Luna aceasta este ziua baiatului meu, care implineste 15 ani.

In afara de un joc nou care abia a aparut, Assassins Creed Valhalla, nu prea mai am idei de cadouri...

Ceva idei de cadouri pentru un baiat de 15 ani, de zi de nastere si de Craciun, ca acum vine si Craciunul?
IoanaIoanaC
Scris: Monday, November 16, 2020 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
AdrianaC wrote:
Buna tuturor
Luna aceasta este ziua baiatului meu, care implineste 15 ani.

In afara de un joc nou care abia a aparut, Assassins Creed Valhalla, nu prea mai am idei de cadouri...

Ceva idei de cadouri pentru un baiat de 15 ani, de zi de nastere si de Craciun, ca acum vine si Craciunul?

Buna, daca e gamer si iti permiti, a aparut PS 5, cred ca e ideal pentru Craciun! AngelNot
AdrianaC
Scris: Tuesday, December 1, 2020 10:33 AM

Este gamer, dar joaca mai mult pe calculator... are ditamai calculatorul de jocuri...
Are PS4 si nu vrea PS5... multumesc oricum pentru idee.

Alte idei?
bereea
Scris: Tuesday, December 1, 2020 6:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Fiica-mea nu mau vrea lucruri materiale, prefera altceva, asa ca de ziua eu cadoul a fost o excursie la San Francesco, Los Angeles si Las Vegas...a fost mai mult decat incantata.
AdrianaC
Scris: Friday, January 8, 2021 4:07 PM

Andrei nu este deloc cu excursiile, nu are rabdare sa viziteze, este mai degraba genul care vrea sa ajunga repede la destinatie si acolo doar sa se relaxeze. La mare daca il lasi toata ziua pe plaja si in apa e cel mai fericit :-).

Pana la urma i-am luat cartea Assassin's Creed Valhalla, care abia a iesit de sub tipar in decembrie 2020, in limba engleza, un hanorac Adidas, niste ochelari de soare aviator polarizati, un microfon Trust profesional, un poster cu Assassin's Creed Valhalla, un glob cu plasma cu alimentare usb, un Pin Art, un set pix si stilou Parker, o mic-unelta (care are de toate, surubelnita, cleste, forfecuta, desfacator, etc), un zar decizional, si niste dulciurele, iar Alice i-a cumparat un arc semi-profesional :-).

A fost foarte incantat de cadouri.

Iar de Sf Andrei a mai primit un joc pe calculator, un pix tactic, o bratara paracord si un ceas de buzunar cu Assassin's creed Valhalla.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.