Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Iata ca a mai trecut un anisor si sunt iar in aceeasi dilema... Andrei implineste pe 18 noiembrie 9 anisori si nu stiu ce sa ii iau cadou... El nu vrea sa spuna nimic, ca cica vrea sa fie surpriza...
Ceva idei? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cred ca trebuie sa fie ceva in directia pasiunilor lui, a activitatilor pe care le prefera...poate un vis, chiar daca este nerealizabil acum!
|
|
| El este pasionat de calculatoare, gadgeturi si jocuri... Calculator are, tableta are... telefon are... MP4 player are... casti are... nu stiu ce sa ii mai iau... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Lego. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Carti informatica pentru copii,ceas. |
|

| Ceva accesorii pentru jocuri...sa-i intreb si pe baietii mei... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| t-mihaela wrote:Lego.
Subscriu! Un lego mare la care sa lucreze cu drag. |
|

| Daca este interesat de jocuri, gadgeturi si chestii de genul, sunt mai multe recomandari: 1.Una ar fi Oculus Rift DK2 (ochelari de realitate virtuala), dar sunt un pic mai greu de procurat. 2.Tehnologia Leap Motion( un fel de USB care te lasa sa controlezi calculatorul fara a atinge tastatura, doar le tii in aer si faci miscarile necesare pe desktop, drag and drop etc), e mult mai usor de procurat. 3.Daca are doar computer si nu are nici o consola de jocuri , ar exista mai multe idei: Nintendo Wii, care combina jocurile cu miscarea (se joaca cu o maneta speciala si exista diferite jocuri creative, sportive care se potrivesc cu un copil de 9 ani), sau Playstation 3 cu tehnologia PS Move(PS4 nu este inca o optiune viabila din cauza ca a fost lansata de curand si nu prea exista jocuri pentru ea). Xbox cu tehnologia Kinect ar fi alta optiune viabila (are o camera care citeste miscarile corpului si multe jocuri create in jurul acestei idei). |
|
| Foarte interesante, aurishta ! O sa investigam !
Are Wii... Lego are fooarte multe si nu prea se mai joaca acum cu ele, adica se mai joaca, dar foarte rar...
Ingerash, si eu ma gandesc la un ceas nou (are deja un ceas frumos, dar nu prea il mai poarta...) |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De ce nu ii faceti cadou o zi , o zi doar a lui, sa mergeti undeva unde i-ar place... |
|

| Daca-i place sa construiasca, un puzzle 3D sau un kit de navo/aero modelism.... |
|

| AdrianaC wrote:Foarte interesante, aurishta ! O sa investigam !
Acestea sunt recomandari de la fiul meu cel mare, in total acord cu cel mic Abner lucreaza in industria jocurilor si este la curent cu tot ce inseamna "ultimul racnet"! |
|
| bereea wrote:De ce nu ii faceti cadou o zi , o zi doar a lui, sa mergeti undeva unde i-ar place...
L-am intrebat si asta, dar nu vrea sa mearga nicaieri... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De ziua Alessandrei am dus-o o zi la Zoo Marine. A fost super incantata. |
|

| La baieti este mai greu cu surprizele ....zicea cineva, mucalit, ca daca n-ar primi nimic ar fi o maaaare surpriza |
|
|