Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Cine a mai fost in Albena sa ne recomande (sau nu ) si noua hoteluri de acolo.
Eu am gasit un hotel de 4* superior, cu ultra all inclusive, la care au mai fost nasii nostri in 2 ani anteriori si le-a placut foarte mult.
Hotelul se numeste: KALIAKRA SUPERIOR.
Localizare: Clubul este amplasat pe plaja unde beneficiati in cadrul tarifului de sezlonguri si umbrela la plaja. Cazare: Dispunde de 214 camere single, duble si apartamente cu capacitatea totala de 418 paturi. Facilitati: Începând cu data de 06.05.2008 hotelurile KALIAKRA si KALIAKRA SUPERIOR vor functiona în regim ULTRA ALL INCLUSIVE!!! Turistii hotelurilor KALIAKRA si KALIAKRA SUPERIOR vor avea incluse în tarif: sezlong si umbrelã la plajã si la piscinã Servire Snack bar si lobby bar NON-STOP (inclusiv bãuturi din import: whisky vechi de 12 ani!!!) Minibar-ul din camerã inclus în pret!!! Room service permanent restaurantul extins asteaptã mai multi turisti cu specialitãti culinare deosebite!!!
Acest corp nou-nout al hotelului Kaliakra are o arhitectura deosebita, astfel ca toate camerele au vedere spre mare.
Dispune de: parcare magazin casa de schimb valutar centru de inchirieri auto restaurant cu aer conditionat lobby bar bar la piscina Piscina in aer liber – cu sectiune pentru copii salon de masaj gradinita loc de joaca pentru copii sala de desene animate echipe de tineri animatori pentru entertainment camerele hotelului dispun de aer conditionat, baie cu dus, telefon, radio, televizor cu program prin satelit, balcon.
Este posibila instalarea celui de-al treilea pat in camera dubla. Room service. Hotelul dispune de camere pentru nefumatori. Se pot inchiria frigider si seif. Este permis accesul cu animale de companie.
Posibilitati de: tenis volei pe plaja bicicleta acvatica zbor cu parasuta deasupra marii surfing banana de apa
Tip masa: ULTRA All Inclusive
Pret: - in perioada 03.07-14.07 / 28.08-10.09: 61 euro / pers / noapte
Deci la noi pentru 10 nopti, 4 persoane, ar fi cam 1220 euro. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Asta ti l-as fi recomandat si eu. Am citit multe review-uri bune despre el si stiu muuulte familii cu copilasi care s-au intors multumite. Cred, insa, ca trebuie sa te grabesti cu rezervarea, sa fii sigura ca prindeti loc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, dar cum iti da tie pretul asta?u am calculat asa: 61*10=610/persoana pt 10 zile 610*4=2.440
Pt.copii sub 5 ani ce anume se plateste?
|
|
| Postat de 2 ori. |
|
| stele_pe_cer wrote:Adriana, dar cum iti da tie pretul asta?u am calculat asa: 61*10=610/persoana pt 10 zile 610*4=2.440
Pt.copii sub 5 ani ce anume se plateste?
Copiii sub 12 ani- parca- au gratuitate la bulgari. Deci pretul e calculat numai pentru 2 pers. adulte si atat.
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Cred ca al doilea copil sub 12 ani plateste 50%. |
|
| Da, asa e... acum am vazut si eu... |
|
| kali wrote:
Copiii sub 12 ani- parca- au gratuitate la bulgari. Deci pretul e calculat numai pentru 2 pers. adulte si atat.
Saru-mana !Deci primul copil are gartuitate, al doilea reducere jumate.Dar ca si masa, primul copil are masa asigurata sau se plateste separat? |
|
| stele_pe_cer wrote:Saru-mana !Deci primul copil are gartuitate, al doilea reducere jumate.Dar ca si masa, primul copil are masa asigurata sau se plateste separat?
Corect. Nu se mai plateste nimic in plus. Are totul asigurat, la fel ca parintii- chiar si patutz daca e mai mic de 2 ani. |
|
| kali wrote:
Corect. Nu se mai plateste nimic in plus. Are totul asigurat, la fel ca parintii- chiar si patutz daca e mai mic de 2 ani.
Multumim frumos ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| AdrianaC wrote:Cine a mai fost in Albena sa ne recomande (sau nu ) si noua hoteluri de acolo. Eu am gasit un hotel de 4* superior, cu ultra all inclusive, la care au mai fost nasii nostri in 2 ani anteriori si le-a placut foarte mult. Hotelul se numeste: KALIAKRA SUPERIOR.
