Horoscop Druidic:ce fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 5:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
inger7 wrote:

pupici salut am observat si eu.Dar multi astrologi iau in calcul,alte aspecte printre care si gradele.Acest horoscop este de origine celtica si ei asa il calculauras

oksalut pupici
shirel
Scris: Thursday, May 22, 2008 6:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007

Plop

Nativul din zodia Plop are o infatisare frumoasa, dar ii lipseste increderea in sine. Are o mare capacitate de invatare si se maturizeaza de timpuriu.

Ii plac armonia si buna intelegere. Da dovada de curaj atunci cand este necesar si nu suporta extremismul, prostia si agresivitatea.
Uneori poate fi mofturos. Este adesea singur si poate deveni ranchiunos.

Are o fire de artist, este un bun organizator si ii place sa filozofeze.

Pentru ca este o persoana de nadejde in orice situatie, multi il simpatizeaza si ii cauta prietenia. Poate fi un partener de incredere, dar are tendinta sa fie generos numai la reciprocitate. In general, viata nativului Plop este un sir de tranzactii bine cantarite. Daca este intampinat prieteneste, raspunde cu un zambet si o vorba buna; daca nu, se retrage.

Mi se potriveste dar nu totul,deci incredere in sine am prea multa poateras si imi place sa fiu generoasa aproape tot timpul ,binenteles cu cine meritasic .Ingeras interesant,merci!
stele_pe_cer
Scris: Friday, May 23, 2008 8:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Deci familia noastra e compusa din : alun (Eugen), plop (eu) si salcie (Matei).Ce combinatiesic ...
mayusha
Scris: Monday, September 28, 2009 3:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2009
frumos chiar e asa pt mine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.