Horoscop Druidic:ce fel de arbore esti in functie de ziua in care te-ai nascut
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Thursday, May 22, 2008 1:48 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
inger7 wrote:

Socrul meu este nascut in zodia Varsatorras .Cand are o suparare,sta mai retras ,nu povesteste,greu smulgi o vorba de la el.


Nativii varsatori de sex masculin sunt cu precadere introvertiti, fericiti sau nusic !
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:17 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Zodiacul druidic {arboricol}in functie de zodiacul european si impartit pe decade

Berbec
21 martie Stejar
22 - 31 martie Alun
1 - 10 aprilie Scorus
11 - 20 aprilie ArtarTaur
21 - 30 aprilie Nuc
1 - 10 mai Plop
11 - 21 mai CastanGemeni
22 - 31 mai Frasin
1 - 10 iunie Carpen
11 - 20 iunie SmochinRac
21 iunie Mesteacan
22 iunie - 1 iulie Mar
2 - 11 iulie Brad
12 - 22 iulie UlmLeu
23 iulie - 2 august Chiparos
3 - 12 august Plop
13 - 22 august CedruFecioara
23 august - 2 sept. Pin
3 - 12 septembrie Salcie
13 - 22 septembrie TeiBalanta
23 septembrie Maslin
24 sept. - 2 oct. Alun
3 - 12 octombrie Scorus
13 - 22 octombrie ArtarScorpion
23 oct. - 2 nov. Nuc
3 - 11 noiembrie Nuc
12 - 21 noiembrie CastanSagetator
22 nov. - 2 dec. Frasin
3 - 11 decembrie Carpen
12 - 21 decembrie SmochinCapricorn
22 decembrie Fag
23 - 31 decembrie Mar
1 - 9 ianuarie Brad
10 - 19 ianuarie UlmVarsator
20 ian. - 30 ian. Chiparos
31 ian. - 9 feb. Plop
9 - 19 februarie CedruPesti
20 feb. - 1 martie Pin
2 - 10 martie Salcie
11 - 20 martie Tei
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681

Alun

Nativul din zodia Alun este fermecator, nepretentios si foarte intelegator. Stie sa faca o impresie excelenta celor din jur si este indragit foarte repede.

Alunul are un simt etic bine dezvoltat si are tendinta sa se implice in cauze sociale. Ii place sa fie deschizator de drumuri si sa concureze in competitii, carora li se dedica pana la epuizare. Pentru a nu-si irosi energia, este recomandabil sa nu incerce sa indrepte chiar tot ce este stramb in jurul lui.

Alunul este foarte indragit de anturaj, pentru ca este corect si tolerant, echilibrat, capabil sa modereze conflcte. In relatiile sentimentale, insa, Alunul poate fi un partener capricios, destul de greu de multumit.

Adesea, nativul din zodia Alun a fost conceput intr-o noapte de solstitiu (cea mai lunga noapte, la solstitul de iarna, sau cea mai scurta noapte, la solstitiul de vara), iar numarul lui norocos este 9.

Artar

Nativul din zodia Artar este o persoana iesita din comun si cu pretentii mult peste medie.

Ii place sa iasa in evidenta si nu pierde nici o ocazie pentru a se afirma. Este dotat cu imaginatie creatoare si are idei originale, pe care reuseste sa le puna in aplicare datorita vointei si perseverentei care il caracterizeaza. Are o memorie excelenta si o mare capacitate de a invata mereu lucruri noi.

Desi pare timid si rezervat, Artarul isi cunoaste valoarea si este ambitios si orgolios.

Este intotdeauna dornic de noi experiente si actioneaza in asa fel incat sa se faca remarcat. Ii place sa se aventureze in necunoscut, oricat de mare ar fi pericolul pe care va trebui sa il infrunte.

Oscileaza frecvent intre dorinta de independenta si nevoia de a fi intr-o companie numeroasa.

In viata sentimentala, nativului din zodia Artar ii plac relatiile complicate.Brad

Nativul din zodia Brad are gusturi rafinate si este mandru si sofisticat. Iubeste frumosul in general, dar are tendinta de a fi capricios si incapatanat.

Desi este destul de egoist, stie sa le poarte de grija celor apropiati.

