Faceti cunostinta sun Sofia Alexia! Suntem bine, sanatoase, si abia asteptam sa plecam acasa Intre timp ma rog sa imi vina laptele.. Am sanii mov la cat au tras moasele de ei si tot nimic ... Din sanul care e ombilicat, la care am fost operata curge numai puroi, mi-au spus nu cumva sa o pun la sanul ala.. Ma rog sa imi vina laptic macar din sanul stang sa ii dau... Va pup si va multumesc pentru mesaje!
Dati-mi va rog sfaturi, ce as mai putea face ca sa imi vina laptele.. Sunt inca in spital, beau cate 2L ceai care ajuta la lactatie, incerc sa mult, si o pun pe bebe la san...
|
Am nascut la 8:25 o fetita de 3050, nota 9. Cat despre operatie... A fost o experienta groaznica!!! Am ales rahidiana... nu au asteptat sa isi faca efectul si a inceput macelul... 15 minute am simtit tot, o durere de nedescris... Nu mi a lasat furtunasul in coloana asa ca nu avea ce sa imi faca decat calmante ca o luasem razna, si cu tensiunea si cu tot... Inca sunt socata de ce mi s-a intamplat... Incerc sa uit si sa imi revin..
|
Si eu am sfarc ombilicat, dar mi- ramas asa din 2008 cand am avut o operatie la san, cica am avut mastita, desi nu am avut vreo sarcina.. E bagat rau inauntru.. Si chiar ma gandeam cum voi alapta la sanul ala.. Imi voi lua sigur pompa si o sa incerc si cu un mamelon de silicon... Si inca ceva.. Sanii nu ma dor deloc si nici nu s-au marit.. Sper sa nu aibe legatura cu lapticul.. Si sonda mi-o pune inainte de anestezie, inainte de a intra in sala de operatie ca mi-a zis dr ca asa e protocolul... ??... Incerc sa ma calmez si sa ma gandesc ca nu o sa doara atat de tare
|
Buna fetelor! Azi m-am internat. Vineri dimi o sa imi vad gargarita!! Are 3400, deci cred ca nu calculase ea bine vinerea trecuta cand a zis ca are 2700... Sunt atat de stresata, ca mi-a zis dr ca sonda urinara mi-o pune inainte de a intra in sala.... dar nu inteleg de ce nu poate sa mi-o puna dupa anestezia.. Mi se face groaza numai cand ma gandesc ca o sa doara/usture. Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine!!! Imi da mai mult curaj si incredere! Am sa incerc sa va scriu de indata ce ma voi simti in stare si poate reusesc sa mi vad bebelina vineri daca mi-o aduce vreo asistenta la reanimare si poate ii fac si vreo pozica...
|
Auras, asa eram si eu cu muraturile!! Cat despre greturi.. Te inteleg.. Intru in 38 de sapt si inca vars ... Dar de vreo 2 luni nu vars de la mancare ci de la fiere.. Ma termina aciditatea.. Dar o sa vezi ce repede trece timpul si nici nu o sa iti vina sa crezi ca ai trecut prin atatea.. Eu mai am 2 zile si nasc si sunt foarte nerabdatoare, emotionata, panicata si imi vine sa plang din orice.. mai ales ca sotul e plecat din tara de 6 luni, si vom merge la el abia dupa ce face bebelina 10 saptamani... Ma cam termina psihic asta dar ce sa fac, trece... Va fetelor si va urez o seara placuta si fara greturi
|
Felicitari Gazela!! Sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos si mancacios! O intrebare as avea, ti-ai revenit repede dupa cezariana? Urmeaza sa nasc si eu pe 31 si am mari emotii!!!
|
Pai s-a cam copt. M-a cam speriat ieri doctorita ca mi-a spus ca e cam slabuta, 2700 gr... Dar la 37 sapt mi se pare o greutate ok... Si intr-o saptamana cred ca ajunge la 3000 gr.. Eu si vars zilnic si abia pot manca cate ceva...
|
Multumesc fetelor pentru urari!
|
Andreiutza, felicitari pentru fetita! Am fost ieri la dr si am stabilit data operatiei. Vinerea viitoare, 31 iulie, imi voi tine puiul in brate!! Sunt coplesita de emotii si nerabdare!!
|
[quote=AndreiutzaEu]
Multa bafta!!!!!!!! Nastere usoara!!!!
Stii ce este?
fetita!! Primul meu bebe care s-a lasat muuuult asteptat!
|