Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 360
| Buna fetele, azi am fost la un alt ginecolog, care mi-a arat pe cografie ca am un polip uterin de 1,2 cm care îl va scoate saptamâna viitoare prin histeroscopie. Mentionez ca un alt medic mi-a facut chiuretaj biopsic în noiembrie 2021 ?i se pare ca l-a facut degeaba ,polipul este tot acolo. Intrebarea mea este cele care a?i avut : cum se desfa?oara? Cât v-a ?inut în spital ? E nevoie de recuperare? Multumesc pentru eventuale raspunsuri |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iris11 wrote:Buna fetele, azi am fost la un alt ginecolog, care mi-a arat pe cografie ca am un polip uterin de 1,2 cm care îl va scoate saptamâna viitoare prin histeroscopie. Mentionez ca un alt medic mi-a facut chiuretaj biopsic în noiembrie 2021 ?i se pare ca l-a facut degeaba ,polipul este tot acolo. Intrebarea mea este cele care a?i avut : cum se desfa?oara? Cât v-a ?inut în spital ? E nevoie de recuperare? Multumesc pentru eventuale raspunsuri
Buna, eu in aceeasi zi am plecat acasa, am stat 2 ore dupa interventie sub supraveghere mai exact. totul a decurs foarte bine. Mult succes! |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Buna, eu am facut in decembrie histeroscopie operatorie pentru polip, interventia e una usoara, se face cu sedare intravenoasa, tot asa am mai stat vreo 2 ore dupa in clinica si am plecat in aceeasi zi acasa. Am avut cateva zile sangerari dar nu mi s-a spus de alte restrictii inafara de repaus sexual 2 zile. De mentionat e ca histeroscopia e singura investigatie in care se vizualizeaza cavitatea uterina, ce ai facut tu e un simplu raclaj cu un instrument, se face in "orb" fara sa se localizeze alte formatiuni cum sunt polipii. |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 360
| Multumesc fetele, m-am mai linistit :) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2022 Mesaje: 2
| Bună! Stie cineva un medic bun pt a efectua histerosopia unui polip uterin? Si la ce spital se poate face această operatie?
|