Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Lusita, bine ai venit la noi, dar imi pare rau ca in aceste conditii. Nu stiu ce raspuns sa-ti dau pentru ca eu nu am facut asa ceva. Iti doresc multa sanatate! Nu ai nr de telefon al nici unui medic? Daca iti este rau mergi la urgente. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2014 Mesaje: 19
| Buna, fetelor, Vad ca postarile sunt de foarte multa vreme, dar sper sa se gaseasca pe-aici persoane noi, care sa imi raspunda si mie. Am nevoie de niste explicatii, poate voua v-au explicat mai bine medicii vostri. 1. Am facut cu fostul medic o laparoscopie exploratorie (el ma suspecta de endometrioza, ca de altfel pe toate pacientele sale, dar n-a fost sa fie asa, n-a gasit nimic in neregula, si cum m-a «gaurit», m-a cusut degraba la loc pe cele 3 gaurele). El mi-a spus ca a verificat si trompele si sunt ok. Fiindca nu inaintam deloc spre bebe cu el, l-am schimbat, nu vreau sa intru in detalii... 2. Noul medic la care merg mi-a explicat ca primul a vazut organele prin exterior si ca totul e ok, dar mi-a zis ca el vrea sa le vada si prin interior, sa se asigure ca e totul ok. Si atunci mi-a recomadnat o HSG, pentru care m-am si programat. Si acum vine intrebarea: La HSG se vede si uterul pe interior, sau se vad doar trompele? Eu pe forumuri am citit doar de verificarea trompelor, ori daca e asa, stiu deja de la laparo ca ele sunt permeabile. Si inca ceva: Daca la laparo mi-a verificat trompele, inseamna ca a introdus si atunci subst din aceea de contrast? Mersi pt raspunsuri. Succes in tot ce va propuneti! Doamne ajuta.
|