H&M sprijina UNICEF - Campoania ALL for Children
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Wednesday, September 25, 2013 10:31 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 2200
H&M creeaza toamna aceasta costume de bal mascat pentru copii, pentru a strânge fonduri ce ulterior vor fi donate catre proiectul UNICEF, All for Children


Copiii adora sa se costumeze, în special în preajma sarbatorii de Halloween. În toamna aceasta, H&M creeaza o colectie speciala de costume pentru fetite si baieti, urmând ca 25% din totalul vânzarilor obtinute din aceasta colectie speciala sa ajunga direct la All for Children, proiectul UNICEF sustinut de H&M pentru îmbunatatirea accesului la educatie de calitate si la servicii medicale pentru copiii din tarile în care H&M îsi desfasoara activitatea de productie. Colectia va fi disponibila începând cu 10 octombrie în aproximativ 250 de magazine din întreaga lume, precum si online.

FETE: Colectia All for Children de anul acesta este inspirata din tematica balurilor mascate specifice secolului XVIII, introducând-ne într-o atmosfera de basm cu marinari, sirene si pirati tatuati. Colectia este una feerica pâna la cele mai mici detalii, lucrata foarte delicat, iar ca si piese de rezistenta, sunt prezentate volane ample pe rochia ca de fantoma,sau fundite romantice pe bluza si fusta din costumul de pirat pentru fete.

Accesoriile sunt de asemenea deosebit de atent lucrate, colectia prezentând scoici si stele de mare pe coroana de sirena sau o geanta în forma de catelus, precum mopsul Mariei Antoaneta.

BAIETI: Pentru baieti, colectia ofera o haina de capitan pentru cei care vor sa fie stapânii marilor, sau bluza si pantaloni cu tatuaje imprimate pentru cei care prefera sa fie pirati. Sunt de asemenea disponibile si o pelerina în forma de liliac, un costum cu schelet printat si toate articolele pentru a forma un costum întreg în dungi alb-negru, printate pe orizontala si verticala, pentru un efect psihedelic garantat. Printre accesoriile pentru baieti sunt prezentate o masca de liliac, cizme de pirat si un chipiu de capitan cu papagal. O parte din articolele colectiei sunt confectionate din materiale mai sustenabile, cum ar fi bumbacul ecologic si Tencel.®

ALL FOR CHILDREN: În anul 2009 H&M a lansat alaturi de UNICEF initiativa caritabila All for Children, donând astfel peste 4,5 milioane USD în sprijinul copiilor care traiesc în cele mai sarace comunitati din lume. Initiativa, concentrata initial pe sudul Indiei, a avut pâna în prezent un impact pozitiv asupra vietilor a un milion de copii din aceasta zona. Colectia All for Children din toamna 2013 ofera clientilor H&M ocazia de a contribui personal la aceasta initiativa caritabila si de a sustine UNICEF sa sprijine 40.000 de copii care locuiesc în suburbiile din Dhaka, pentru a le oferi acces la educatie si pentru a le asigura securitatea si protectia drepturilor. In plus, vor beneficia indirect de aceasta interventie peste un milion de persoane defavorizate.

Quote:
„Sunt foarte încântata ca tema colectiei All for Children de anul acesta este balul mascat. Copiii adora sa se amuze purtând haine tematice pe care le folosesc de asemenea ca parte din joaca lor de zi cu zi. Cu ajutorul acestei colectii vor patrunde în universuri noi, vor spune povesti noi si astfel, vor avea cea mai frumoasa zi de Halloween pe care au avut-o vreodata. Este totodata minunat ca prin aceasta colectie se vor strânge fonduri atât de necesare pentru unii dintre cei mai saraci copii din lume”
, declara Angelica Grimborg, designer al colectiei All for Children la H&M.

PIESELE DE REZISTENTA SI ACCESORIILE CHEIE ALE COLECTEI

FETE:

ROCHIA MARIA ANTOANETA: Rochie de pastel cu volane ample si multe funde aplicate, combinata cu accesorii precum o peruca decorata cu o corabie si o geanta în forma de catelus mops.
COSTUMUL DE SIRENA: Costum cu coada de sirena atasata, combinat cu accesorii specifice.
ROCHIA DE FANTOMA: Rochie alb-unt cu volane în cascade, pentru a crea aspectul de fantoma.
BLUZA SI FUSTA DE PIRAT: Bluza în dungi alb-negru, decorata cu funde si fusta cu tiv nefinisat pentru un look de pirat autentic.

BAIETI:

HAINA DE CAPITAN: Frac, combinat cu un chipiu de capitan cu papagal atasat.
COSTUM SCHELET: Costum negru cu gluga cu schelet printat pe toata suprafata.
BLUZA SI PANTALONI CU TATUAJE IMPRIMATE: Bluza si pantaloni imprimati cu modele vintage de tatuaje de pirati.
PELERINA ÎN FORMA DE LILIAC: Pelerina neagra croita în forma de aripi de liliac, cu o gluga cu urechi ascutite ca de liliac.

Pentru informatii suplimentare contactati:

Diana Tofan, Showroom Manager H&M România Andreia Urzica, PR Manager
Telefon: 031 40 30 216 Telefon: 031 40 30 216
E-mail: diana.tofan@hm.com E-mail: andreia.urzica@hm.com


Tzepii attached the following image(s):
unicef_all_for_children_1.jpgunicef_all_for_children_2.jpgunicef_all_for_children_3.jpgunicef_all_for_children_4.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.