Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Voi ce luati socrilor cadou de Craciun? Nu am nicio idee |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| nu ma supar daca radeti! prima soacra (mama adoptiva a lui Tony): un radio de bucatarie f complicat care arata si vremea, un vas iena oval cu capac de inox si cu suport de lumanari sub el, ca sa tina mancarea calda, o rama 18X15 cm cu poza lui Jacquie a 2-a soacra(sotia tatalui adoptiv al lui tony): o candela care are motiv blana de leopard si o patura cu acelasi motiv(e innebunita dupa tot ce e cu motiv leopard) a 3-a soacra(mama biologica): 1 pereche adidasi, 1 dvd cu nunta noastra, poze, o icoana, 1 statueta cu Fecioara Maria (multumim din nou Shirel) socrul nu stim..are si-si permite de toate si zice ca nu-i trebuie nimic..dar va primi si el o rama de 18X25 cu poza lui Jacquie..si sa vedem daca gasim ceva interesant, poate o undita sau un costum de pescuit.. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sfefania_Johansson wrote:nu ma supar daca radeti! prima soacra (mama adoptiva a lui Tony): un radio de bucatarie f complicat care arata si vremea, un vas iena oval cu capac de inox si cu suport de lumanari sub el, ca sa tina mancarea calda, o rama 18X15 cm cu poza lui Jacquie a 2-a soacra(sotia tatalui adoptiv al lui tony): o candela care are motiv blana de leopard si o patura cu acelasi motiv(e innebunita dupa tot ce e cu motiv leopard) a 3-a soacra(mama biologica): 1 pereche adidasi, 1 dvd cu nunta noastra, poze, o icoana, 1 statueta cu Fecioara Maria (multumim din nou Shirel ) socrul nu stim..are si-si permite de toate si zice ca nu-i trebuie nimic..dar va primi si el o rama de 18X25 cu poza lui Jacquie..si sa vedem daca gasim ceva interesant, poate o undita sau un costum de pescuit..
Esti nora cu 3 soacre frumoase cadouri! |
|
|
iti dai seama? |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Sfefania_Johansson wrote:nu ma supar daca radeti! prima soacra (mama adoptiva a lui Tony): un radio de bucatarie f complicat care arata si vremea, un vas iena oval cu capac de inox si cu suport de lumanari sub el, ca sa tina mancarea calda, o rama 18X15 cm cu poza lui Jacquie a 2-a soacra(sotia tatalui adoptiv al lui tony): o candela care are motiv blana de leopard si o patura cu acelasi motiv(e innebunita dupa tot ce e cu motiv leopard) a 3-a soacra(mama biologica): 1 pereche adidasi, 1 dvd cu nunta noastra, poze, o icoana, 1 statueta cu Fecioara Maria (multumim din nou Shirel ) socrul nu stim..are si-si permite de toate si zice ca nu-i trebuie nimic..dar va primi si el o rama de 18X25 cu poza lui Jacquie..si sa vedem daca gasim ceva interesant, poate o undita sau un costum de pescuit..
Super tare. Si eu am doua soacre dar tu cu 3 m-=ai intrecut/ |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| frumos cadou....fain 3 soacre |
|
| noroc ca sunt toate de treaba, ca altfel, sa fii avut 3 soacre scorpiutze |
|
| Sfefania_Johansson wrote: vai vai ce iesea daca erau nici nu vreau sa-mi imaginez:018: dar lasa important ca isi merita cadourile nu??? |
|
| La mine amindoua sunt scorpii nici nu ma agit sa le iau ceva ca nu merita. Amindoua vor sa ne vada in strada deci ...... |
|
| cristinaflorina wrote:La mine amindoua sunt scorpii nici nu ma agit sa le iau ceva ca nu merita. Amindoua vor sa ne vada in strada deci ...... ce oameni-...nu stiu dar alea nu se pot numi mame.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Stefania, frumos ca sunteti o familie mare Si eu sunt in ceata cu cadourile... nici alor mei nu stiu ce sa le iau |
|
|
E clar ca nu se pot numi mame nu au suflet. Dar ma rog sa nu fim off topic, om vedea noi dupa sarbatori unde ne ducem. |
|
| cristinaflorina wrote:
E clar ca nu se pot numi mame nu au suflet. Dar ma rog sa nu fim off topic, om vedea noi dupa sarbatori unde ne ducem.
lasa ca Dzeu se va ingriji de toate........ |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
|
super tare inger7 "nora cu 3 soacre!!!"
Stefania , lasa ca e mai bine cu 3 decat deloc.
|
|
| TeosOf wrote:super tare inger7 "nora cu 3 soacre!!!" Stefania , lasa ca e mai bine cu 3 decat deloc. in loc de soacra cu 3 nurori |
|
|