Idei de cadou pentru un baiat de 8 ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 12, 2013 12:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Pe 18 noiembrie Andrei implineste 8 anisori si sunt intr-o mare ceata vis-a-vis de ce sa ii cumparam...
El nu vrea sa spuna nimic, zice ca "Unde mai e surpriza si bucuria cadoului, daca stiu ce o sa primesc?"...

Iar eu chiar nu stiu ce sa ii cumpar.

Anul trecut i-am cumparat parca o statie de politie Lego, dar acum nu prea se mai joaca deloc cu Lego...
Masinute si trenulete are o multime si nu se mai joaca nici cu acelea...
Tableta are, PSP are, telefon are... laptop are...

Habar nu am ce sa ii cumpar...

Nu as vrea sa fie nici dezamagit... mai ales ca anul acesta nu ii mai serbam ziua cu copiii undeva, ci doar o sa chemam familia si nasii... si o sa isi cheme si el un baietel cu care se intelege bine...

Ajutati-ma cu ceva idei, please !
shirel
Scris: Tuesday, November 12, 2013 1:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu stiu daca se gasesti in Romania dar aici sunt truse superbe cu microscop 'telescop .Baietii sunt innebuniti dupa asa ceva.Fiindca aveti acuma curte poti sa cumperi un stalp din ala pentru bashet va ve-ti juca cu toti si este superb .Ma mai gandesc si-ti mai scriu.Waaaw cum a trecut timpul ...Andrei are deja 8 ani eu mi-l amintesc cand mergea ptr prima oara la gradinitza!
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 12, 2013 3:04 PM

Microscop i-am luat anul trecut si nici nu s-a uitat la el... L-a pasionat putin (cat sa ma intep eu la un deget sa ii pun putin sange pe lamela si sa vada cum arata ras si s-a mai uitat la un fir de par si 2 frunze) si asta a fost tot...

Panou pentru baschet e o super idee, dar pe alee la noi e piatra cu denivelari si Tzepii zice ca nu poti sa bati mingea acolo... Tare mult mi-a suras ideea asta !

Astept in continuare sugestii (desi mai caut inca si panouri de baschet de interior, poate ii iau sa isi puna in camera ras)
bereea
Scris: Tuesday, November 12, 2013 3:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cand a implinit Ale 9 ani i-am facut cadou o "zi speciala", adica am facut ce a vrut ea. Am iesit la resaturant , am colindat magazinele si si-a ales ce a vrut ea, a facut baie in mare pentru ca asa si-a dorit...
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 12, 2013 3:29 PM

Asta pare OK, cica e pentru camera.

L-am gasit la sport addict, la 300 ron

Mai caut sa vad ce mai gasesc...

kali
Scris: Tuesday, November 12, 2013 3:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Cand a implinit Ale 9 ani i-am facut cadou o "zi speciala", adica am facut ce a vrut ea. Am iesit la resaturant , am colindat magazinele si si-a ales ce a vrut ea, a facut baie in mare pentru ca asa si-a dorit...

Asta am facut si noi cu Eric, de ziua lui. Am plecat din oras unde a vrut el si am petrecut ziua dupa programul preferat... am mancat numai proooostii si extrem de multe dulciuri... si-a ales si cadoul - bine, el a vrut mai multe chestii de suma stabilita - si a fost extrem de fericit.

Alexia isi doreste de ziua ei sa mearga la calarie si asa vom face, chiar daca va fi iarna.
Incerc sa le abat atentia de la lucruri materiale.

Edit: idei de cadouri nu am. Si eu am o reala problema de sarbatori.
shirel
Scris: Tuesday, November 12, 2013 4:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Jocul "Monopoly" electronic aveti?Este super misto ptr toata familia,noi il jucam impreuna cu Eden!
Suportul de baschet ptr camera nu stiu daca se merita fiindca de prin vazute pe aici, nu se prea joaca baieti doar asa mai la nervi ras arunca cate o minge in el.Afara este altceva.
Ce spui de un pui de caine ?Big Laugh tot vroia-ti voi unul cred ca ar fi si timpul!alcool sic
t-mihaela
Scris: Tuesday, November 12, 2013 5:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Un catel catel
AdrianaC
Scris: Tuesday, November 12, 2013 5:26 PM

Pai catel o sa luam, dar ala este al meu hohot , ca il astept de ani de zile Crazy
roxinthya
Scris: Tuesday, November 12, 2013 10:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Poate un set de traforaj?
Sau ceva de asamblat - aeromodele?
AdrianaC
Scris: Wednesday, November 13, 2013 6:32 PM

Cred ca o sa incercam si noi varianta cu "24 de ore numai ce vrei tu" ras, si pe langa asta am mai gasit un cadou mai micut... A ochit la mine un MP4 Player si il vrea el, cadou de ziua lui. Il incanta ca poate sa tina si muzica, si poze si filmulete si text, are si radio, poate sa si inregistreze...

I-am spus ca daca ii place asa mult o sa ii fac cadou MP4 Playerul si e foarte incantat.
Acum sa vedem cu ce ne "testeaza" in ziua respectiva in care o sa faca ce vrea el...

Vroiam sa il ducem la un film, la karting poate, la un Laser Max... sa vedem ce vrea el...
historyx
Scris: Saturday, November 23, 2013 4:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/23/2013
monica irimia
Scris: Saturday, November 23, 2013 7:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
La Multi Ani cu sanatate, noroc si multe succese in viata lui Andrei! DistanceKiss
Care a fost surpriza de ziua lui? topai In primavara imi trebuie si mie inspiratie.
AdrianaC
Scris: Sunday, November 24, 2013 11:55 PM

Surpriza a fost ca i-a cumparat tati cu banuti niste bani speciali pentru nu stiu ce joc in care se joaca el. De asemenea, nu se astepta sa ii mai fac ziua, sincera sa fiu, nici eu nu ma asteptam, dar sambata m-am organizat rapid si am reusit sa ii serbez ziua cu nasii si copiii lor.

Nu a fost un an prea stralucit, dar incercam sa ne redresam dupa achizitia casei plus ca o mai avem si pe Nola acum si depindem si de ea sic
bereea
Scris: Monday, November 25, 2013 9:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma bucur caAndrei a avut parte de surprize de ziua lui!Bravoo

Sambata trebuie sa mergem la ziua unui baietetl de 9 ani.Ce as putea sa-i fac cadou tinand cont ca are cam de toate!(tocmai de aceea sunt intr-o asa dilema)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.