De obicei este modest, ambitios, talentat si muncitor.

Nativul din zodia Brad are multi prieteni si la fel de multi dusmani. Nu ii place sa vorbeasca despre problemele sale si prefera sa pastreze o aparenta de prosperitate. Are o dorinta paradoxala de a se simti liber si protejat in acelasi timp.Carpen

Nativul din zodia Carpen este inzestrat cu o frumusete rece si gusturi rafinate. Desi este foarte preocupat de infatisarea sa, nu este deloc egoist.

Carpenul duce o viata cumpatata si ordonata si cauta sa-si asigure tot confortul.

In relatiile sentimentale, Carpenul isi doreste un partener linistit, care sa-i aprecieze calitatile, pentru ca nu este foarte sigur de el insusi, de sentimentele lui si de deciziile luate. Are uneori tendinta de a deveni suspicios.

Adesea, Carpenul este dispus sa ia asupra sa responsabilitatea pentru greselile altora. Pentru el este mai important sa traiasca intr-o atmosfera de intelegere si armonie decat sa se respecte cu strictete regulile si sa fie pedepsiti vinovatii.Castan

Nativul din zodia Castan este de obicei inzestrat cu o frumusete rara si are tendinta de a fi foarte exigent cu sine. Nu il preocupa impresia pe care o face celor din jur si nu suporta falsitatea.

Are simtul dreptatii si este un bun diplomat. Este vesel din fire, dar poate fi un companion suspicios, dificil, care se simte jignit din orice, pentru ca nu este foarte sigur pe sine.

Nativul din zodia Castan adopta uneori o atitudine de superioritate si se considera un neinteles.

Isi gaseste cu greu un partener si, in general, iubeste o singura data in viata.ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:27 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Cedru

Nativul din zodia Cedru este aproape intotdeauna de o frumusete rara. Este foarte adaptabil, iubeste luxul si se bucura de o sanatate foarte buna.

Deloc timid, nativul Cedru are tendinta sa devina condescendent si sa capete un complex de superioritate. Ii place sa impresioneze.

Cedrul este foarte hotarat, adesea nerabdator. Este talentat, muncitor, optimist si rezistent la stres.

Respecta cu strictete un cod moral auto-impus, de la care nu il poate abate nimic. Este capabil sa caute o viata intreaga iubirea adevarata.Chiparos

Nativul din zodia Chiparos este puternic, musculos si adaptabil la orice ii ofera viata. Optimist din fire, Chiparosul isi doreste bani si pozitie sociala si nu suporta singuratatea, desi ii place independenta.

In dragoste, este pasional, destul de greu de satisfacut, dar fidel.

Chiparosul este iute din fire, rebel, uneori brutal. Poate fi sarcastic iar ironia lui este muscatoare. Indura cu stoicism orice lovitura, invatand astfel sa infrunte greutatile.
Fag

Nativul din zodia Fag are gusturi rafinate si este preocupat de infatisarea sa. Isi ingrijeste sanatatea cu multa atentie si are grija sa fie mereu in forma.

Este pragmatic si un foarte priceput organizator, atat in viata personala cat si pe plan profesional. Are, insa, tendinta de a deveni materialist.

Fagul este un bun conducator, desi uneori nu este foarte hotarat si isi asuma riscuri nejustificate.

Poate fi un excelent partener de viata.Frasin

Nativul din zodia Frasin este foarte chipes, plin de viata, impetuos si pretentios. Nu accepta sa fie criticat, are tendinta de a fi egoist si ii place sa se "joace cu focul".

Frasinul este inteligent, talentat si ambitios si, de cele mai multe ori, pune ratiunea inaintea oricaror alte considerente, actionand ca un adevarat cerebral.

In relatiile cu ceilalti, are tendinta de a nu se implica prea mult. Pentru Frasin este foarte important sa isi pastreze libertatea, independenta si identitatea personala. Cu toate acestea, este un partener de incredere, prudent si serios, fidel in relatiile sentimentale.

Nativul din zodia Frasin este cel mai preocupat de viitor din tot zodiacul druidic (zodiacul arboricol / zodiacul celtic) si dornic sa progreseze continuu. Daca isi propune un obiectiv ambitios, pe termen lung, este dispus sa faca multe sacrificii pentru a-si atinge obiectivul.

