Profil: Hope26
Despre
Utilizator: Hope26
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, February 19, 2015
Ultima vizita: Monday, December 28, 2015 3:13 PM
Numarul de postari: 290
[0.03% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, December 22, 2015 4:58 PM
mara_a wrote:
Buna ziua!Am si eu o intrebare ,este cineva pe aici care la 45 de ani isi doreste copii?...sau mai bine zis mai exista sanse?

Buna,
Sansele scad intr-adevar foarte mult o data cu varsta, dar sunt cazuri-putine,dar sunt- in care s-a reusit si peste 40 ani-cel mai elocvent caz este al lui Rodixon. Ti-ai facut AMH-ul? Este una din analizele care la aceasta varsta este foarte importanta si bineinteles istoricul vostru de cuplu...
Rodixon sigur iti va raspunde din suflet la toate intrebarile.
Numai bine!

PS: dalma acum am vazut si mesajul tau,multumesc de ganduri.Sarbatori frumoase si tie!
Postat: Saturday, December 19, 2015 6:57 PM
Buna
Astazi scumpica de Miriam face 1 anisor, ii spunem ''La multzi ani'', sa ii dea Domnu sanatate,fericire,impliniri si bucurii pt parinti.A trecut timpul atat de repede,iar parintii ei sunt in extaz si ii multumesc necontenit lui Dumnezeu pt minunea lor. Ma bucur alaturi de voi Rodica ( Rodixon) si Eugen...va pupa tusha Alina pe toti.

adinutzza aceasta analiza amh este recomandata in functie de varsta si eventuale incercari inainte esuate...sa se vada rezerva ovariana.Daca te apropii de 35 de ani e bine de stiut valoarea ei.Oricum dna Diana iti va indica ce anaize sa faci: de ex, mie mi le-a scris intr-un mail...

Doar bine!
Postat: Monday, December 14, 2015 2:29 PM
sandy33 wrote:
Noi am facut embriotransferul la sf lunii octombrie, dar nu am reusit nici de data aceasta...cred ca incercarile noastre prin fiv s-au terminat,o sa vedem in viitor ce decizie luam...
Ma bucur ca Miriam creste si e sanatoasa si sunteti bine cu toti!!

Buna Sandy,imi pare atat de rau,parca retraiesc propriu-mi esec.Am trecut si eu de etapa tratamentelor,doctorilor, prea multe...si prea obositor...recunosc ca inca imi ''surade'' gandul de a fi mama.Am inceput sa cochetez cu ideea de a adopta, dar inca nu suntem pregatiti pentru asta sau poate ne e doar frica.
Insa ca si tine...am zis sa lasam timpul sa-si puna amprenta.
Rodica...tusi Alina face bine, merge mai departe, mi-e dor de Miriam, va pup si va imbratisez cu drag.
floare3
Postat: Monday, November 30, 2015 7:35 PM
Oly28 wrote:
Hope 26.Scuzama ca te intreb inca nu ai reusit sa ramii insarcinata dupa fiv?ai incercat si cu embrioni congelati?

Buna
Din pacate eu nu am reusit, am facut 3 fiv-uri, ultimul la Medpark si nu am avut embrioni congelati.
Insa fiecare e diferit, asa ca tu gandeste pozitiv si poate ne dai o veste buna de sarbatori.
Cum spunea si Dalma, transferul cu congelati se face cam in ziua 15 a ciclului mentrual, dar depinde de la persoana ala persoana.
Succese!
Postat: Tuesday, November 24, 2015 3:51 PM
Oly28 wrote:

Eu inca nu am noutati trebuie sa facem transferul astept CM.Am facut histeroscopia si nu imi vine ciclul menstrual imi intirzie,fetelor care ati facut cum a fost la voi?

Oly la mine nu au fost probleme dupa histeroscopie, dar am auzit cazuri in care apar dereglari,stai linistita.Important e sa te simti pregatita...Bafta multa!
Postat: Sunday, October 25, 2015 6:03 PM
Buna seara fetele mele dragicoeur ,
Ohooo ce de vesti bune aici dupa cele triste intamplate nu demult, prin care am trecut si eu.
Mi-e dor de voi, de discutiile cu voi, de povestile voastre.Mi-e dorvde prieteniile pe care le-am legat aici.
Intai de toate felicitari tuturor noilor mamici, si suuuuunt cateva.Voi dati aripi noilor intrate si intariti credinta in visul nostru: SE POATE !!!
Apoi vreau sa le spun multa bafta si credinta celor care acum trec prin asta.Fetelor stiu ca e greu, dar stiu si ca se poate,chiar daca la mine-inca-nu.
Rodica draga mea mi-a dor de randurile tale calde, pupicei si lui Miriam si tie si lui Eugen.Va doresc tot binele din lume...inca un pic si facem 1 anisor...super partybounce
Din ''gasca'' noastra vad ca nu prea a mai scris nimeni, eu ma gandesc la ele si sper sa le fie bine.
Va pupic !
Postat: Thursday, August 20, 2015 8:13 PM
sofy wrote:
Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin#
Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat.
Va pup

Draga mea sofy-ieseanca mea coeur -ma bucur foarte mult pt voi, s-a implinit miracolul, nici nu-mi imaginez bucuria din sufletul vostru.
Calin bine ai venit sanatos pe lume, sa-ti dea Dzeu un pic de frumusete, un pic de istetime, un pic de fericire...cate un pic din fiecare.Si sa-ti bucuri mereu parintii care au luptat din greu pt tine.
Recuperare rapida si acum nu mai ai scapare:iesim la un suc :003:
Pupici.
Postat: Sunday, August 16, 2015 9:25 AM
Buna dimineata dragele mele
Dupa o pauza bine meritata, dar in care v-am citit toate mesajele, m-am intors sa salut si sa sustin mamicile...si nu numai...
sofy,shurshunea,nica111...indiferent de cum nasteti (natural sau cezariana), sa fie o nastere usoara si sa fie bebe sanatos.Cred ca emotiile sunt pe masura, gandul meu e alaturi de voi si sper sa ne bucurati macar cu o poza.
Rodixon va pup si va imbratisez cu drag,sper ca v-a priit concediul la munte.
Despre mine nu am noutati, nu stiu ce voi face in continuare,deocamdata m-am relaxat, caut servici-sotul ar vrea sa plecam in Anglia, si ma gandesc la planuri de viitor.
Dar...voi intra sa va sustin si sa ofer eventuale informatii celor care au nevoie.
Multa sanatate!flowers
Postat: Monday, July 27, 2015 4:30 PM
Trist...a fost o luna cu ghinion pt toate.dureros...7 rezultate negative NuImiPasa
Vom incerca unele mai mult, altele mai putin...sa mergem mai departe, aici sau in alta parte.Nu conteaza locul, ci scopul final.
Candva,cumva EU voi reusi.Nu sunt pregatita acum sa continui, dar sunt puternica si ambitioasa.
Personal am nevoie de o vacanta...cateva zile nu voi intra, dar voi fi cu gandul la voi.
Cu bine!
Postat: Sunday, July 26, 2015 8:44 PM
mimi36...alegerea trebuie sa-ti apartina, cauta informatii (nu doar aici pe forum), documenteaza-te...mergi la un prim consult sa le auzi parerea (oricum nu platesti).Aici sunt pareri pro.contra...si suspiciuni.Nu fa alegerea prin noi, ci prin tine.Eu personal daca as mai incerca, tot aici as merge, dar este DOAR parerea mea.
geanina toate gandurile mele sunt cu tine, sa te ocroteasca Cel de sus si sa fie mereu cu tine.
Seara linistita!flower