Histeroscopie polip uterin
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Thursday, January 13, 2022 3:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Buna fetele, azi am fost la un alt ginecolog, care mi-a arat pe cografie ca am un polip uterin de 1,2 cm care îl va scoate saptamâna viitoare prin histeroscopie.
Mentionez ca un alt medic mi-a facut chiuretaj biopsic în noiembrie 2021 ?i se pare ca l-a facut degeaba ,polipul este tot acolo.
Intrebarea mea este cele care a?i avut : cum se desfa?oara? Cât v-a ?inut în spital ? E nevoie de recuperare?
Multumesc pentru eventuale raspunsuri
guest177
Scris: Thursday, January 13, 2022 3:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
iris11 wrote:
Buna fetele, azi am fost la un alt ginecolog, care mi-a arat pe cografie ca am un polip uterin de 1,2 cm care îl va scoate saptamâna viitoare prin histeroscopie.
Mentionez ca un alt medic mi-a facut chiuretaj biopsic în noiembrie 2021 ?i se pare ca l-a facut degeaba ,polipul este tot acolo.
Intrebarea mea este cele care a?i avut : cum se desfa?oara? Cât v-a ?inut în spital ? E nevoie de recuperare?
Multumesc pentru eventuale raspunsuri

Buna, eu in aceeasi zi am plecat acasa, am stat 2 ore dupa interventie sub supraveghere mai exact. totul a decurs foarte bine. Mult succes!
Isa294
Scris: Thursday, January 13, 2022 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Buna, eu am facut in decembrie histeroscopie operatorie pentru polip, interventia e una usoara, se face cu sedare intravenoasa, tot asa am mai stat vreo 2 ore dupa in clinica si am plecat in aceeasi zi acasa. Am avut cateva zile sangerari dar nu mi s-a spus de alte restrictii inafara de repaus sexual 2 zile.
De mentionat e ca histeroscopia e singura investigatie in care se vizualizeaza cavitatea uterina, ce ai facut tu e un simplu raclaj cu un instrument, se face in "orb" fara sa se localizeze alte formatiuni cum sunt polipii.
iris11
Scris: Thursday, January 13, 2022 5:49 PM
Nivel

Multumesc fetele, m-am mai linistit :)
iris11
Scris: Monday, January 17, 2022 10:55 PM
Nivel

Mâine merg la histeroscopie. Sper sa fie ok totul
Bidilica Marilena
Scris: Tuesday, December 20, 2022 9:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/20/2022
Bună! Stie cineva un medic bun pt a efectua histerosopia unui polip uterin? Si la ce spital se poate face această operatie?
Bidilica Marilena
Scris: Tuesday, December 20, 2022 9:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/20/2022
Eu am fost la Câmpulung la un consult si mi-a descoperit acest polip, mi s-a spus că doar la Bucuresti se poate face histeroscopia ,dar nu m-a indrumat spre niciun spital anume sau medic...Mă poate ajuta cineva?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.