Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| celena wrote:Fetelor, ma bate gandul sa ma duc in vara asta in vacanta la Bulgari. Spuneti-mi si mie Ioana are nevoie de pasaport (are 3 ani) sau o scot din tara cu certificatul de nastere?
Merci mult pt. raspuns.
Pe Ioana o poti scoate din tara doar cu pasaportul. De anul asta copiii, indiferent de varsta, nu mai sunt trecuti pe pasaportul parintilor, ci li se face separat. Si e valabil 3 ani.
Si apropo de plata pt copil: copilul de pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate, intre 2 si 13 ani, in camera dubla cu un adult, plateste un pic mai mult de jumatatea biletului, iar un copil intre 2-13 ani cu doi adulti in camera dubla are gratuitate si pat suplimentar, dintr.acela mai micut (atasez si foto). Atentie la un lucru: de la agentie s-ar putea sa.ti spuna ca tb neaparat sa.ti iei camera dubla superioara (care e un pic mai scumpa decat cea dubla simpla) pt ca ai un copil si ai nevoie de pat suplimentar pt copil. Insa cea superioara e obligatorie la 2 copii, cand ai unul singur iti pot pune patul in camera dubla simpla. Nu stiu daca m.am facut inteleasa, ca.s cam obosita si procesez mai greu. Iar mancarea pt copii la un bilet all inclusive este gratuita, bufet suedez.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| monique wrote: Pe Ioana o poti scoate din tara doar cu pasaportul. De anul asta copiii, indiferent de varsta, nu mai sunt trecuti pe pasaportul parintilor, ci li se face separat. Si e valabil 3 ani.
Si daca noi ii avem de anul trecut pe amandoi trecuti pe pasaportul meu, trebuie sa il schimbam cu pasaport individual pentru fiecare, sau merge cu cel de anul trecut? |
|
| Din ce stiu eu, poti scoate copiii din tara cu pasaportul tau, daca sunt trecuti anul trecut in el, cu conditia ca pasaportul sa fie valabil macar 6 luni de la data la care vei iesi din tara.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| monique wrote:
Pe Ioana o poti scoate din tara doar cu pasaportul. De anul asta copiii, indiferent de varsta, nu mai sunt trecuti pe pasaportul parintilor, ci li se face separat. Si e valabil 3 ani.
Merci mult, Monique! Am rugat agentia sa-mi faca rezervarea camerei insa vad ca intarzoe confirmarea. |
|
| kali wrote:Dupa TripAdvisor- in special- ma ghidez si eu pentru alegerea hotelului ; E bine de luat in seama si parerile de pe forumurile romanesti (softpedia, de exemplu, are topicuri stufoase dedicate destinatiilor accesibile romanilor- si nu numai) si poti invata multe de acolo.
Mai adaug inca un site unde puteti verifica parerile turistilor: www.holidaycheck.com .
last edit: si inca unul: www.amfostacolo.ro
|
|
| Sunt taaare bucuroasa!!! Am reusit in sfarsit sa-mi gasesc si eu un hotel in Albena cu demipensiune (pt ca masa se pranz nu prea se potrivea cu programul nostru) Asadar, hotelul este Flamingo Grand 5* , situat la 150m de plaja, si... surpriza cea mai mare a fost ca tipa de la agentie imi zice azi la telefon, cand ii ziceam detaliile pt rezervare, ca are o suuuper oferta de pret acolo: reducere de la 70 E/zi la 44E/zi... Si uite asa, fara sa vreau, o sa prind un bilet la 5* cu pretul mai mic decat unul la 4. Fac o strigare:daca tot e oferta, nu mai merge cineva cu noi???
Hotel Flamingo Grand 5*
Complexul hotelier “Flamingo”este amplasat in centrul statiunii turistice Albena, la aproximativ 150 m de plaja. Hotelul are 9 etaje si pune la dipozitia turistilor 7 ascensoare, unul dintre acestea asigurand accesul direct cu centrul de congrese al hotelului. “Flamingo Grand” contine 4 tipuri de studiouri (Standard, Executive, Deluxe si Family), apartamente luxoase (Grand Superior, Family, Panorama Superior Suite), maisonette Grand Superior si apartamente situate pe latura exterioara (Corner Suite). Hotelul are un hol spatios dotat cu aer conditionat, 5 sali de conferinte, bussines center, centru SPA cu echipamente profesionale de ultima ora, tango-bar, piscina in aer liber (cu o suprafata de 1200 m² cu tobogane si fantani arteziene), piscina pentru copii, piscina acoperita – 200 m², sala de fitness, salon de cosmetica, magazine, galerie de arta, internet club, jocuri electronice, billiard, spatiu amenajat pentru copii, garaj si parcare; Lobby bar-ul este deschis non stop oferind o gama variata de bauturi racoritoare, alcoolice si cocktail-uri. Hotelul dispune de un restaurant A-la-carte, restaurant principal si Bistro “Flamingo” – care ofera program artistic cu muzica interpretata live.
Dotari: toate camerele/apartamentele sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit - LCD, internet, seif, mini bar, telefon cu acces international direct, fier de calcat si masa pentru calcat, sistem electronic de incuiere, baie moderna cu cabina de dus si cada, toaleta separata, halat de baie si papuci, uscator de par, buton de panica, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in mini-bucataria dotata cu vesela, frigider, plita electrica, hota si cuptor cu microunde, terasa cu sezlonguri si o masa
Mie asta cu bucataria mi s-a parut o idee super buna, mai ales pt bebe!
http://www.vacanteinbulgaria.ro/albena_hotel_flamingogrand.html |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Monique, arata demential!!! Stiu hotelul, dar doar de afara! E super fain! Va doresc de pe acum o vacanta de vis! In ce perioada mergeti? |
|
| Lizuca, mergem in ultima saptamana din iulie, de pe 26. Luni obtin confirmarea pentru perioada! Stii... stamteam mai devreme si ma gandeam ce misto sr fi fost sa mergem impreuna la mare... offf... dar oftez si-mi trece... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eeee, si mie mi-ar fi placut, dar oricum ne vedem pe 12 august! Pupici si sunt convinsa ca o sa te intorci super incantata din concediu! Nu mai zic ca veti fi si in 4! |
|
| Abia asteeept sa ne vedem! Chiar si pentru scurt timp! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Monique, m-am uitat si eu pe site si am vazut 46E/zi/persoana, deci nu e chiar pret de 4*... Mi-a placut hotelul, dar mi s-a parut cam scump pt ca nu e pe plaja. Va doresc o vacanta frumoasa si te asteptam cu foto. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Uite acuma cand ma uit pe aici chiar imi pare rau ca nu m-am gandit si eu la o vacantza in Bulgaria in aceeasi perioada cu voi ,dar poate ramane pe la anul cu plecarea din Romania chiar impreuna .Voi mergeti cu masina? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai Monique ce bine arata!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel eu una zau ca te astept de anul acesta poate faci vreo surpriza cat sunt acolo! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly wrote:Shirel eu una zau ca te astept de anul acesta poate faci vreo surpriza cat sunt acolo!
Ti-am spus ca Yohanan mi-a propus inca de anul trecut sa mergem in Bulgaria pe vreo 5 zile deci nu o vacantza ,eu am refuzat ca nu prea imi vine ei,daca stiam ca mergi si tu stii cum zburam asa ca draga mea la anul cand te gandesti unde sa mergi in concediu anuntama si pe mine sa-mi fac si eu aparitia. |
|
|