Nivel: Membru
Inregistrat: 11/7/2014 Mesaje: 1
| AdrianaC wrote:Iata ca a mai trecut un anisor si sunt iar in aceeasi dilema... Andrei implineste pe 18 noiembrie 9 anisori si nu stiu ce sa ii iau cadou... El nu vrea sa spuna nimic, ca cica vrea sa fie surpriza...
Ceva idei?
Ati spus ca e pasionat de gadgeturi... Din punctul meu de vedere cel mai frumos cadou ar fi o drona, un quadcopter sau un elicopter pe care le poate controla cu smartphone-ul/tableta.
Sper ca v-am fost de ajutor,
Alex Pop |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Pana la urma si-a ales singur cadoul:
1. Magic Jin 2. Alarma de usa Spy 3. O carte, Hugo pur si simplu genial 4. Un stilou 5. O masuta mica pe rotile pt camera lui
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bravo! Sa le foloseasca cu drag! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| AdrianaC wrote:Iata ca a mai trecut un anisor si sunt iar in aceeasi dilema... Andrei implineste pe 18 noiembrie 9 anisori si nu stiu ce sa ii iau cadou... El nu vrea sa spuna nimic, ca cica vrea sa fie surpriza...
Ceva idei?
Si noi traim aceeasi dilema aceeasi varsta :)) PS 4 are? Sau un WII. Noi ne-am scos cu asta anul trecut, si anul asta s-ar putea sa ne "scoatem" de Sfantul Andrei (il cheama si Andrei) cu un joc original pentru WII pe care si-l doreste mult. Oricum WII-ul ar putea fi o optiune, pentru ca, spre deosebire de calculator, te obliga sa stai in picioare si sa faci miscare, in special cu pachetul WII Sport, pe care il folosim cu totii, cand reusim sa il dam pe Mate de acolo... |