Profil: HOPE
Despre
Utilizator: HOPE
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, September 27, 2014
Ultima vizita: Friday, February 23, 2018 2:03 PM
Numarul de postari: 1,182
[0.11% din toate postarile / 0.35 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Thursday, August 10, 2017 12:35 PM
stelutza wrote:
Mamici cât au luat in greutate bebelusi vostri la 3 saptamani ca pitica mea papa dar a luat putin in greutate DistanceKiss

iubirile mele au luat 800 gr in 3 sapt.. coeur cu diferenta de 10-20 grame intre ele. Le cantaresc in fiecare miercuri. Azi avem 5 sapt si o zi hearts hearts love
Postat: Friday, July 28, 2017 10:13 AM
Multumesc mult fetelor!!DistanceKiss computerlove Ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pentru minunile astea doua coeur .
Postat: Tuesday, July 25, 2017 3:51 PM
Cu mare intarziere va scriu ca iubirile mele au venit pe lume in 5 iulie la 37 sapt. Au avut amandoua 2700 gr fix :), 50 cm una si cealalta 52cm si nota 10. Sunt sanatoase si frumoase foc Love . Le iubesc de mor!hearts
N-am avut timp sa intru pe net... Ma tin ocupata printesele mele. hearts
Postat: Tuesday, July 4, 2017 8:32 PM
Multumesc mult fetelor!
S-a amanat pentru. vineri.. mai avem un pic de asteptat.. Oricum si 2 zile in plus conteaza, mai pun cateva zeci de grame in plus hearts
Postat: Monday, July 3, 2017 8:53 PM
Tania2105 wrote:

In sfarsit HOPEdance Deja imi faceam mii de ganduri...Nu am primit nici un mesaj...Nastere usoara si suntem cu gandul la tine...Asteptam vestiiloveyou

Am uitat sa dau salvare dupa ce am scris un km de mesaj :)).. asta e. Multumesc! Te pup. Voi sunteti bine?

Edit: o sa intru sa intru cu vesti cand o sa ma simt in stare :)
computerlove
Postat: Monday, July 3, 2017 7:54 PM
Fetelor, scuzati absenta! Joi o sa am 2 sapt de cand sunt internata in spital. Am avut dureri groaznice de os pubian de la intinderea ligamentelor si n-am mai putut sa merg deloc.. nu puteam calca pe piciorul stang. Acum sunt bine si astept ziua de miercuri sa-mi cunosc minunilehearts Am emotii ... Sa-mi tineti pumnii:) Sper sa fie totul bine! Va pup!!! Tania si nico .. v-am trimis mesaj in privat dar nu cred ca ati primit. E prima data cand scriu de pe tel si mi-am prins urechile :))DistanceKiss
Postat: Friday, June 9, 2017 2:30 PM
Andreea06 wrote:

Yupiiiii Clap majoreta
Sa mai stea cumintele acolo newclap

Ce inseamna colul asa cum zici de 1,5? Ca erau coborate fetitele sau.. ? Nu prea ma pricep la asta, cu ce afecta sau cum tre sa fie in mod normal.
LE: Am citit acuma un articol unde explica despre col, m-am prins Crazy

Atunci nu-ti mai explic :) ..

Da...sper sa mai stea, macar pana la 35-36 sapt.. DistanceKiss
Postat: Friday, June 9, 2017 11:23 AM
Anca_27 wrote:

D-ne ajuta sa creasca bine si sa fie sanatoase la mami in burtica...

Multumesc la fel! DistanceKiss
Postat: Friday, June 9, 2017 11:19 AM
Noi ieri am fost la eco . O bebica are 2100 gr si cealalta 2027gr.. Au crescut minunile mele hearts Nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici.. De la 24 sapt cu col de 1,5..
Postat: Thursday, June 8, 2017 4:07 PM
Tania ce mai faci? Cum esti? hearts