Ajuns la apogeul carierei, Frasinul da dovada adesea de noblete si este dispus sa faca eforturi imense pentru a-i ajuta pe ceilalti.Mar

Marul este copacul perfectiunii, legatura de iubire dintre natura si om. Este unul dintre cei sapte copaci sacri ai celtilor. In zodiacul celtic exista doar doi pomi fructiferi: marul si smochinul.

Nativul din zodia Mar este de regula zvelt, plin de farmec, atragator. Emana o aura placuta si ii plac flirtul si aventura.

Marul este sensibil si perpetuu indragostit. Isi doreste sa fie iubit si se dovedeste un partener tandru si fidel.

Este generos, stabil si are toate calitatile pentru a deveni un invatat. Adept al principiului "traieste clipa", nativul din zodia Mar este un filozof detasat, plin de imaginatie, care viseaza la o viata fara confruntari si contradictii.

Are o tinuta morala ireprosabila si este un excelent mediator. Ii place sa ii ajute pe cei din jur, pentru ca numai astfel se simte implinit.Maslin

Nativul din zodia Maslin este vesel din fire, calm si tolerant. Este echilibrat, rezonabil si nu suporta agresivitatea si violenta.

Are nevoie de caldura Soarelui si de caldura sufleteasca, in egala masura.

Maslinul are o fire sensibila si un deosebit simt al dreptatii. Este afectat de suferinta celorlalti si se straduieste sa creeze armonie in jurul lui. Nu stie ce este gelozia.

Ii place sa citeasca si sa fie inconjurat de persoane rafinate. Este usor influentabil de moda si de diversele tendinte mondene.
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:29 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Mesaje: 2267
scratch m-ai bagat si mai mult in ceatasic
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:30 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Mesteacan

Nativul din zodia Mesteacan este vioi, atragator, elegant si prietenos. Este modest, fara mari ambitii si nu ii plac excesele.

Mesteacanul respinge tot ceea ce i se pare vulgar si prefera sa se afle in mijlocul naturii.

Este calm si se enerveaza la fel de greu cum se entuziasmeaza, dar are o imaginatie bogata si stie sa creeze o atmosfera placuta in jurul lui.

Este saritor si devotat celor din jur, in care crede atat de mult incat are adesea parte de dezamagiri. Daca a avut o copilarie nefericita, Mesteacanul poate ajunge uneori despotic sau foarte egoist.Nuc

Nativul din zodia Nuc este un om dur, plin de ontraste, uneori greu de inteles. Are tendinta de a fi egoist si isi apara interesele cu agresivitate.

Are o minte cuprinzatoare, este spontan si surprinzator in reactii, dar nu stie sa fie flexibil. Este deosebit de ambitios si poate fi un partener dificil prin conceptiile lui diferite.

Poate fi un strateg abil, care accepta cu greu compromisurile. Este foarte perseverent si este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a realiza ce si-a propus. Chiar daca nu prea este simpatizat, este adesea admirat pentru calitatile sale.

Ca partener de viata, este o fire pasionala, cu inclinatie catre gelozie. Se indragosteste rar, dar este fidel pe viata. Pentru a-si satisface dorintele si placerile, este dispus sa indure multe greutati.


Pin

Nativul din zodia Pin este foarte energic si activ, prudent si harnic. Este idealist, om de cuvant si pragmatic.

Pinului ii place sa fie inconjurat de oameni agreabili si stie sa-si faca viata frumoasa fara a deveni egoist. Atunci cand un nativ din zodia Pin o duce bine, va avea grija si de cei din jur.

Poate fi o companie foarte agreabila pentru prieteni, dar este destul de rezervat fata de necunoscuti.

Nativul din zodia Pin se indragosteste usor, dar pasiunea se stinge la fel de repede cum s-a aprins. Are tendinta sa renunte relativ usor si poate suferi multe dezamagiri in viata.Plop

Nativul din zodia Plop are o infatisare frumoasa, dar ii lipseste increderea in sine. Are o mare capacitate de invatare si se maturizeaza de timpuriu.

