Idee de cadou pentru casa noua
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anamaria11
Scris: Sunday, September 16, 2012 2:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am si eu nevoie de idei privind alegerea unui cadou pentru "casa noua"

De curand am fost invitati la niste prieteni de familie care s-au mutat la casa noua. Dupa cum zice obiceiul trebuie sa luam un cadou la prima vizitat in casa lor.
Sunt in pana de idei, financiar nu dispun de sume mare si ca sa fie si mai complicat ei sunt persoane mai deosebite, draguti si cu bun gust.

Din ce am cautat pe net pana acum, o prima idee ar fi un ceas mare mai de calitate, frumos si mai deosebit.
Altceva ar mai fi un termometru

Voi ce spuneti? In situatia mea voi ce ati luat? Orice idee e bine venita.
alimami
Scris: Sunday, September 16, 2012 5:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Pai eu zic sa nu mai faci reclama la site-ul ala ca nu e voie pe aici.Apoi,daca vrei intr-adevar un cadou de casa noua poti merge la un magazin de decoratiuni pt casa(slava Domnului,sunt destule) si sa iei de acolo ceva micutz,de amintire, din partea ta pt proprietarii casei. Depinde si de cati bani dispui pt acest cadou, dar in principiu noi am primit lucrusoare ca: icoane, tablouri, seturi de farfurii/pahare/cani, seturi de oale,lenjerii de pat, vaze, fete de masa, veioza,lampa de aromoterapie..deci variante sunt destule si fara sa faci RECLAMA nimanui.
anamaria11
Scris: Sunday, September 16, 2012 6:14 PM

Bugetul meu este undeva in jurul sumei de 200 de Ron.
Nu era vorba de reclama...locuiesc in provincie unde nu prea am acces la magazinul perfect de care vorbesti tu. Din acest motiv preferam sa cumpar ceva online intrucat este mai usor pentru mine.
Revenind la partea care ma intereseaza, cadoul de casa noua :) caut un cadou mai deosebit daca se poate. Icoana, lenjeria, setul de oale sunt lucruri comune insa ideea cu lampa de aromoterapie imi pare a fi una foarte buna. Ai idee pe unde as putea gasi asa ceva?
Multumesc
maryannasro
Scris: Monday, December 10, 2012 9:21 AM

Eu cred ca suma cea mai potrivita e asa cum ai spus tu, 200 de lei. Poti lua destule lucruri utile cu 200 de lei.
t-mihaela
Scris: Tuesday, February 19, 2013 4:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
O planta in ghiveci thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.