LAURA0202 wrote:Buna Iasmina, eu am fost foarte multumita de dr Grigoras, care mai apoi m a trimis la dr Cezara . Am auzit si eu de dansul.Eu nu am un medic al meu,am fost la unul,la altul,dar as vrea pe viitor sa fiu sigura ca sunt pe maini bune.
|
Mai am patru zile pana ar trebuie sa-mi vina.Stau cuminte si nu fac nici un test.E a doua luna cand incercam,poate poate
|
Anemone25 wrote:Eu am auzit lucruri bune despre Dorneanu si am fost ieri la el si mi s-a parut foarte ok. Bafta sa ai! Multumesc
|
oanatm wrote:
Buna, eu de exemplu merg la.dr. Patrascu, dar printre altii e foarte bun ca si medic Dr. Ratiu ( dar e cam greu la el cu programarile si cam scump), dr. Munteanu, dr.Bernard. Depinde pt ce anume cauti un ginecolog.
Multumesc frumos!
|
Buna fetelor.Se poate o recomandare,un medic ginecolog bun in Timisoara?Daca nu este cu suparare.Va multumesc frumos
|
Luna48 wrote:Si eu am avut greturi si ameteli luna trecuta e de la progesteron. Nu stiu de ce ti-a intarziat...
Probabil de la stres,am avut o perioada stresanta la servici + oboseala,ma gandesc ca asta este. Oricum merg luna aceasta la doctor si o sa vad
|
Mgeorgiana85 wrote:Nici eu nu stau bine la capitolul rabdare, dar in decembrie am dovedit ca pot ( in limite normale ) Rabdarica, rabdarica...nush ce e pe forum zilele astea...in loc sa fie prafulet de bebei este prafulet anti-rabdare Bebeliti cu drag si spor si o sa veniti cu teste pozitive!
Am incercat si in luna decembrie putin ,eram sigura ca am ramas din prima incercare,aveam greturi,ameteli (in capul meu cred),am facut 4 teste de sarcina negative (nu erau bune ) mi-a intarziat 7 zile,si in ziua de Craciun,mi-a venit
|
Buna fetelor.De luna aceasta ne-am pus si noi serios pe treaba.Speram sa vina bebe cat mai repede,am impresia ca trec zilele foarte greu,nu stau deloc bine la capitolul rabdare
|
Multumesc
|
Multumesc Laura,este totusi prima luna in care incercam deci cred ca o sa mai dureze.In 3 zile trebuie sa-mi vina,desi eu inca sper sa nu se intample asta
|