Ii plac armonia si buna intelegere. Da dovada de curaj atunci cand este necesar si nu suporta extremismul, prostia si agresivitatea.
Uneori poate fi mofturos. Este adesea singur si poate deveni ranchiunos.

Are o fire de artist, este un bun organizator si ii place sa filozofeze.

Pentru ca este o persoana de nadejde in orice situatie, multi il simpatizeaza si ii cauta prietenia. Poate fi un partener de incredere, dar are tendinta sa fie generos numai la reciprocitate. In general, viata nativului Plop este un sir de tranzactii bine cantarite. Daca este intampinat prieteneste, raspunde cu un zambet si o vorba buna; daca nu, se retrage.Salcie

Nativul din zodia Salcie este deosebit de stragator, dar foarte melancolic. Ii place tot ce este frumos si are un bun gust remarcabil. Este corect si are o intuitie excelenta.

Inca din tinerete, il atrag foarte mult calatoriile. Este flexibil si adaptabil.

Este pragmatic si reuseste sa isi pastreze calmul in situatii dificile, cand toti sunt agitati.

In relatiile cu ceilalti, nativul din zodia Salcie este foarte tolerant si reuseste sa inteleaga punctele de vedere ale tuturor. Pe de alta parte, poate fi capricios si greu de multumit. Pana se aseaza la casa lui, poate suferi mai multe deziluzii sentimentale.
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:31 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Sfefania_Johansson wrote:
scratch m-ai bagat si mai mult in ceatasicCe nu ai inteles?ras
Asta este o varianta mai explicitapupici
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 3:33 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Scorus

Nativul din zodia Scorus este vesel, plin de farmec, talentat si generos. Ii place sa fie in centrul atentiei si este un etern indragostit si implicat in relatii complicate.

Rareori intalnesti un Scorus care sa stea locului. Este foarte activ, chiar agitat, incercand sa obtina admiratia celor din jur. Ii place sa se afle intr-o companie numeroasa ori zgomotoasa, pentru ca nu suporta singuratatea.

Scorusul este o fire de artist si are gusturi rafinate. Este sentimental si entuziast, dornic sa contribuie la crearea unei lumi mai bune sau mai frumoase.

Poate fi un prieten de nadejde si un partener de viata fidel, atata timp cat nu i se pare ca te amesteci in treburile lui mai mult decat ar trebui.Smochin

Nativul din zodia Smochin este foarte puternic, independent si incapatanat. Iubeste viata, se dedica familiei si indrageste animalele, dar nu suporta sa fie contrazis.

Are simtul umorului, este inteligent si indemanatic, dar nu prea se omoara cu munca.

Este foarte sensibil si uneori i se pare ca viata este cam dura cu el, dar are suficienta putere incat sa reziste si sa salveze aparentele.

Smochinul nu este foarte constant si nici foarte echilibrat. Poate pentru ca este nascut intr-una dintre cele mai lungi sau mai scurte zile ale anului, ii este destul de greu sa gaseasca o cale de mijloc intre spontaneitate si ratiune, intre tihna si agitatie, intre veselie si amaraciune. Este o fire flexibila, care trece usor de la o extrema la cealalta si uneori are tendinta sa exagereze.Stejar

Nativul din zodia Stejar este vanjos, curajos si puternic. Este un om de actiune, dar nu ii plac schimbarile. Este perseverent, independent si sensibil.

Atunci cand este contrazis sau provocat, nativul din zodia Stejar devine imediat foarte combativ si isi pune in valoare forta si rezistenta, demonstrand ca nu se teme de nimic.

Este devotat familiei, prietenilor, artei. In general, ii place sa se dedice cauzelor nobile.

Nativul din zodia Stejar are o parere foarte buna despre sine si se considera unealta fortelor divine, deasupra bietei ratiuni omenesti.Tei

Nativul din zodia Tei are talentul de a accepta cu seninatate orice ii ofera viata.

Nu suporta certurile, nervozitatea si lenea. Este adeptul dictonului "grabeste-te incet" si face totul pe indelete, meticulos. Este talentat si are idei bune, dar ii lipseste perseverenta si nu prea reuseste sa isi puna ideile in aplicare.

Poate fi invidios si carcotas, dar este un om de caracter si capabil de sacrificii pentru a-si ajuta prietenii.