Adriana, doua site-uri impartiale ptr verificarea hotelurilor sunt TripAdvisor and Holiday Watchdog. Nu am dat gres niciodata in alegerea hotelului dupa ce am citit review-urile de pe aceste site-uri.
Am dat o cautare rapida pe amandoua si nu am gasit hotelul. Asta nu inseamna ca nu e adevarat ceea ce promoveaza ei ci doar ca nu s-a gasit inca nimeni sa scrie un review despre el sau este de curand inclus in circuitul turistic. Pe ce promoveaza agentiile noastre de voiaj m-as baza numai 50% caci noi cam inflorim pe ici pe colo prin punctele esentiale. Daca in schimb ai mai calatorit prin agentia sau nasii vostrii au fost super multumiti atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Si pe aici, la agentii, hotelurile/plaja/statiunea sunt super descrise dar nu prea seamana 100% cu realitatea. Pe site-urile de mai sus oamenii posteaza review-uri dpdv al turistului multumit sau nemultumit. Sunt si turisti super pretentiosi care declaseaza hotelul ca nu avea ceainic in camera, ceea ce mi se pare putin exagerat. Ei fiind englezi, iar ceaiul fiind ceva sfant, au considerat ca acest amanunt este un "must".
Va dorim sa faceti alegerea cea mai buna si vacanta placuta. |
|
| Dupa TripAdvisor- in special- ma ghidez si eu pentru alegerea hotelului ; totusi, anul trecut am riscat si am rezervat la un hotel care, la fel ca si Kaliakra, nu se gasea pe site-ul lor si nu am dat gres. Bine, nu a fost perfect dar a fost peste asteptari, tinand cont de locatie si de pretul platit- asta e un criteriu esential, pentru ca nu poti avea pretentii de super lux la un pret mediu si trebuie sa fii realist in asteptari. Bulgaria nici nu e bine reprezentata pe trip advisor pentru ca acolo merg in general nemtii- de altfel statiunile sunt ale lor...
Anul asta tot dupa TripAdvisor+ cateva criterii personale imi aleg destinatia de vacanta si voi pleca cu incredere... insa am realizat ca britanicii si nemtii au, in general alte preferinte si criterii decat noi, romanii- care suntem mai putin pretentiosi si carcotasi la capitolul servicii si discriminare (tocmai pentru ca avem exemple atat de proaste in tara, cu care suntem obisnuiti). In plus poti gasi pareri atat de diferite (daca unii coteaza hotelul cu 5*, vine altul si-i da 1* numai pentru ca i-a vorbit nu-stiu-care urat la plecare sau pentru ca nu erau suficienti englezi in hotel) incat mai mult te bulverseaza...
E bine de luat in seama si parerile de pe forumurile romanesti (softpedia, de exemplu, are topicuri stufoase dedicate destinatiilor accesibile romanilor- si nu numai) si poti invata multe de acolo. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| kali wrote:
Corect. Nu se mai plateste nimic in plus. Are totul asigurat, la fel ca parintii- chiar si patutz daca e mai mic de 2 ani.
pana in 2 ani copii sunt considerati infanti , iar la 99% din hotelurile de la bulgari , nu se pune in calcul de nici un fel infantul. Si practic primul copil are gratuitate ......deci in cazul meu de ex : ptr miki nu se ia in calcul , iar Adina este primul copil intre 2-12 ani gratis 100% .....si au acelasi drepturi ca si parintii ...daca vrei poti sa ceri si pat suplimentar in camera |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/8/2008 Mesaje: 240
| Fetelor, ma bate gandul sa ma duc in vara asta in vacanta la Bulgari. Spuneti-mi si mie Ioana are nevoie de pasaport (are 3 ani) sau o scot din tara cu certificatul de nastere?
Merci mult pt. raspuns. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| celena wrote:Fetelor, ma bate gandul sa ma duc in vara asta in vacanta la Bulgari. Spuneti-mi si mie Ioana are nevoie de pasaport (are 3 ani) sau o scot din tara cu certificatul de nastere?
Merci mult pt. raspuns.
E obligatoriu sa aiba pasaport (fie inclusa pe pasaportul unuia dintre parinti, fie pasaport individual). Uite, gasesti mai multe informatii aici: Pasaport pentru bebelusi si Pasaport copil 2 ani. |
|
|