Profil: Iasmina
Despre
Utilizator: Iasmina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, April 5, 2017
Ultima vizita: Monday, June 8, 2020 8:07 PM
Numarul de postari: 11
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 62
Postat: Wednesday, January 17, 2018 7:22 PM
LAURA0202 wrote:

Buna Iasmina, eu am fost foarte multumita de dr Grigoras, care mai apoi m a trimis la dr Cezara .

Cheek Kiss

computerlove

Am auzit si eu de dansul.Eu nu am un medic al meu,am fost la unul,la altul,dar as vrea pe viitor sa fiu sigura ca sunt pe maini bune.
Postat: Wednesday, January 17, 2018 7:19 PM
Mai am patru zile pana ar trebuie sa-mi vina.Stau cuminte si nu fac nici un test.E a doua luna cand incercam,poate poate SimplyLove
Postat: Wednesday, January 17, 2018 7:17 PM
Anemone25 wrote:
Eu am auzit lucruri bune despre Dorneanu si am fost ieri la el si mi s-a parut foarte ok. Bafta sa ai!

MultumescSimplyLove
Postat: Wednesday, January 17, 2018 2:47 PM
oanatm wrote:

Buna, eu de exemplu merg la.dr. Patrascu, dar printre altii e foarte bun ca si medic Dr. Ratiu ( dar e cam greu la el cu programarile si cam scump), dr. Munteanu, dr.Bernard. Depinde pt ce anume cauti un ginecolog.

Multumesc frumos!
Postat: Wednesday, January 17, 2018 1:00 PM
Buna fetelor.Se poate o recomandare,un medic ginecolog bun in Timisoara?Daca nu este cu suparare.Va multumesc frumosCheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 61
Postat: Wednesday, January 10, 2018 10:45 AM
Luna48 wrote:

Si eu am avut greturi si ameteli luna trecuta e de la progesteron. Nu stiu de ce ti-a intarziat...pale

Probabil de la stres,am avut o perioada stresanta la servici + oboseala,ma gandesc ca asta este.
Oricum merg luna aceasta la doctor si o sa vadBoredom
Postat: Wednesday, January 10, 2018 10:14 AM
Mgeorgiana85 wrote:

Nici eu nu stau bine la capitolul rabdare, dar in decembrie am dovedit ca pot ( in limite normale )hohot
Rabdarica, rabdarica...nush ce e pe forum zilele astea...in loc sa fie prafulet de bebei este prafulet anti-rabdare hohot
Bebeliti cu drag si spor si o sa veniti cu teste pozitive! coeur

Am incercat si in luna decembrie putin Boredom ,eram sigura ca am ramas din prima incercare,aveam greturi,ameteli (in capul meu cred),am facut 4 teste de sarcina negative (nu erau bune Crazy ) mi-a intarziat 7 zile,si in ziua de Craciun,mi-a venithohot
Postat: Wednesday, January 10, 2018 10:03 AM
Buna fetelor.De luna aceasta ne-am pus si noi serios pe treaba.Speram sa vina bebe cat mai repede,am impresia ca trec zilele foarte greu,nu stau deloc bine la capitolul rabdareuff
Subiect: Clubul aspirantelor - 57
Postat: Thursday, April 6, 2017 9:17 PM
MultumescCheek Kiss
Subiect: Clubul aspirantelor - 57
Postat: Thursday, April 6, 2017 9:04 PM
Multumesc Laura,este totusi prima luna in care incercam deci cred ca o sa mai dureze.In 3 zile trebuie sa-mi vina,desi eu inca sper sa nu se intample astadance Haha