Nativului din zodia Tei ii place sa traiasca din plin si este un mare visator. Are o imaginatie bogata, care il face sa vada viata in roz. De multe ori, reuseste sa le transmita si celor din jur viziunea sa, facandu-i sa accepte totul cu mai multa seninatate.Ulm

Nativul din zodia Ulm are un fizic agreabil si se da in vant dupa hainele in culori vii. Este pragmatic din fire si nu este mofturos.

Este exigent si nu ii inghite pe cei care fac greseli, dar altfel este un jovial.

Doreste sa fie conducator si nu ii place sa i se dea ordine, dar este un partener corect si loial. Uneori are tendinta sa ia decizii in numele altora, dar indemnat de cele mai bune intentii.

Este un nonconformist si nu ii agreaza pe cei care merg pe carari batute. Nu suporta persoanele egoiste si este adeptul dreptatii si al tolerantei. Este generos si are simtul umorului.
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:12 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Mesaje: 2267
inger7 wrote:Ce nu ai inteles?ras
Asta este o varianta mai explicitapupici


da, inger, am observat...dar 2 decembrie e scris si intr-o parte si in altaras pupici pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:15 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Mesaje: 2267
20 ianuarie e capricorn..ultima zi..stiu ca e Jacquie..oricum..se intelege ca e chiparos...pupici pupici
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:17 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Sant Brad {6 iulie}

"Brad

Nativul din zodia Brad are gusturi rafinate si este mandru si sofisticat. Iubeste frumosul in general, dar are tendinta de a fi capricios si incapatanat.

Desi este destul de egoist, stie sa le poarte de grija celor apropiati.

De obicei este modest, ambitios, talentat si muncitor.

Nativul din zodia Brad are multi prieteni si la fel de multi dusmani. Nu ii place sa vorbeasca despre problemele sale si prefera sa pastreze o aparenta de prosperitate. Are o dorinta paradoxala de a se simti liber si protejat in acelasi timp."

Partial adevarat.uff Chestia cu egoismul nu prea se potriveste si cu pastrarea aparentei de prosperitate oare oare oare

ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:19 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Sfefania_Johansson wrote:


da, inger, am observat...dar 2 decembrie e scris si intr-o parte si in altaras pupici pupici


Cred ca era greseala de la cel care a editat articolul,am corectat eupupici
Nu observasem cyclops Mersipupici
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:22 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Mesaje: 2267
cu placerepupici ia hai sa ne uitam acum ce ziceras
Sfefania_Johansson
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
Mesaje: 2267
inger7 wrote:


Frasin

Nativul din zodia Frasin este foarte chipes, plin de viata, impetuos si pretentios. Nu accepta sa fie criticat, are tendinta de a fi egoist si ii place sa se "joace cu focul".

Frasinul este inteligent, talentat si ambitios si, de cele mai multe ori, pune ratiunea inaintea oricaror alte considerente, actionand ca un adevarat cerebral.

In relatiile cu ceilalti, are tendinta de a nu se implica prea mult. Pentru Frasin este foarte important sa isi pastreze libertatea, independenta si identitatea personala. Cu toate acestea, este un partener de incredere, prudent si serios, fidel in relatiile sentimentale.

Nativul din zodia Frasin este cel mai preocupat de viitor din tot zodiacul druidic (zodiacul arboricol / zodiacul celtic) si dornic sa progreseze continuu. Daca isi propune un obiectiv ambitios, pe termen lung, este dispus sa faca multe sacrificii pentru a-si atinge obiectivul.

Ajuns la apogeul carierei, Frasinul da dovada adesea de noblete si este dispus sa faca eforturi imense pentru a-i ajuta pe ceilalti.se potrivesc cateva chestii..si la mine si la Tonyras adica se cam potrivesc majoritateasic
ingerash
Scris: Thursday, May 22, 2008 4:36 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Sfefania_Johansson wrote:
20 ianuarie e capricorn..ultima zi..stiu ca e Jacquie..oricum..se intelege ca e chiparos...pupici pupici


pupici salut am observat si eu.Dar multi astrologi iau in calcul,alte aspecte printre care si gradele.Acest horoscop este de origine celtica si ei asa il calculauras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.