hsg
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lusita
Scris: Wednesday, February 18, 2009 7:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna seara dragele mele!
sunt noua in acest forum dar am nevoie de ajutorul vostru.
tocmai m-am intors de la HSG (histerosalpinografie) si imi curge atat de mult sange...........
ma sperie
fetelor, nu mai stiu ce sa mai fac. Toate analizele si determinarile ne arata ca totul este ok. si atunci????????
Sunt inca socata de ce am patit astazi si va rog spuneti-mi cate zile voi sangera.
Anelise
Scris: Wednesday, February 18, 2009 7:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lusita, bine ai venit la noi, dar imi pare rau ca in aceste conditii. uff Nu stiu ce raspuns sa-ti dau pentru ca eu nu am facut asa ceva.
Iti doresc multa sanatate! angel Nu ai nr de telefon al nici unui medic? Daca iti este rau mergi la urgente.
Lina
Scris: Monday, November 17, 2014 6:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/20/2014
Buna, fetelor,
Vad ca postarile sunt de foarte multa vreme, dar sper sa se gaseasca pe-aici persoane noi, care sa imi raspunda si mie.
Am nevoie de niste explicatii, poate voua v-au explicat mai bine medicii vostri.
1. Am facut cu fostul medic o laparoscopie exploratorie (el ma suspecta de endometrioza, ca de altfel pe toate pacientele sale, dar n-a fost sa fie asa, n-a gasit nimic in neregula, si cum m-a «gaurit», m-a cusut degraba la loc pe cele 3 gaurele). El mi-a spus ca a verificat si trompele si sunt ok. Fiindca nu inaintam deloc spre bebe cu el, l-am schimbat, nu vreau sa intru in detalii...
2. Noul medic la care merg mi-a explicat ca primul a vazut organele prin exterior si ca totul e ok, dar mi-a zis ca el vrea sa le vada si prin interior, sa se asigure ca e totul ok. Si atunci mi-a recomadnat o HSG, pentru care m-am si programat. Si acum vine intrebarea:
La HSG se vede si uterul pe interior, sau se vad doar trompele? Eu pe forumuri am citit doar de verificarea trompelor, ori daca e asa, stiu deja de la laparo ca ele sunt permeabile.
Si inca ceva: Daca la laparo mi-a verificat trompele, inseamna ca a introdus si atunci subst din aceea de contrast?
Mersi pt raspunsuri.
Succes in tot ce va propuneti!
Doamne ajuta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.