Iar sunt romanii primii cobai?

Options Iar sunt romanii primii cobai?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Postat: Thursday, June 3, 2010 9:56 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/15/2006
Postari: 3579
Eu le-am facut fetelor vaccinurile, dar doar cele obligatorii pe care le facem noi din mosi stramosi. Ele chiar sunt bune atata timp cat contin ce scrie pe eticheta. Deocamdata nu cred sa fie vreo problema cu ele. Nu fac inca nici unul din cele nou aparute (care nu au in spate testul timpului).
monique
Postat: Thursday, June 3, 2010 10:46 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/15/2006
Postari: 3579
Si apropo de cipuri, scopul lor si faptul ca ne pot induce anumite stari sufletesti:

" COMISIA EUROPEANA pune in practica un proiect de 3 ani pentru a introduce cartile electronice de identitate in Europa si sa le faca pe cele existente recunoscute in toate tarile Uniunii. Cartile electronice de identitate au un microcip incorporat RFID, care permite detectarea posesorului unui asemenea card de la distanta, fara ca acesta sa fie constient ca e urmarit!

Proiectul inital de 20 de milioane de euro va porni in 13 tari urmand a fi extins dupa ce se va confirma functionabilitatea lui. Pretextul oficial este de a face ca persoane din diferite tari sa aiba acces la “facilitati” din statele pe care le viziteaza pe baza acestui card. In realitate, se doreste instituirea unui control totalitar asupra cetatenilor! Fiindca noile carti de identitate electronice pe care vom fi fortati sa le acceptam, vor contine toate datele noastre biometrice (amprentele digitale; dar si cele ale irisului; fizionomia)! Deja, oricine calatoreste in SUA (dar si in alte tari din lume) este supus unei astfel de masuri (prelevarea datelor biometrice)! Nu mai vorbesc de angajatii diverselor companii care sunt fortati sa se lase amprentati pentru a-si putea pastra slujba .

Sursa : Eurosceptic

EAN-13 (European Article Numbering = Numerotarea Europeana a Articolelor) este varianta pentru Europa si restul lumii si se pare ca va fi folosit pentru stabilirea unui cod numeric matricol unic (C.N.M.U.) pentru fiecare individ, cod ce urmeaza a fi inscris pe noile cartele europene de identitate .

În mai 1997, brevetul înregistrat în S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui “Sistem de observare, de reperare si de regasire personala“, constând dintr-un emitator–receptor microscopic (numit si “purice electronic miniaturizat“), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul îsi poate înmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza întregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati îi permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara înlocuirea lui. Emitatorul–receptor integrat în cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitând astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS (“Pozitionarea Globala prin Satelit“).

La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o “Digital Angel“. Ea si-a devansat concurenta reusind, prima în istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pâna la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât si oamenilor, si care poate ramâne permanent în organismul acestora.
Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns în obiectele personale, în aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.
În corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura în acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, în cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungându-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.

Directorul Richard J. Sullivan presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul “nelimitat” al cip-ului sau:

“Desi nu ne aflam decât în faza de început a dezvoltarii cip-ului, întrevedem deja utilizari de avangarda în numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pâna la “aplicarea tehnologica” a legii.”
Cipurile RFID (identificare prin radio-frecventa) incluse în autocolantele inspectiei de stat SUA si în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmari populatia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla cresterea si dezvoltarea, sau asa-numita “crestere inteligenta”. Cresterea inteligenta nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în orase.
"

sursa:https://saccsiv.wordpress.com/2009/01/24/big-brother-cipuri-implanturi-microcipuri-666-semnul-fiarei-faza-finala-a-experimentului-inceput-de-colaborarea-ibm-nazism-coordonarea-masoneriei/
sweet angel
Postat: Thursday, June 3, 2010 11:39 PM

Nivel: Avansat

Intrat: 1/6/2010
Postari: 4463
Locatia: italia
monique i-am citit si sotului meu ce ai postat tu, a zis ca lui nu ii trebuie carte de identitate cu cip si nici nu va fi de acord sa isi implanteze, dar daca te obliga parca mai ai de ales.
eu am deja carte de identitate cu cip.
monique
Postat: Friday, June 4, 2010 7:51 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/15/2006
Postari: 3579
Da, asta e, ca la un moment dat teoretic nu vom avea incotro si vom accepta aceste carti de identittate cu cipuri. Din punctul meu de vedere o CI o mai poti lasa acasa, poti iesi la iarba verde si "sa nu te doara capul", insa ce vom face cand cipul va fi implantat in mana?!? Vom fi precum niste animale sau ca niste robotei ghidati de altii. Adio intimitate, adio personalitate, adio tot! Tocmai in aceasta idee vin si sfaturi de la cei care combat ideea cipului, ei recomandand sa ne reobisnuim cu o viata cat mai simpla, fara luxul si confortul acesta de care beneficiem acum, sa incercam pe cat posibil sa ne autogospodarim (sa consumam ceea ce producem), pentru ca, in caz contrar, acceptarea cipului ar fi inevitabila, noi nemaiputand sa facem nici o operatiune economica, indiferent de natura ei, fara a-l avea implantat.
Din tot sufletul imi doresc, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa nu prind vremurile acelea. Desi se pare ca-n cativa ani asta ne asteapta.
shirel
Postat: Friday, June 4, 2010 10:36 AM

Nivel: SMARALD

Intrat: 7/22/2007
Postari: 11811
Locatia: israel
Eu am mare incredere si credintza in puterea lui D-zeu sunt foarte sigura ca la momentul potrivit el ma va pazi si ma instiintza de tot ce va fi rau exact cum o face si acum .....de aceea eu nu ma tem de nimic din cele descrise mai sus.Eu am aparator personal acolo sus!angel angel
monique
Postat: Friday, June 4, 2010 11:36 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 2/15/2006
Postari: 3579
Bravo Shirel, asta mi se pare cea mai corecta si sigura atitudine! Din pacate (nu ca nu as crede in Dumnezeu) nu stiu daca voi fi in stare sa iau decizii mai putin comode la un moment dat.
Intr-adevar, singura solutie ramane ca Dumnezeu sa ne intareasca si acum si in acele momente.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed